local-stats-pixel fb-conv-api

Royal Cribbean International - lielākā okeānu laineru kompānija5

14 1

Royal Caribbean International ir lielākā okeānu kompānija, kas darbojas visos sešos kontinentos visā pasaulē - ZiemeļAmērika, DienvidAmērika, Āfrika, Australija un Okeānija, Eirāzija un Antarktika.

Šo kompāniju dibināja Norvēģija 1969.gadā - bet līdz šai dinai vairs nav Norvēģijas kompānija, bet gan Amēriaks Savienotās Valstis. Kompānijā pašlaik ir 34 okeāna laineri un pats jaunākais ko uzbūvēja ir Quantum of the seas (2014)

Pašlaik Royal Caribbean ir pasūtījuši vēl 2 kuģus no Vācijas kuģu būvētavas, kas atrodas Hamburgā un šiem 2 kuģiem ir jau pamati uzcelti, bet kuģi tiks piegādāti 2016.gada vasarā, kompānija vēl nav izpaudusi abu kuģu nākamos vārdus, bet ir pateikuši, kas šie vārdi tiks saistīti ar kādu leģendāru tēlu ispējams.

Royal Caribbean Intenational savus kuģus iedala šādās grupās:

*Kvantum klase - 1 kuģis
*Oāzes klase - 2 kuģi
*Freedom klase - 3 kuģi
*Radiance klase - 4 kuģi
*Voyager klase - 5 kuģi
*Vision klasē - 6 kuģi
*Sovergion klasē - 1 kuģis
*Future fleet - 2 kuģi
*Retired ship - 8 kuģi

_________________________________________________________________

Mana pieredze ar kādu no šiem kuģiem:
Esmu braucis tikai ar 2006.gada uzcelto Legend of the seas, jāsaka godīgi tad mūsu Tallinkam vaidzētu vismaz 30 gadus, lai tiktu šī kuģa līmenī, apkalpe viss augstākajā līmenī, pat neesu redzējis nevienu viesnīcu 5 zvaigžņu kur varētu būt tāda apkalpe, visu sīki izskaidro kur doties, cik maksā, kas ir labāks utt. Ar šo kuģi es braucu pirms kādiem 6 gadiem pa Vidusjūru apskatot Spānijas, Itālijas, Tunisijas, Grieķijas un Turcijas skaistākās pilsētas , šis ceļojums man bija ja nemaldos 12 naktis, bet toties ļoti satriecošas naktis protams tikai vaidzēja mūsu ģimenei šķirties no 4 000 latiem, bet vēl pat šodien neviens no mums ģimenes nav nožēlojis šo ceļojumu.

14 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Youtubē ir šīs firmas reklāma, kur ir šis kuģis (karoče royal caribbean) un uz tiem kuģiem risinās seriāls jeb tv epizodes, uzreiz domās bija reklāma. emotion Anyways, no kurienes šis kuģis izbrauc?
0 0 atbildēt

Tad jau Carnival corporation ar pāri pa 50lielajiem kruīza kuģiem ir mazāka

0 0 atbildēt