local-stats-pixel fb-conv-api

Ryanair notikums Mančesterā20

333 1

Šis raksts būs par to kā patiesībā bija. Un tā kā rādija LNT Ziņās tad jasaka ka ta tiešām nenotika.
Iekāpām lidmašīnā un jau gatavojāmies izbraukšanai no lidostas taču mums paziņoja ka tas nebūs iespējams jo radušās problēmas ar lidmašīnu. Patiesībā degvielas noplūde bija blakus lidmašīnai nevis mūsējai. Mūs evakuvēja tikai tamdēļ ka lai nerastos eksplozija izlijušajai degvielai, ja meiģinātu mūsu lidmašīnu iedarbināt.

Šobrīd rodas priekštats ka LNT reportieris pats nezināja ko runā un sniedza viltus un vel pie tam apšaubmu informāciju par notiekošo.....
Pēc tam tā pat mēs devāmies uz Latviju ar to pašu lidmašīnu no kuras mūs evakuvēja. Degvielai lidostas teritorija tika uzbērta smiltij līdzīga viela jeb masa un pēc tam tā savākta. Lidostas darbu brigāde jau tīrija blakis lidmašīnas noplūdi ne mūsējo..

+ Arī par izskanējošo frāzi no LNT korespondenta ka lidmašīnā atradās latviešu imigranti tad manuprāt tas skanēja loti aizvainojoši.. Dzīvoju un strādāju Latvijā, ir ģimene un bērni.

Patiesībā padodomājot un skatoties ziņu pārraides par avarējušām lidmašīnām un tādā garā. Tad gandrīz kas tāds var notikt arī ar mums. Tāpēc vienmēr mīliet, godājiet, cieniet savus draugus, radus un pašus mīļākos cilvēkus. Vienmēr atvadieties un nestrīdieties....

333 1 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

LNT, apollo, tvnet utt utt, no nekā taisa sensāciju. Viņiem tikaktrise žilbina, bikini zibina, šoka stāvoklis utt. Ziņu tak nav ko pasniegt un ja arī ir, tad tādā amatieru līmenī, ka sliktāk nevar būt.

38 6 atbildēt

No bildēm neko nevar saprast, bet nav brīnums, ka LNT uzbūra sensāciju, kur tās nav... emotion

23 0 atbildēt

Es tiesam briziem nesaprotu kur ir palikusi zurnalisti... Lv vien zurnalistikas atbiras var redzet... Spokos var atrast daudz labu rakstu no ka ta saucamajiem zurnalistiem pamacities...

Vis briesmigakie zurnalisti tomer strada sportacentrs.com... tur Druvietis vienkarsi ir zurnalistikas atbiru atbira...

10 0 atbildēt
Fotogrāfs no Tevis gan draņķīgs. Es jau domāju, ka laiks,kad fočēja ar kalkulatoru, ir beidzies...
13 3 atbildēt

Vakar lasīju delfos, arī teica, ka nu, teikšu JŪSU lidmašīnai noplūde. Bet patiesība pavisam savadāka! Sen zināju ka masu mēdijiem nevar ticet ne vārda!

7 0 atbildēt

Tak sen zināms ,ka ziņas piepušķē , lai cilvēki skatītos vairāk. Kas tas būtu par raidijumu , vai rakstu ,ja cilvēkiem ,kas dodas uz Latviju radušās bažas par to ,ka citai lidmašīnai ir izlijusi degviela ,bet tā vietā tiek pasniegts ,ka PILNĪGI gāzusies jūrām no šīs pašas lidmašīnas un cilvēki gandrīz uzsprāguši.

5 0 atbildēt

Vispār latviešu žurnālisti atradīs pat mazāko lietu, kas varētu būt saistīta ar Latviju un uztaisīs lielāko brēku.

3 0 atbildēt

Isteniba prieks s5 samsunga ir pasliktas bildes. Bet nav jau ari apgaismojums tads kadam butu jabut

3 0 atbildēt
nu nah vissi piekasās par gramatiku???
2 0 atbildēt

Bildējot rokas trīcēja? Lai kompensētu slikto bilžu kvalitāti, varēji, kaut ko vēl pierakstīt emotion

2 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Televīziju vispar nevaig skatīties. emotion
0 0 atbildēt

 

   

Bildēji ar ķieģeli? emotion

0 0 atbildēt

Galvenais ir teksta butiba un nozime nevis pareizrakstibai.. bet nu atvainojos ja kadam tas nepatik. Bet pasi vainigi

0 1 atbildēt

Kas tur ko apvainoties,par IMIGRANTIEM. Strádnieki? Viesstrádnieki? Laimes meklétáji? Tie, kuri velas dzívot, izdzívot un uzdzívot. Imigrants ir universals vards. emotion

2 3 atbildēt

KOPŠ KURA LAIKA NEREĢISTRĒTI KROPĻI TE VAR DIRST?!

2 5 atbildēt

Vissi tavi lasītāji uzmetušies par pareizrakstības koriģētājem un foto ekspertiem. Nu i *****ij tos spoku lietotājus. Bezsmadzeņu radījumi pietam bērni. No sērijas uzliec normālu mūziku tikai izpildītāju iedomātai normālai mūzikai paši nevar nosaukt. Raksti te ar reti reti reti ret kruš ir lasāms ar interesi. Ilgs laiks pagāja kamēr sapratu kad te ir gatavais bērnu dārzs. Bērni liek kautkādus sacerējumus domādami kad ir baigie škspīri. Atsācis esmu lasīt grāmatas.

0 11 atbildēt