local-stats-pixel fb-conv-api

Problēmas ar latviešu Youtuberiem152

1360 35

Mans subjektīvais viedoklis par tā saucamajām latviešu Youtube sensācijām. Ņemšu par piemēru 5 populārākos latviešu Youtuberus pēc abonentu skaita.

1. Mums visiem vajadzētu saprast, ka termins Youtuberis radās ASV, tākā mūsu pašmāju youtuberi vairāk vai mazāk ir ietekmējušies no amerikāņiem. Tadējādi, Latvijas youtuberu darbībās bieži vien trūkst oriģinalitātes un pārāk stipri ir jūtama influence no ārzemēm.

2. Bieži vien skatoties latviešu youtuberu video, viena no lietām, kas mani tracina visvairāk ir pārspīlētā intonācija, viens no iemesliem, kāpēc man ir neiespējami noskatīties šos video līdz galam. Visiem gribas runāt gramatiski pareizi un izteiksmīgi, tomēr bieži vien ar to tiek pārspīlēts.

3. Latviešu youtuberiem, it īpaši 14 gadīgajām kosmētikas karalienēm, tādām kā Sindijalo un makeuparevelinu ir raksturīga viena problēma: viņas piesārņo latviešu valodu ar svešvārdiem angļu valodā, kuri vēl pie tam tiek izrunāti nepareizi. Manuprāt, ja tu esi latvietis tad tavam vēstījumam ir jabūt latviešu valodā, nevis jāizmanto tādi vārdi kā: actually, fail, oh my god, lol,utt. Paskatieties šo sīkaļu video tad pārliecināsieties par ko runāju.

4. Ja turpinām runāt par mazgadīgajām latviešu youtuberēm, tad ir vēl dažas lietas uz ko vēlos vērst uzmanību. Šīs meitenes ar saviem meikapa video cenšas pateikt, ka patikt sev un citiem tu vari tikai tādā gadījumā, ja tev uz sejas būs tonna kosmētikas. Ko pēc šo video noskatīšanās nodomās Anniņa, kurai varbūt nav tik daudz naudas, lai nopirktu pašu dārgāko kosmētiku? Viņai saprotams, ka radīsies kompleksi un kritīsies pašvērtējums. Šīm youtuberēm liekas, ka viņas kautkādā veidā palīdz savām vienaudzēm, lai gan patiesībā es uzskatu, ka viņas izplata nepareizu vēstījumu. Turklāt kāda velna pēc 14 gadīgām meitenēm būtu uz sejas jānēsā vesela tonna kosmētikas? Un vēl pie šī punkta, pieminēšu izlikšanos par cilvēku pazinējām un psiholoģēm, abām jau iepriekšējā punktā pieminētajām youtuberēm ir vairaki video, kur viņas ķipa dod padomus, kā būt populārām un kā nekļūt par atstumto. Lūdzu, jums pašām ir tikai 14 gadu un no dzīves neko nesaprotat, viss ko mākat ir uz sejas likt kosmētiku un montēt video, psiholoģiju atstājiet profesionāļu pārziņā un dzīves padomus sniegšanu vecāku pārziņā. Nepkaunojiet sevi, jo diezgan smieklīgi ir skatīties kā iedomīga, nomālējusies 14 gadniece savām vienaudzēm māca pareizi dzīvot.

5. Kas attiecas uz latviešu vīriešu dzimuma youtuberiem, jāsaka ka nav slikti, tomēr skumji redzēt, ka jauni, pieauguši vīrieši kameras priekšā uzvedas kā mazi bērni, te runāju par CilvēksArKameru un FunFaceTV, uzskatu ka viņu piedāvātajā saturā nekā nav, kā vien savam vecumam neatbilstoša ākstīšanās, kura nemaz nav smieklīga. Turklāt neuzskatu, ka vajadzētu reklamēt runāšanu pa telefonu sēžot pie stūres un Latvijas sabiedrības problēmas.

Tas arī viss, lūdzu jūs komentāros izteikt savu viedokli par visām šīm youtuberu padarīšanām

1360 35 152 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 152

0/2000
Evelīnai Pārkerei nav 14. Viņai drīz paliks 17. Un viņa vairs nekrāmē uz sejas tik daudz kosmētikas un netaisa video, kuros viņa rāda, kā jāliek kosmētika. 1 video ir ar to saistīts, bet tas ir tāds kā izaicinājums sev. Na tev šādi video nepatīk, labi, ej dziļāk "YouTube" un atrodi, kas patīk. Ne visiem patīk un ne visiem nepatīk.
1 4 atbildēt
Apsveicu
0 4 atbildēt

Bezjēdzīgs raksts. Tie mūsu top jūtūberi galīgi nav tie sliktākie uz tā kopējā sviesta kas tur atrodams. Tāpēc lieku tev pelnītu mīnusu.

3 8 atbildēt

Par visu apmēram piekrītu, bet funfacetv gan nevajag apdirst vrb vini uzvedas mazliet muļķīgi, bet tik un tā ir daudz sasnieguši un viņu video IR smieklīgi un patiešām uzlabo garīgo! emotion 

2 7 atbildēt
Ja jau esi tik drosmīgs, ka uztaisīji šo rakstu, tad pierādi visiem, ka tu varētu uztaisīt labākus video nekā visi minētie youtuberi!Katrs var apvainot un kritizēt cita darbus, bet vai paši prot to izdarīt labāk nekā tie, kuri vismaz cenšas, ko izdarīt.emotion
11 24 atbildēt

FunFaceTV ir labākais youtube kanāls un viņiem viss ir kartībā

2 16 atbildēt
Un atkal problēmas!?
2 17 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »