local-stats-pixel fb-conv-api

RAKSTS MEITENĒM: 20 iemesli, kāpēc neveidot attiecības ar puisi38

90 11

Tātad, čau visām foršajām spoku meitenēm! Šis ir mans pirmais raksts, tāpēc skarbi, lūgums, netiesāt!

emotion

Visas meitenes (kuras nav lezbietes, protams) laiku pa laikam domā par attiecībām un puišiem. Daudzām no jums jau ir attiecības, jums iespējams viss ir labi un lai jums arī veicas, tomēr... varbūt, ka šeit ir arī meitenes, kurām neizdodas atrast savu otru pusīti! Un ziniet ko, dāmas? ... Nebēdājiet nemaz! emotion Lieku jums priekšā 20 iemeslus, kādēļ neveidot attiecības ar puisi!

1. Strīdi

Tu tagad dzīvo mierīgu, bezrūpīgu dzīvi. Dzīve attiecībās reizēm būs murgaina sīkumainu strīdiņu un strīdu dēļ! Ja Tev jau tagad bez puiša ir sarežģīta dzīve, attiecību strīdi Tavu noskaņojumu vēl vairāk sabojās!

2. Rūpes

Attiecībās cilvēki viens par otru rūpējas. Ja rūpēties par kādu Tev krīt uz nerviem, attiecības Tev pamatīgi var sabojāt noskaņojumu.

3. Dalīšanās

Ja Tu tagad mierīgi vari sēdēt mājās un viena pati mierīgi vari ēst šokolādi, tad attiecībās tā nebūs! Otra pusīte allaž apvainosies, ja nedalīsies ar kārumiem! Līdz ar to Tev paliks tikai pusīte no šokolādes, nevis visa šokolāde! Laikam jau, ja Tev nav iebildumu dalīties, šī nav problēma priekš Tevis..

4. Apvainošanās

Otra pusīte var apvainoties. Var sanākt tā, ka īsto apvainošanās iemeslu Tu tā arī neuzzini. Garastāvoklis - sabojāts.

5. Viņa draugi

Puišelim vienmēr būs draugi, ar kuriem viņš var izvēlēties pavadīt vairāk laika, nekā ar Tevi! Protams viņi Tevi var arī aprunāt aiz muguras.

6. Krišana uz nerviem

Jā... reizēm puisim var uznākt vienkārši besis. Vai arī viņam var būt nepieņemams raksturs. Tad viņš sāks tevi tracināt. Tev viņš sāks krist uz nerviem. Garastāvoklis - sačakarēts.

7. Krāpšana

Nekad nevar izslēgt faktu, ka puisis Tevi krāps. Attiecības - apraktas, sirds - salauzta.

8. Sekss

21.gadsimts. Lielākā daļa puišu. Sekss ir 90% no attiecībām. Romantika ir tikai pieklājības pēc. Viņi taču var papūlēties dabūt ko grib..

9. Dzeršana

Labi, tas jau iet tā pa nopietno. Ja jūs nopietni esat kopā un viņš sāk dzert - tas neapstāsies! Viņš dzers un dzers, un dzers! Alkohols kļūs svarīgāks par Tevi! Dzīve - sarežģīta.

10. Izmantošana

Tu nekad nevari zināt, kas būs Tavs puisis patiesībā! Viņš var Tevi izmantot! Agri vai vēlu Tu to saprastu, jo galu galā nevar taču vienmēr būt tā, ka viņš restorānā pēc sātīgām vakariņām atklāj, ka ir aizmirsis mājās maku, un par visu ir jāmaksā kam? Nu bet protams, ka Tev, saulīt!

11. Vardarbība

Tava otra pusīte var izrādīties ļaunākajā gadījumā varmāka. Iesitīs vienu reizi - piedosi? Nu pieņemsim. Ja vēl neaizgāji - pašcieņas jautājums. Iesitīs otru reizi? Bēdz taču, naivā!

12. Bijušā/s

Gribi/zini to, vai nē, bet viņš allaž turpinās rakstīt savām bijušajām (ja viņam tādas ir). Tādi viņi vienkārši ir, tie puiši (protams, neiet runa par pilnīgi visiem).

13. Nudes (kailfoto)

21.gadsimts - viņi tev tās prasīs, pat ja tu teiksi viņiem, lai to nedara.

14. Slepkava

Tavs mīļotais var izrādīties pat slepkava! Vai esat redzējušas, cik daudz (pagaidām tikai Amerikā) internetā klejo rakstu ar nosaukumiem, piemēram ''Vīrietis nogalina savu sievu un ... gadus veco meitu''?

15. Enerģijas Vampīrs

Ja viņš izrādās enerģijas vampīrs, viņš var atņemt Tavu pozitīvo enerģiju un Tu vari ieslīgt depresijā, pat nenojaušot iemeslu.

16. Kritika

Isumā sakot - viņš nepamanīs Tavu jauno frizūru un var pasmieties par Tavu jauno, šiko kleitu!

17. Futbols, hokejs un viss pārējais

Ja vien Tu neesi sporta cienītāja, tad rēķinies ar to, ka ja vien jums nav divi televizori atsevišķās istabās, savu mīļāko seriālu vakarā Tu mierīgi noskatīties nevarēsi, jo pa to rādīs sporta spēli, kuru dīvānā ar alus bundžu, izlaidies kā runcis, skatīsies tavs pacančiks. Ja centīsies kanālu pārslēgt, protams viņš apbižosies!

18. Make-up murgs

Tu vienmēr gribēsi viņa priekšā izskatīties skaisti (psiholoģiskais fakts), tāpēc Tev būs jāvelta daudz laika, lai uztaisītu sev labu make-up un ik pa laikam to pielabotu. Tas mēdz besīt (ne tādā gadījumā, ja Tev baigi patīk krāsoties).

19. Egoists

Protams, viņš domās par sevi un par to, kā sevi apliecināt citu priekšā! Bieži puiši mēdz būt pārāk egoistiski. Tas Tev var likt justies nenovērtētai.

20. Nejēga

Puiši daudz ko nesaprot. Neiet runa tikai par meiteņu lietām. Iet runa arī par pavisam ikdienišķām lietām. Kāda jēga no nejēgas, ja viņš neko nejēdz? emotion

Tas viss šodienas rakstam! emotion

Un atceraties, meitenes. Mīliet un cieniet sevi! Jums nav nepieciešama otra pusīte, lai justos labi! Mīliet sevi un jūs jutīsieties labi! Pats galvenais - nezaudējiet pašcieņu! Lai Jums jaukas brīvdienas! emotion

90 11 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000
Šis rasts ir īsts un patiess tupuma paraugs.
24 1 atbildēt

 Kāds sviests! Jēziņ!  emotion 

16 1 atbildēt
Cik tev gadu meitenīt? Kaut ko tik tizlu sen nebiju lasījis.
16 2 atbildēt

šis vairāk tēmēts uz tiem pusaudža vecuma puišiem

11 0 atbildēt

Šis pie humora iederētos. Nost ar vīriešiem! Lai dzīvo neatkarīgas un stipras sievietes!

8 0 atbildēt

Puse varētu būt taisnība, bet daļa ved uz baigo aplauzienu.

1. Strīdi Jā, strīdi būs. Piekrītu.

2. Rūpes "Ja rūpēties par kādu Tev krīt uz nerviem, attiecības Tev pamatīgi var sabojāt noskaņojumu." Nē, nopietni, ja kādam krīt uz nerviem par kādu rūpēties, tad tiešām labāk lai paliek visu mūžu viens!  emotion Vieni no jaukākajiem brīžiem attiecības rodas, kad esi otram kaut ko tiešām labu izdarījis!

3. Dalīšanās Jap, šis ir punktiņš, bet parasti gan vairāk meiteņu pusē. Es, piemēram, gandrīz neko, ko sev nopērku, nevaru pats visu apēst! Viss jādod degustatorei pagaršot.  emotion 

4. Apvainošanās Ne 100%, bet vairumā gadījumu tu tomēr no vīriešcilvēka ātri uzzināsi, par ko viņš ir dusmīgs. Noteikti gan ir izņēmumi. emotion

5. Viņa draugi Jā, šī ir taisnība. Tādas situācijas ir.

6. Krišana uz nerviem Šis ir vispatiesākais no visiem punktiem. Diemžēl…  emotion 

7. Krāpšana Taisnība. Tādu faktu nevar izslēgt.

8. Sekss Arī taisnība, bet attiecībās sekss ir arī viens no spēcīgākajiem sievietes ieročiem, ja māk to pareizi izmantot.

9. Dzeršana Skumja tēma. Diemžēl Latvijā arī meitenes nav nekādas paijiņas...

10. Izmantošana Taisnība, bet izmantošana var būt no jebkuras puses.

11. Vardarbība Taisnība, it īpaši jaunām meitenēm, kurām vislabāk patīk "visīstenākie alfatēviņi".

12. Bijušā/s Iespējams, kaut kāda daļa to dara, bet tici man, ne visi.

13. Nudes (kailfoto) OK, par šo nezinu. Neesmu nekad nevienai nude prasījis.

14. Slepkava Jezus marija! Vai neesi nekad redzējusi tā paša raidījuma sēriju, kur sieva noindē savus ašpadsmit vīrus??  emotion 

15. Enerģijas Vampīrs Iespējams, bet tas var būt arī no sievietes puses.

16. Kritika Nu, ja tu nepanes kritiku, ne jau otrs ir tas, kam jāaug.  emotion  Protams, bezgalīga kritika nogalina [kritizētāju emotion ].

17. Futbols, hokejs un viss pārējais Nu, šī ir tikpat pārspīlēta tēma, kā tas, ka džeki to vien dara kā GRIB! Jā, ir indivīdi, kam tas tā ir, bet teikšu godīgi, tā ir tāda vīriešu suga.

18. Make-up murgs Pēc šī punkta es minu, ka raksta autorei attiecības nav bijušas ilgākas par pusgadu (maksimums!). Tak tiklīdz cilvēki sāk otra klātbūtnē justies brīvi, šādiem murgiem būtu jāpazūd.

19. Egoists Jā, ir tādi indivīdi ar stipru alfatēviņu sindromu.

20. Nejēga Ir puiši nejēgas, un ir meitenes nejēgas. Par viņiem visiem var tikai ierēkt.

Kopumā, ko varu teikt – es kā vīrietis loģiski domājošais NE-alfatēviņš vienmēr brīnos, kā sievietes lec uz tiem, kas māk "bazāru dzīt" un ir galvenais mačo ciemā, un pēc tam raud, ka ir piekrāptas vai jāstaigā zilām acīm. Tak pa gabalu redzams, ka viņam smadzeņu nav un māk tikai muti brūķēt. Saprotu, ka tie ir tie senie instinkti par "spēcīgāko gēnu īpašnieku", bet nu, kamon, lai viņiem tiek tās smukās "stulbās blondīnes" un lai viņi tur savā starpā vairojas. Pacenties pirms "likšanās slīpi" uz to cilvēku rūpīgāk paskatīties un varbūt kaut ko sapratīsi. Veiksmi!  emotion 

7 0 atbildēt
Puiši uzreiz heito 🤣
2 0 atbildēt
Tev ir mēnešreizes kas? Vai arī dzīvē nav paveicies
4 2 atbildēt

Nu, nu - māte daba visus šos iemēslus liek aizmirst 2 sekundēs! emotion

4 2 atbildēt
20. Kāda jēga no nejēgas,ja viņš neko nejēdz ?!!!!
1 0 atbildēt

Man vispār tāds jautājums - kāpēc šo rakstu lasa un komentē puiši, ja augšā ir skaidri un gaiši rakstīts - raksts meitenēm? Izskatās, ka daži puiši tomēr nav puiši...  emotion  emotion 

1 0 atbildēt
Ņemot vērā ka ir 21 gadsimts, šo visu var attiecināt arī uz pilnīgi visām sievietēm.
1 0 atbildēt

Taisnība jau ir, dzīvojam XXI gs., un nav palicis neviens iemesls, lai vīrietis un sieviete ārpus profesionālajām un draudzīgām attiecībām vēl veidotu kaut kādu romantiku. Vēl ir mīlestība, bet tai attiecības nav nepieciešamas - var mīlēt cilvēku arī neklātienē.

2 1 atbildēt
Kas tas par bulshit ? Ja nav ko rakstīt , tad neraksti neko.
4 3 atbildēt
Nomaini virsrakstu uz ‘Kā domā lesbietes’ emotion Jautājums…tev taču nav depresija ne, jo raksta nobeigums tā liek domāt…
1 1 atbildēt
... nabaga cilveks kas to sarakstijis
1 1 atbildēt

Kāpēc džekiem nebūt kopā ar meitenēm, short edition: 1)She crazy 2)Superficial 3)Nemāk neko pati izdarīt atskaitot sviestmaizes 4)iztērē visu naudu drēbītēs un somiņās un kosmētikās 5)nav disciplīnas 6)emocionālas par sīkumiem 7)vājprāta līmeņa tenkošana 8)neuzticīgas (burtiski un pārnesti) 9)nav humora izjūtas 10)fiziski vājas 11)ceturto daļu dzīves asiņo Nelecies, čiepa.

2 2 atbildēt

Izklausās vairāk pēc tā, ka raksta autore ir vīlusies vairrākkārtīgi un to pamato ar to, ka visi vīrieši ir cūkas. emotion      Savdabīgs veids, kā izgāzt dusmas.    Ja tas būtu raksts ar humoru - vēl tā varētu pasmieties, bet šādi diezgan skumji.   Varbūt tapēc mums tā demogrāfija Latvijā tā pieklibo ? Ceru šādi kaitīgi stereotipi nav iesēdušies mūsdienu jauniešu vidū. emotion

0 0 atbildēt

Vai vaij vaij, Nu raksts tiešām par tādiem nenobriedušiem puišiem un zēniem, par pieaugušiem vīriešiem, domājams, vārētu šo rakstu saīsināt līdz kādiem pāris punktiem!

2 2 atbildēt
Huina...nejau visi ta dara
1 2 atbildēt