local-stats-pixel fb-conv-api

ŠOKS! Selfiju dēļ iet bojā dzīvnieki12

114 2

Mūsdienās selfijs jau ir diagnoze, un nebrīnīšos, ja drīzumā tiks ražotas antiselfie preperāti šīs atkarības ārstēšanai, jo patiešām šī " slimība" spēj nodarīt lielu ļaunumu.

114 2 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Cilvēkiem pilnīgs uzmanības trūkums  emotion  emotion To veceni pašu vajazētu aiz kājām pavazāt pa zemi...

15 0 atbildēt
Stulbie kretīni. Es pat nezinu, varētu tādiem mietu uz galvas pārlauzt...tik mieta žēl
15 0 atbildēt

Nav briesmīgāka dzīvnieka par cilvēku!

10 0 atbildēt

Gulbji ir agresīvi un samērā spēcīgi ! Vai nu tante ir tik ''tupa'' ,ka par tādām lietām neuztraucas vai arī vēlme pēc selfija bija sadzinusi tanti pilnu ar ardrenalīnu !  Par delfīnu nav komentu, kosmoss !

8 0 atbildēt

Kaut viņi nosprāktu

2 0 atbildēt

Vēl labāks variants  emotion 

1 0 atbildēt

Bet tomēr es īsti nesaprotu to milzīgo sašutumu - te jūs fotogrāfijās redzamajiem vēlat visu to sliktāko, kamēr kaut kā nemanu, ka cilvēki kaut vai protestētu lielveikalos pie piena produktu ailes ar saukļiem "izbeidziet mākslīgo govju apaugļošanu pret viņu gribu", jo tieši tas arī notiek piena iegūšanai un govīm nekas patīkams tas nav, kā arī beigās viņas tiek nokautas, bieži vien ļoti sāpīgos veidos. Tas ir tikai viens piemērs.

Tajā pašā laikā divi izolēti gadījumi izsauc naida vētru. Kāpēc? Jums ir vieglāk rādīt ar pirkstu uz kādu konkrētu personu vai cilvēku grupu? Lūk, tie ir tie sliktie, manis maksātā nauda par pienu un gaļu gan neko neietekmē? Viens delfīns un gulbis pēkšņi ir svarīgāki par miljoniem citu dzīvnieku briesmīgajiem likteņiem katru dienu? Cilvēka iegriba komfortabli, ne pirkstiņa pakustinot, ēst pienu un gaļu ir attaisnojama, kamēr pāris cilvēku iegriba fotografēties ar dzīvniekiem nav? Vai delfīnam ir lielākas tiesības kā govij?

Es nemēģinu uzbraukt, tiešām jautāju - uztveriet to kā aptauju.

2 1 atbildēt

pretīgie homo sapiens

2 1 atbildēt

Par delfīnu - 

Telefe Noticias, an Argentinian news outlet, interviewed a tourist named Hernán Coria (who apparently took the photos).  He said that the day had been uncommonly hot, and several dead dolphins had washed up on the beach that day:

"He was dead when it arrived on the coast.  We took him back to the sea and he didn't swim back out."

Kam ticēt, nezinu, bet saukt cilvēkus par slepkavām ar cāļa smadzenēm par kaut ko, kam nav pierādījumu, nav īsti forši. Nu, un nav forši arī ticēt visam, ko raksta internetā.

2 4 atbildēt

nu tas gulbis noteikt bija uz mirssanu savadaak to veceni butu ar aatriem aizvedusi..taapat arii ar to delfiinu ar uz mirsaanu bija vai arii bija miris, savaadaak neizkalot..jaa tupi ticeet visam kas netaa rakstiits.veel tupaak ir nezinaat elementaaras lietas

2 5 atbildēt