local-stats-pixel fb-conv-api

„Saskaņa” slepeni lobē geju tiesības Latvijā?!6

80 6

Eiropas geju un lesbiešu atbalsta organizācijas „Rainbow Rose” mājaslapā esmu uzgājusi visnotaļ interesantu informāciju. Izrādās, ka Latvijas sociāldemokrātiskā partija „Saskaņa”, nevienam nezinot, Rietumos sevi prezentē kā aktīvu seksuālo minoritāšu atbalstītāju.

„Rainbow Rose” mājaslapā ir norādīts, ka organizācija sastāv no trīs veidu locekļiem. Pirmie – dalībnieku struktūras. Otrie – nesaistītie dalībnieki. Trešie – „Rainbow Rose” aktīvisti.

Pirmajā un svarīgajā locekļu grupā starp dažādām kreisi liberālām Rietumeiropas partijām ir atrodams arī mūsu pašu „Saskaņas” vārds. Sarakstā norādīts, ka partijai „Saskaņa” ir sava LGBT (geju un lesbiešu) delegācija organizācijā „Rainbow Rose”.

Tā nu sanāk, ka kamēr „Saskaņas” deputāti no Saeimas tribīnes lamā Stambulas konvenciju un sniedz skaistas runas par tradicionālo vērtību saglabāšanu, aizkulisēs partijas biedri (ar netradicionālu seksuālo organizāciju) atbalsta vienu Eiropas lielākajām LGBT organizācijām.

Līdz ar to man ir radušies divi pašsaprotami jautājumi – 1) kuri no partijas deputātiem ietilpst „Rainbow Rose” geju un lesbiešu delegācijā un 2), kādēļ viņi nepiedalās Rīgā notiekošajā Baltijas praidā?

Jautājumu vēstules formā iesūtīšu gan Latvijas lielākajiem medijiem, gan partijas „Saskaņa” deputātiem. Gaidīšu atbildi!

P.S. Rīgas domes koridoros runā, ka „Saskaņa” drīzumā mainīs partijas nosaukumu uz „Divkosība”

80 6 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Ušakovam un Saskaņai dubltās morāles principi nekad nav klibojuši!

19 0 atbildēt

Šito pie mistikas sadaļas vajadzēja emotion

12 0 atbildēt

Rinkevičs jau arī uzreiz nelepojās, ka ir gejs. Sākumā viņš bija skapī, tad viņš slepus atbalstīja citu gejus, pēc tam viņš jau atklāti viņus atbalstīja un visbeidz viņš kādu nakti Twiterī iznāca no skapja un paziņoja visai pasaulei, ka lepojas būr gejs. emotion 

5 0 atbildēt

Ko var gribēt no lupatas, kurš nēsā plastmasas krelles!

4 0 atbildēt

Naksuj tevi un sūdus uz galvas!

2 0 atbildēt