local-stats-pixel fb-conv-api

Rotaļas taviem svētkiem!0

Čau, čau! Beidzot saņēmos un nolēmu uzcept pirmo rakstu! Šodien piedāvāju jums rotaļas piekš ballītēm! Ceru noderēs! Atvainojos ja kāda gramatikas kļūda! Un varbūt kādu rotaļu jau agrāk zināji.Izsaki savu viedokli komentārā par ko lai rakstu nākamajā rakstā!

1."Ansīti, iepīksties"

Visi sēž aplī, izņemot vienu, kas ar aizsietām acīm, turēdams rokā .lielu karoti, atrodas apļa vidū. 'Viņu pāris reižu apgriež, pārējie tikmēr samainās vietām. Tad "aklais" tuvojas spēlētājiem, tiklīdz tas pieskaras kādam , sauc:"Ānsīti, iepīksties". Izēlētajam jāiepīkstas, mainot savu balsi, lai neatpazītu. Drīkst pīkstēt 3x. Ja vidū stāvošais nevar atminēt, atkal iegriež pa jaunam, spēle sākas no jauna. Ja atmin, tad acis tiek atsietas un aklo tēlo tas, kurš tiek uzminēts.

2."Noasa šķirsts"?

Nepieciešamas kartītes ar dzīvnieku nosaukumiem.

Katrs dzīvnieks ir atrodams uz 2 kartītēm. Visas kartītes saliek 2 kaudzītēs. Arī viesus sadala 2 grupās: vienā stūrī viena komanda, otrā - otra. Katrs izvelk vienu kartīti un tikai atdarinot to dzīvnieku skaņas ir jāsavāc visi šīs sugas parstāvji. Vienas sugas dzīvnieki mēģina atrast viens otru, atdarinot attiecīgajam dzīvniekam raksturīgās skaņas.

3."Skriešanās ar riekstiem"?

Spēles piederumi: 20 rieksti (vai jebkas sīks), 2 naži (var būt plastmasas),kāds trauks.

2 komandas. Stafete. Dalībnieku priekšā katram noliek 10 riekstus. Uzdevums ir uz naža pārnest riekstus uz trauku, kas novietots, piemēram, 3 metru attālumā. Kura pirmā komanda to izdara ātrāk, tā vinnējusi.

4."Balonu medības"

Katram spēles dalībniekam pie vienas kājas balonu. Visi nostājas aplī un sadodas rokās Ta kad ieslēdzas mūzika, katrs pēc iespējas vairāk balonus mēģina saspridzināt. Tas, kurš zaudējis balonu, no spēles izstājas.

5."Olu stafete"

Nepieciešamas divas karotes un divas olas. Jāiezīmē stafetes sākuma vieta un jānoliek krēsli vai kas cits laukuma otrā galā. Dalībnieki sastājas divās komandās viens aiz otra. Pirmajiem rokā karote un tajā ola. Ar šo karoti jāskrien līdz laukuma otram galam, jāapskrien ap krēslu, tad atpakaļ un jānodod stafete nākamajam komandas dalībniekam. Par katru olas izkrišanu var ņemt ķīlu vai arī komandām skaita soda punktus.

6."Spēle ar segu"

Visa grupa sadalās 2 daļās. Abām grupām liek notupties 2 čupiņās. Tām pa vidu 2 spēles vadītāji tur segu. Pie segas pienāk no katras komandas pa vienam. Līdzko sega tiek nolaista, abu pretinieku uzdevums ir pirmajam nosaukt pretī sēdošā vārdu. Tas, kurš vārdu nosauc pirmais, savā komandā paņem zaudētāju. Uzdevums ir savākt savā komandā visvairāk dalībnieku.

7."Touletes papīrs"

Visi spēles dalībnieki nostājas aplī. Spēles vadītājs lūdz katru dalībnieku iedomāties, ka ir paziņojums, ka no šī brīža divas dienas nebūs tualetes papīra un lūdz katru paņemt no vadītāja ruļļa tik daudz, cik viņam varētu būt nepieciešams. Tad, kad katrs ir paņēmis pietiekoši daudz papīra, tad attiecīgi, cik daudz ir gabaliņu, tik arī daudz lietu ir jāpasaka par sevi vai savu klasesbiedru.

8."Vai es?"

Rindā tika salikti krēsli.Zēni tiek izmesti no kabineta ārā aiz durvīm.Meitenes iekšā sarunāja, kura izvēlas kuru zēnu un tad sasēdās rindā. Pēc tam puši tika pa vienam aicināti iekšā. Zēnam vajdzēja ieiet un paklanīties tai meitenei kura pēc viņa domām bija viņu izvēlējusies. Ja meitene pameta ar īkšķi norādot uz aizmuguri tad tā bija pareizā un viņam vajadzēja nostāties aizmugurē(šo meiteni vairs nevarēja izvēlēties)Savukārt, ja meitene parādīja garu degunu, tad zēnam vajadzēja iet ārā un gaidīt atkal savu rindas kārtu. tas ilga tik ilgi kamēr katrai meitenei bija viens pāris. Pēc tam izdzina ārā meitenes un viss sākās no jauna tikai šoreiz ar zēniem.

9."Kompliments"

Viens ir vadītājs, kas visu to noorganizē un pastāsta noteikumus. Pulksteņrādītāja virzienā katrs savam blakussēdošajam pasaka kāda ķermeņa daļa viņam ir skaista, piemēram - tev ir skaistas ausis! Kad visi ir pateikuši skaitāko ķermeņa daļu blakussēdošajam, tad vadītājs saka, ka tā ķermeņa daļa, ko esi nosaucis par skaistāko savam blakussēdošajam ir jānobučo!! Galā ir ļoti jautri, jo ko nu kurš ir pateici, cits ir pateicis - tev ir skaists dibens, līdz ar to jānobučo dibens, cits atkal - tev ir smuka kāja utt.

10."Aklā vistiņa"?

Diviem vai trim dalībniekiem aizsien acis. Viņiem ir jāaizkļūst no starta līdz finišam. Ceļā novietoti dažādi priekšmeti: bumba, tukšas pudeles u.c. Tos nedrīkst izkustināt vai apgāzt. Spēlētājiem ir atļauts iepriekš iziet visu distanci ar atvērtām acīm. "Programmas nagla" būs vērot, kā "aklās vistiņas" augstu ceļot kājas, uzmanīgi virzās uz priekšu, kamēr pārējie klusām novāc ''šķēršļus''.

11."Svece"

Spēlētaji sadalas divās vai vairāk komandās un katrai komandai tik dota degoša svece un visām komandām pēc iespējas ātrāk,bļaujot jānopūš sveces.

12."Kurš prot?"

Vadītājs visiem viesiem uzdod jautājumu: Kurš prot lasīt? (rokas pacēls domajams, ka visi)Tad nāksies izvēlēties vienu vai vairākus kandidātus un tiem jānāk pie vadītāja.Par izbrīnu visiem nevis tiek iedota lasāmā grāmata, bet gan krūzīte pilna ar zirņiem, knaģi, un cita tukša krūzīte!Uzdevums :Ar knaģa palīdzību pārlikt visus zirnīšus otrā krūzē!

37 1 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000