local-stats-pixel fb-conv-api

Rīgā aizturēšanas laikā trīs bērnu māte iekausta policistu1

14 0

Pirmdien, 13. augustā, Rīgas pašvaldības policija (RPP) Daugavgrīvā par trokšņošanu un uzbrukumu policistam aizturējusi kādu sievieti ar trīs mazgadīgiem bērniem, informē RPP.
Likumsargiem pirmdien, 13. augustā, pulksten 23.52 ziņots par kādu iedzīvotāju Daugavgrīvā, kura skaļi uzgriezusi mūziku un traucē citiem naktsmieru. Norādītājā adresē likumsargu sastaptie kaimiņi informējuši, ka sievietei, kura skaļi klausās mūziku, ir trīs bērni.

Tikai pēc ilgstošas klauvēšanas, trokšņotāja tomēr durvis atvērusi un bijusi manāmā alkohola reibumā. Vaicāta par bērniem, sieviete policistiem atcirtusi ar aizskarošiem izteicieniem un ar dūrēm metusies virsū vienam no policistiem, tāpēc saslēgta rokudzelžos.

Noskaidrojot sievietes identitāti, informācija par to, ka viņai ir trīs bērni, apstiprināta, un sieviete aizvesta uz policijas operatīvā transportlīdzekļa pagaidu aizturēšanas nodalījumu. Tur aizturētā turpināja uzvesties agresīvi, sitot ar rokām un kājām pa durvju režģi, izkliedzot draudus, lamājoties ar cieņu aizskarošiem vārdiem, kā arī vārtījās pa grīdu. Likumsargi lēma sievieti nogādāt Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā, kur konstatēts alkohola reibums.
Savukārt apskatot dzīvokli, atrasti trīs bērni – piecgadīga meitene, sešus gadus vecs puisēns un astoņgadīga meitene. Bērni atklāja, ka ilgstoši nav ēduši un ka māte tos sauc ne vien rupjos vārdos, bet arī fiziski ietekmē. Bērni nogādāti krīzes centrā.

Pavisam aizturētajai sievietei noformēti trīs administratīvā pārkāpuma protokoli – par sīko huligānismu, par bērnu aprūpes pienākumu nepildīšanu, kā arī par emocionālu un fizisku vardarbību pret bērniem.

14 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Dažiem vienkārši nav prāta...
0 0 atbildēt