local-stats-pixel fb-conv-api

Putins aizliedz Krievijā sociālos tīklus!250

Sveiki spoki un spocenes! Šoreiz no manis raksts par kaimiņzemes notikumiem. Cerams, ka tas jūs ieinteresēs, jo pats esmu tiešām pārsteigts, ka Krievija aizgājusi tik tālu!

Nu tad lai labi lasās! emotion

PS: Ja vēlies lai ANO tiktu iesniegta petīcija par Putina atzīšanu kā kara noziedznieku, tad nobalso par to šeit.

1766 7 250 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 250

0/2000

Tagad nevarēs vairs jaunus rakstus uztaisīt par Krievijas sociālo tīklu zvaigznēm :D

0 0 atbildēt

Tas moments, kad cilvēki nezina, kas īsti notiek bet jau atrod vainīgos. Vai tiešām visi domā, ka tas kas rakstās pie mums ziņās ir taisnība. Tas ir tikai teksts, ko vajag dzirdēt tautai, nekas vairāk. Patiesību zina tikai paši iesaistītie.

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

Pieļauju ,ka viņi youtube arī aizliegs ne? Lai pieliktu punktu "Iespējams tikai Krievijā" emotion

0 0 atbildēt
Ja godīgi, mani tas nemaz nepārsteidz...
0 0 atbildēt

Baigās pīlītes sapūstas. Vis it kā ir tā bet ne tā. Plikajai meičai uz muguras rakstīts '' ej uz @impi'' .  Putins jau var būt gribētu slēgt un kontrolēt bet mūsdienās tas nemaz vairs nav tā iespējams. Atceraties kā bija ar ss.lv? Aiziet zem citas valsts domēna un iepūt bullim lai ragi taisni.  Nu nevar viņš ne ko izdarīt ja nu vienīgi liegt pieeju globālajam tīmeklim vispār. Vienīgi.

0 0 atbildēt

Zelta vārdi.. 90% lielo bļauru nesūda nezin par ko paši runā..

0 1 atbildēt

Jūs ar galvu domājat ? Paši nodiršat krievus jums tie riebjas utt.  Tagad esat aizvainoti , ka viņi nevarēs tās negācijas lasīt?

Neaprotat , ka cilvēks ir cilvēks . Arī daudzi latvieši ir pēdējie mērgļi , citi ir normāli . Tāpat ir ar krieviem . Cilvēki ir dažādi . Jūs paši spriežat kā vācieši , atdalat krievus kā ebrejus , varbūt vēl koncentrācijas nometnes atjaunosiet ?! . Aizdomājaties par to , ka tas ir bezjēdzīgi .

1 2 atbildēt

Latvija vienalga bus Krievijas sastāvā,tad kāpēc man jāpārvācās uz Krieviju ? :D  

1 2 atbildēt
Mūsdienu domātājs! Nēesi sajaucis valstis par ko vajadzētu runāt, meklēt atbildes!? Jā par Latviju mūsu mēdiju utt. arī pieder un rāda tiksi to ko viņiem liek. Bet kamēr mēs skatīsimies uz citiem un runāsim par viņiem, paši tikai slīksim. Ar tādiem kā tu priekšgalā! Re te pat der Kaimiņa vārdi ar ko jāsāk un tas ir arī ko var paņemt no mūsu politiķiem!
0 1 atbildēt

Visi komentetaji ir tik gudri ka, vnk dirst gribās, visi zin par krieviem no A līdz Z, un tad tik liek vaļā savas tupas pusdebīliskās runas, pat paši nesaprot ko runā, runājot par karu, kads jums naher karš, es domāju ka tas pat nebūs, jo amīšiem ir bail no urlikiem, un urkam ir bail no amīšiem, pieteikt karu krieviem ir tas pats ,kas parakstīties uz pašnāvību, rēķinoties ka šo mazo saules sistēmā, apdzīvoto planētu, kuru sauc zeme un uz tās dzīvo 7,2 milijardi hedi, tad rēķinoties ar vistrākāko cilvēku izgudrojumu tas ir kodolgalviņas, un krieviem šis potensiāls ir diez ko lielāks par ASV un tas ir pietiekami lai vnk nahirizētu šo srano planētu uz visiem laikiem, ja krieviem nebūtu kodolieroči, tad jau sen krievi nebūtu, bet krievam bēz kodolieročiem ir daudz kas labs militārajā tehnoloģija kas amīšus panāk, tā kā mīļie tautieši krievus ar plikām rokām nepaņemsi, vnk sakot karā uzvarētāju nav un nebūs, un ja būs trešais pasaules karš, tad viņš sāksies un nobeigsies ļoti ātri, uzsvars, visai pasaulei. Krievs es domāju moška būtu normāla tauta, ja nebūtu putina srana. ASV pa tiem idiotiem vispār nerunāsim tadi paši mazerfakeristi, ka krievatorija, tikai atšķirība ir tada ka, krievs savā zemē dzīvoja jau no pirmbūšanas, kā viņus tur slavu tautas it kā, bet āmīši atnāk uz ameriku izšauj visus indiāņus, apmēram tā kā, Afrika ir tada sporta nodarbe, kuru sauc par safari, brauc ar mašīnu un tad ar kādu 7,62 vai 50 kalibra šauteni ***ārī visus animalus pēc kārtas karoče visus ko redz to nomuši, un tas pats amerika bija jādelējās ar zirgu un šāva indiāņus, vārd sakot amiši iznīcināja veselu tautu, otrs notikums hirosīma un nagasaki divas pilsētas divas atombumbas 1. little boy un 2. fat boy, tika nomestas uz dzīviem cilvēkiem, nējau uz kaut kādiem stratēģiskiem objektiem, bet gan uz nevainīgiem miera iedzīvotājiem. Krievs savas atombumbas un kodolgalviņas ir iztestējis savā zeme un nav uzlaidis šos masu triekšanas ieročus uz cilvēkiem atšķirībā na ASV, ne es vnk saku viņi abi i krievs i amerikans nav tie svētākie gabaliņi, abi ir sukas un jāpieliek pie sienas, bet ko es te peros maniem vārdiem nav nekādas nozīmes...

Mēs Latvju cilvēki ienīstam krievus nu ok, kāpēc katrs otrais klausās krievu rapu, izmanto viņu vārdu žargonus, nafigam dzeram krievu šnabeli un atbalstam krievu sigarešu kontrobandu, kapēc ja jau mēs esam tik pareizi visi...

50% spoki ir totālākie rasisti un kūdītāji, ko jūs kinderi varat uzkūdīt, krievus uz latviešiem, otrie putini kas no sevīm ir iedomājies nezin ko, nu tik tagad būs, zinu es šos datorpelīš klikšķinātājus.

0 3 atbildēt

ja skatās  no cita skatu punkta,ta Putins ir varens prezidents! palasiet vai paskataties ar ko viņš nodarbojas un ko viņš māk! salidzinot ar mūsu Lavijas prezidentu ta mūsu prezidents ņiifiga nemāk !!! ko viņs valsts labā ir izdarijis? neko! besī to ka Putinu tik visi apvaino kautgan viņš nepiekā nav vainīgs ;) vainot vajag tikaj Ameriku ;)

piemērs par Grūziju,Amērikāņi bija pateikuši visiem ka Krievija uzsāka karu Grūzijai Amerikas valsts visiem sameloja,bet pēc gada tikaj to pateica,k Krievija nekādu karu neuzsāka bet gan viņi to uzsāka ;)

1 4 atbildēt

Kāda mums daļa, kas notiek Krievijā ?

Labāk paskaties uz Latviju !!!!! Izbijušie komunisti un nacisti visos amatos un viņu bērni arī !!

2 7 atbildēt

pie visa vainiiga ir ameerika, ja saksies kars tad pie manu un juusu radinieku naaves buus vainiigs obama. un putins dara visu lai tas nenotikti, patiik jums sii infirmaacija vai nepatiik..

vienkaarsi juus skolaas, internetaa un tv staasta MELUS tik patiesus un saldus ka juus vieknarsi nemat un ticat, kaa to dariju es liidz briidim kad uzzinaaju patiesiibu.

2 11 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »