Čau! Tā kā bija negaidīti liela atsaucība par raksta pirmo daļu ,nolēmu pagatavot arī otro raksta daļu! Ceru, ka jums patiks, jo, lai atrastu pašus ideālākos "risinājumus" tieši spoku gaumei paiet diezgan ilgs laiks! :) IZBAUDI!
Pirmo raksta daļu vari atrast šeit - http://spoki.tvnet.lv/praktiskais/Salauz-edienu-SALAUZ-DZIVI/758519
Salauz ēdienu, SALAUZ DZĪVI II9
Nopirki Maximā nupat ceptu maizi, bet baidies, ka tā sabruks? oi, es gribēju teikt, baidies saskarties ar pārāk mīkstu maizi? Vairs tev nebūs problēmu sagriezt mīkstu maizi, jo pagriežot to, ar apakšpusi uz augšu, tu spēsi to bez problēmām sagriezt. Noderīgi !
Taisi cepumus, bet tev nav olu, jo mazais brālis izdomāja pārbaudīt, cik vārītas olas viņš var iebāzt sev dib.... mutē? Vairs tā nav problēma, jo olas nebūs vajadzīgas! Vienas olas vietā, pievieno pusi banāna. Pats arī esmu šo recepti izmēģinājis, teikšu godīgi, ir labi ! IESAKU!
Beidzot kāds ir atklājis veidu, kā pareizi ēst krēma kēksiņus, lai nenosmērētos. Noplēs aptuveni pusi kēksiņa apakšas, un novieto to augšpusē. Vairs nekādas nošmulēšanās nebūs!
Gatavo dārzeņus, bet vienmēr nevari izlemt, vai tie jau ir gatavi, vai nē? Turpmāk, kad tev kaut kas tāds būs nepieciešams, vienkārši ieskaties šajā tabulā. Nekādu piedegušu brokoļu!
Cep pankūkas, bet apnikušas vecās labās plānās pankūkas? Vienkārši izmanto cepumu formiņas, lai piešķirtu pankūkām jaunu dizainu, kas noteikti patiks gan tev, gan tavam vēderam! Šo pašu tehniku var izmantot arī cepot olas. Ļoti noderīgi .
Nevarēji apēst pārtiku, bet esi pārāk taupīgs, lai to izmestu? Turpmāk, uzsildīt to būs daudz vieglāk. Izveido ēdiena centrā aplīti. Tādā veidā, siltums piekļūst ēdienam no visām pusēm un sildot padarīs to baudāmāku.
Lai sagriestu mazos tomātiņus, vai jebkuru citu līdzīgas tekstūras ēdienu, turpmāk varēsi izmantot divus vāciņus, lai noturētu tomātiņus vietā. Ātri, jauki, efektīvi!
Kad esi nolēmis grilēt kādu zivs fileju, zem tās novieto citronu, lai zivs nepiedegtu. Citrons ne tikai neļaus tavai zivij piedegt, bet tas arī sniegs patīkamu garšu uzvirmojumu.
Apnicis, ka salāti mājas temperatūrā ēdami ir tik īsu laika sprīdi? Turpmāk, kad uzglabā salātos, iepūt maisiņā un ievieto salātus. Maisiņā uzkrāsies CO2, kas neļaus salātiem tik ātri atsiept kājeles. Tas sniegs vismaz dažas papildus dienas.