local-stats-pixel fb-conv-api

Šausmu stāsts turpinās.62

434 14

Mēs varam to apturēt, nebūsim sadisti! Bez aktīvas darbības es varu bļaut cik vēlos, labākajā gadījumā saņemšu pozitīvus komentārus, tad nu tāpēc nolēmu spert soli tālāk un lūk, manis perinātais plāns:

https://manabalss.lv/par-zivju-tirdzniecibas-formas-mainu/show

Visas fotogrāfētās zivis ir dzīvas, izņemot tās, kurām nogrieztas galvas. Fotogrāfijā grūti pierādīt, ka zivs ir dzīva un neuzdrošinājos arī daudz knipsēt, tirgū tā vēl pa galvu var dabūt. Tāpēc ir video.

Es dodu atļauju pārkopēt un publicēt šo materiālu, kur vien vēlaties, esmu gatava jums visādi palīdzēt. Tā kā ir svarīgi, lai šo redzētu pēc iespējas vairāk cilvēku, pirmo reizi savā ''spoka'' karjerā lūgšu jūs ieteikt rakstu soctīklos un otro reizi novērtēt ar pozitīvu vērtējumu, lai stāv pirmajā lapā.

434 14 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Varam izdot kādus likumus gribam, nekas nemainīsies, kamēr būsim aizmirsuši audzināt  pašu cilvēku, rūpēties par viņa labklājību. Kamēr cilvēks  nežēlīgi iznīcinās cilvēku, nav sagaidāms, ka būs iejūtīgs pret citu dzīvo radību. Man šīs bildes uzdzen šermuļus, jo es savā mūžā neesmu vēl nopirkusi nevienu zivi no akvārija, es tam visam pat tuvumā neeju. Tie, kas ar to darbojas nemaz Tavu rakstu neizlasīs. Vārīsimies tikai savā sulā.    

27 3 atbildēt
He he, uzraksti pretenziju dievam, ka vińš radījis tik nepilnīgu pasauli, kur darbojas barības kēdes princips- stipräkais aprij väjāko, lai pats neatstieptu kedas.
14 1 atbildēt

Vismaz zini, ka svaigas.

10 0 atbildēt

Visā pasaulē tā var tirgot, un tas ir normāli.

7 1 atbildēt

Bla...bla...blaa... Apnika lasīt... Daļēji jau Tev taisnība ir - bet - tikai daļēji. Taču - vai Tu esi bijis kaut vienu reizi dzīvē vecā tipa fermās, kur fiziski cieš katra otrā govs???? Vai esi kaut vienu reizi dzīvē izgājis visu kautuvi - no dzīvnieku uzņemšanas līdz pat liemeņa sadalīšanai??? Vai Tu zini kā kautuvē notiek kautuves darbs??? Man ir iespaids, ka Tu pats īsti nezini par ko Tu runā. Tu, iespējams, esi kārtējais dzīvniekmīlis, bet reāli neesi redzējis un nezini kā viss dzīvē notiek. Esi paskatijies un papētijis likumdošanu, bet ne līdz galam, lai pilnībā visu izprastu. Nākošajās Ēnu dienās piesakies būt par ēnu kādam uzņēmējam, kas saistīts ar kādu šādu nozari, lai Tev būtu kaut nedaudz vairāk skaidrs, kāpēc tik daudz lietas dzīvē (attiecībā uz dzīviem dzīvniekiem) nestrādā... Mans subjektīvais viedoklis.

6 0 atbildēt

Tā kā es needu zivis, man šis viss ir neredzēts arī nedzirdēts, jo parasti izvairos no vietām, kur veikalā atrodas zivis. Labprāt nobalsotu, bet nevaru emotion emotion

6 1 atbildēt

Skarbi, bet tā nu tas ir. Praktiski ikviens tēvs Latvijā kaut reizi ir aizvedis savu bērnu makšķerēt - maucis uz āķa slieku un ļāvis bērnam par lomu papriecāties kamēr nabaga grundulis vai rauda atmet spuras. Zivis cilvēki par dzīvniekiem neuzskata. Toties valda uzskats, ka dzīva zivs ir labs pirkums, jo - svaiga.

Protams, es arī bērnībā (tēvam par megaprieku) biju diezgan aizrautīga makšķerniece. Bet izaugot ne tikai augumā, bet arī intelektā, esmu nonākusi pie secinājuma, ka makšķerēšana un medības ir slima nodarbe, kuras laikā pilnīgi nevajadzīgi tiek nogalināta dzīva radība. Pilnīgi pietiek ar tiem, kurus nogalina, lai pildītu veikalu plauktus. Tas nav tāpēc, ka man žēl šo radību - es vnk negribu būt tas, kurš nogalina bez iemesla. Bet es nevicināšu karogu un nestāvēšu ar plakātu pie Maximas zivju stenda. Es mainos pati un ar savu rīcību paužu savu attieksmi. Mainies pats nevis mēģini mainīt citus. CILVĒKI MAINĀS TIKAI TAD, JA TO IZVĒLAS PAŠI.

9 4 atbildēt

Joprojām nesaprotu. Ja šausmīgi uztrauc, ka lopiņam sāp, tad neej uz tādām vietām, kur to var redzēt, nemeklē internetā, kur to var redzēt un būs ok. Bet nē, spītīgi uztaisa sadomazo (sado pa mazo) savām trauslajām smadzenēm un skrien pie pārējim čīkstēt, kur pasaule netaisna... emotion

4 0 atbildēt

palasīju komentārus - šausmas, šausmas cilvēki mīļie, dzīvniekmīļi kādas jums ir domas. Principā sanāk tā, es nevaru ne zvejot, ne medīt, ne nokaut mājdzīvnieku vai mājputnu. 

Labi neesmu zvejnieks nezinu kas notiek ūdenī, bet savvaļas dzīvnieku populācija ir jāregulē gan stirnu, gan mežacūku, gan vilku, gan bebru un visu pārējo. Lai jums dzīvniekmīļiem būtu labi, man jāļauj bebram appludināt mani lauki, mežacūkām jāļauj bojāt mani sējumi, vilkiem apēst manas govis un teļus. Lai jau dzīvnieki dzīvo, bet es cilvēks HOMO SAPIENS ļaušu sev nosprāgt badā - ideāli.

Mājdzīvniekus - gotiņa savu ir ''nokalpojusi'', es nenodošu viņu uz desām, bet gan palaidīšu brīvībā - ej gotiņa. Cūciņu arī vairs nekaušu, barošu mūžīgi līdz pēdējai manai vai viņas nāves stundiņai. Vistiņas ļaušu ēst lapsai, caunai un vanagiem, jo redz ko es esmu izaudzējis, ieguldījis laiku, naudu, darbu tas neskaitās, jo dzīvniekmīļiem kā ar tupu nazi pa pau*iem viss šitais. Idiotisms.

Kā šāvu, tā šaušu tos mežazvērus. Kā cūku kāvu uz ziemassvētkiem, tā kaušu. Kā vistu žāvēju, tā žāvēšu. Tāda ir dzīve, un neko tur nepadarīsi. 

Ko es varu teikt dzīvniekmīļi, trīs reizes jums hip hip urrrā, malači, bet tas nav novēršams.

Cik cilvēku tik viedokļu.

4 0 atbildēt

Ja vien cilvēki būtu tik fanātiski par lietām, kuras tiešām ir svarīgas..

5 1 atbildēt

Uz kāda pamata raksta autors pauž, ka šīs zivis mokās? Vai kāda zivs tev ir teikusi- "lūdzu, nogalini mani uzreiz un ātri" ? Jo tas taču skaitās "humāni" pēc visiem likumiem. Nevaru ielīst zivju vai citu radību prātos, taču vienu lietu gan varu teikt, visas radības izņemot cilvēkus cenšas par katru varīti izdzīvot, tā saucamais pašsaglabāšanās instinkts, bet tikai cilvēki mēdz izvēlēties ātru nāvi vai pašnāvību grūtibu priekšā, tāpēc spriediet pēc dabas likumiem nevis cilvēku, cik šis viss ir humāni vai nehumāni.

3 0 atbildēt

tas ir šausmīgi, cik drausmīgi daudz mazu, sīku radībiņu ik dienas samin brutālais šī raksta autors. tārpiņi, mušiņas, rāpulīši, kukainīši - nu kāpēc viņiem visiem ir tā jācieš, jāpieredz nāve truli tieko samītam?!

  arī bradājot pa veikalu ar savu fotoaparātu rokās, autors neizjuta ne mazākos sirdsēstus minot neskaitāmas baktērijas, kuras nevainīgi centās izdzīvot uz aukstajām veikala grīdas flīzēm.

  raksta autors ir bezsirdīgs sadists - saminējs.

3 0 atbildēt

Poxui ka svaigas, tas nenozīmē ka var viņas spīdzināt, cilvēks bez gaisa mokās tikai 2 minūtes, zivij tas aizņem līdz 3 dienām, tā ir sajūta kad tev uzliek kaklasiksniņu un to pievelk tik cieši ka tu vari ieelpot tikai lēnām un maz, viss norisinās Ļ O T I  lēni...

2 0 atbildēt

Ko čīksti? Karpa vispār jau skaitās zivs,nevis dzīvnieks.

Tad jau paņem mietu,un ej slānīt visus makšķerniekus,neesmu vēl redzējis,ka kāds katru asarēnu,vai raudu uzreiz humāni nogalinātu.

Tādi pasaules lāpītāji kā tu drīz aizdomāsies par blusu,mušu,tarakānu labturības tiesībām...emotionemotion

4 3 atbildēt

Zinu ,ka mani vecāki un radi ,ja pērk, tad tikai tās kuras ir dzīvas (protams mājās pirms gatavošanas tiek apdullinātas un nobeigtas,ja pārdevēja to nav izdarījusi), jo nav zināms cik tās beigtās ilgi stāv, jo tirgus pārdevējas lieliski māk iesmērēt pastāvējušu pārtiku.

Domaju tāpēc arī ir izliktas vitrīnā dzīvas , jo uz tādām vairāk skatās.

1 0 atbildēt
Ka man riebjaties jus cikstosie dzivnieku aizstavji. Beidziet uzspiest citiem savu viedokli.
3 2 atbildēt

Neesmu nekāds baigais zivju eksperts, bet nesaprotu, kāpēc gribētos dabūt zivi, kas vēl spirinās. Tas būtu tāpat, kā vistas turēt dzīvas aplokā, kamēr atrodas pircējs. Man gan arī nav pārāk lielu pretenziju pret tām zivīm akvārijos, vienkārši tāda pajocīga tā dubultmorāle...

0 0 atbildēt

Nobalsoju.

0 0 atbildēt

Autors veģetārietis vai vegāns? emotion call PETA!

0 0 atbildēt

es visu šo tirdzniecību vispār aizliegtu, ja gribi zivi - kāts rokās, ej makšķerē, nevis ļaut miljoniem tonn savākt ar tīkliem, un beigās 1/2 vnk izmest ārā, jo redz nenotirgoja!! 

kam vajag, lai brien uz upi un makšķerē, i dabai labāk, i pašiem svaigāka gaļa! 

1 1 atbildēt