local-stats-pixel fb-conv-api

Problēmas ar latviešu Youtuberiem152

1360 35

Mans subjektīvais viedoklis par tā saucamajām latviešu Youtube sensācijām. Ņemšu par piemēru 5 populārākos latviešu Youtuberus pēc abonentu skaita.

1. Mums visiem vajadzētu saprast, ka termins Youtuberis radās ASV, tākā mūsu pašmāju youtuberi vairāk vai mazāk ir ietekmējušies no amerikāņiem. Tadējādi, Latvijas youtuberu darbībās bieži vien trūkst oriģinalitātes un pārāk stipri ir jūtama influence no ārzemēm.

2. Bieži vien skatoties latviešu youtuberu video, viena no lietām, kas mani tracina visvairāk ir pārspīlētā intonācija, viens no iemesliem, kāpēc man ir neiespējami noskatīties šos video līdz galam. Visiem gribas runāt gramatiski pareizi un izteiksmīgi, tomēr bieži vien ar to tiek pārspīlēts.

3. Latviešu youtuberiem, it īpaši 14 gadīgajām kosmētikas karalienēm, tādām kā Sindijalo un makeuparevelinu ir raksturīga viena problēma: viņas piesārņo latviešu valodu ar svešvārdiem angļu valodā, kuri vēl pie tam tiek izrunāti nepareizi. Manuprāt, ja tu esi latvietis tad tavam vēstījumam ir jabūt latviešu valodā, nevis jāizmanto tādi vārdi kā: actually, fail, oh my god, lol,utt. Paskatieties šo sīkaļu video tad pārliecināsieties par ko runāju.

4. Ja turpinām runāt par mazgadīgajām latviešu youtuberēm, tad ir vēl dažas lietas uz ko vēlos vērst uzmanību. Šīs meitenes ar saviem meikapa video cenšas pateikt, ka patikt sev un citiem tu vari tikai tādā gadījumā, ja tev uz sejas būs tonna kosmētikas. Ko pēc šo video noskatīšanās nodomās Anniņa, kurai varbūt nav tik daudz naudas, lai nopirktu pašu dārgāko kosmētiku? Viņai saprotams, ka radīsies kompleksi un kritīsies pašvērtējums. Šīm youtuberēm liekas, ka viņas kautkādā veidā palīdz savām vienaudzēm, lai gan patiesībā es uzskatu, ka viņas izplata nepareizu vēstījumu. Turklāt kāda velna pēc 14 gadīgām meitenēm būtu uz sejas jānēsā vesela tonna kosmētikas? Un vēl pie šī punkta, pieminēšu izlikšanos par cilvēku pazinējām un psiholoģēm, abām jau iepriekšējā punktā pieminētajām youtuberēm ir vairaki video, kur viņas ķipa dod padomus, kā būt populārām un kā nekļūt par atstumto. Lūdzu, jums pašām ir tikai 14 gadu un no dzīves neko nesaprotat, viss ko mākat ir uz sejas likt kosmētiku un montēt video, psiholoģiju atstājiet profesionāļu pārziņā un dzīves padomus sniegšanu vecāku pārziņā. Nepkaunojiet sevi, jo diezgan smieklīgi ir skatīties kā iedomīga, nomālējusies 14 gadniece savām vienaudzēm māca pareizi dzīvot.

5. Kas attiecas uz latviešu vīriešu dzimuma youtuberiem, jāsaka ka nav slikti, tomēr skumji redzēt, ka jauni, pieauguši vīrieši kameras priekšā uzvedas kā mazi bērni, te runāju par CilvēksArKameru un FunFaceTV, uzskatu ka viņu piedāvātajā saturā nekā nav, kā vien savam vecumam neatbilstoša ākstīšanās, kura nemaz nav smieklīga. Turklāt neuzskatu, ka vajadzētu reklamēt runāšanu pa telefonu sēžot pie stūres un Latvijas sabiedrības problēmas.

Tas arī viss, lūdzu jūs komentāros izteikt savu viedokli par visām šīm youtuberu padarīšanām

1360 35 152 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 152

0/2000

Jums laikam miskastes ir īpaši mīļas emotion

0 0 atbildēt

Draugs draugam laiku kavē, p** d***ā un tik slavē!

0 0 atbildēt

mēs dzīvojam demokrātiskā valstī, tāpēc ar viedokļa izteikšanu nevajadzētu būt problēmu, tāpat arī ar video veidošanu youtube. kāpēc lai cilvēki nedarītu to kas viņiem patīk?   

0 0 atbildēt

Cak savu pirmo video youtube ielika pirms desmit gadiem. Viņš to ir teicis vairākas reizes un tas video vēljoprojām ir atrodams youtube. Vismaz pirms kāda laika es to atradu. Diez vai tajā laikā kāds vispār domāja, ka ar YouTube varēs pelnīt.

0 0 atbildēt

Tātad Džims Kerijs arī ākstas savam vecumam neatbilstoši ? Tos cilvēkus sauc par Komiķiem, bet katram iznāk tie joki labāķ, paskaties ka 90s un 2000 uzvedās džims kerījs pret viņu nevienam nav pretenzijas. 

1 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
3.really?
0 0 atbildēt

Vienīgais ko ar interesi noskatos ir Linda Dekors  veidotie video. Pārējie.... ir arī kaut kādi pārējie?

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

CAK ir labs.

4 5 atbildēt
Jā funfacetv īstenībā ir ļoti normāls kanāls, jo ja paskatās viņiem visus video, tad saprot, ka viņi ir normāli čaļi tikai ar drusciņ pieliktu humoru. Un par to sindijalo un makeuparevelinu vsp nerunāsim...
4 5 atbildēt

Liekas, ka spoku komentētāji vispār neskatās youtubu un nezina, kas ir "youtuberi". Šo rakstu veidoja un komentē cilvēki, kuri youtubā noskatās fail kompilācijas, skatās lekcijas, skatās multenes un skatās late night šovus. Tad jau arī var saprast, kāpēc jums tik šaura sapratne. Gan jau Latvijā šis viss izaugs, gada laikā visi kopā esam tik daudz attīstījuši youtube sfērā Latvijā, ir reāls prieks un redzams progress, ka jau lielās kompānijas un mēdiji sāk mums pievērst uzmanību! Jums to nesaprast, jo jūs to nedzīvojiet, jūs tik redziet, vo, atkal kaut kāds video, parunā tur un viss, tik jums skauž, ka ir cilvēki, kuri dara dzīvē to, kas viņiem patīk, ka viņiem nav jāmokās, viņus atbalsta daudzi un jau tagad ir iespēja piepelnīties, turpinot šo sāgu, jums pēc tam skaudīs, ka Latvijā ir cilvēki, kuri nofilmējot "stulbus" video pelnīs, kamēr jūs strādāsiet tur, kur jums nepatīk un dariet savās dzīvēs to, kas jums nepatīk. Tā ir realitāte un redzams, ka spokos to nesaprot un gan jau nesapratīs, bet ko nu, mēs augam, tas arī galvenais, jūs skatāties vai nē, haha. Un skatieties, ka jūsu bērni būs tie, kuri skatīsies un atbalstīs FunFaceTV!

Peace. Hhaha

13 14 atbildēt
Es pametu youtube , sapratu - Sviests un jūtūberes ir pārāk daudz....
0 1 atbildēt
Vecīt, tavai latviešu valodad skolotājai nu gan ir zema alga...
1 2 atbildēt

Nu kurus piecus skatītākos tad tu īsti apskatīji - kaut ko, īsti neko, uzrakstīji par četriem youtuberiem, no kuriem divas saucamās kosmētikas karalienes, es pirmo reizi dzirdu. Tava raksta līmenis tāds pats, kā tavu aprakstīto youtuberu līmenis.

2 4 atbildēt
Man ir nelieli aizspriedumi pret šo, jo zini, pamaniju 100× vairāk kļūdu nekā tajos video. 1.Sindijalo vispār nelieto kosmētiu, jo pati atzīst, ka viņai tas nepadodas. 2.Evelīnai ir 15 gadi un Sindijai ir 16. 3.Evelīna nelieto tonnu kosmētikas, un viņa visus tos pārpratumus saistībā ar viņas nosaukumu jau sen ir izskaidrojusi. Viņa kosmētiku lieto Ļoti minimāli atšķirībā no dažām citām indivīdēm, kas ir pat jaunākas par viņu. Nu sorry not sorry, bet ja tev šķiet ka IKDIENĀ tikai uzlikt skropstutušu un mitrinošu lūpu balzamu priekš 9.klases meitenes ir TONNA, tad nu tev iet ciet. Kaut ko vairāk viņa uzkrāso tikai uz lielākiem pasākumiem vai fotosesijām. Tagad gan jau teiks, ka esmu mazo youtuberīšu atbalstītāja, bet nē, es tikai saku kā ir patiesībā, un šīs raksts ir viena vienīga nodi*šana.
7 9 atbildēt

Ja tev viņi tracina un nepatīk ko viņi tur dara - kapēc vispār tu skaties viņus?  emotion  

1 3 atbildēt
Nuu, ja jau skatās, tad arī interesē.
0 2 atbildēt

Šitos heitus tu vari rakstīt komentāros viņām, bet nav nekāda jēga to rakstīt spokos. Un visu cieņu meitenēm, ka viņas līdz ar mācībām var uzfilmēt visai normālus video un vēl ar tiem iemantot popularitāti.

P.S. Viņām ir septiņpadsmit.

4 6 atbildēt

youtube ir atvērta visiem kas vien tajā vēlas izpausties un tajā pašā laikā neviens neliek skatīties to kas tev nepatīk emotion nepatīk CAK vai Fuface? Neskaties emotion katram interesē un patīk kas savs. 

Raksts izkstās pēc - man nepatīk baltmaize tāpēc viņa ir slikta emotion  

Relax emotion

2 5 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »