local-stats-pixel fb-conv-api

Problēmas ar ko saskaras garo matu īpašnieki!19

360 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

#14 - un tad tu ar to izredzēto gumiju nostaigā pus gadu pirms nopērc jaunas emotion

11 0 atbildēt

SO DAMN TRUE! emotion

9 0 atbildēt

Garus matus var arī nogriezt īsākus, ja tie traucē. Dīvaina taktika - pašas audzē, bet sūdzas, ka grūti.

Nākamo rakstu tad varētu taisīt ar tēmu "Problēmas ar ko saskaras garu nagu īpašnieces".

5 0 atbildēt

Tā sasmējos par pēdējo bildi! emotion

2 0 atbildēt

Ir arī normālas gumijas, kas neplīst. Es personīgi lietoju tikai tādas. emotion

2 0 atbildēt

True. Un tad vēl mazās matu sprādzītes pa visu dzīvokli.. visur! emotion Bet vienalga - visas šausmas ir to vērtas, gari mati foršāki emotion

2 0 atbildēt

Man kādreiz bija gari (90 cm) un BIEZI mati. Bija šausmīgi grūti, nekādas frizūras uztaisīt arī diži nevarēja, jo matu struktūra resna. Protams, forši un skaisti. Bet beigās nogriezu īsākus, jo kopt grūti un kosmētika aizgāja lielos apmēros.

2 0 atbildēt
Šampūns matu zvīņas atver un attīra matu, kondicionieris savukārt tas pēc tam aizver. Ja šie abi līdzekļi ir apvienoti, tad matam ir nenormāls šoks jo tas tiek neskaitāmas reizes atvērts un aizvērts. Līdz ar to netiek izpildīta neviena no vajadzīgajām funkcijām. Rodas tikai ilūzija par tīriem matiem uz īsu brīdi emotion
2 0 atbildēt
Es jau kādus 4 gadus esmu īsu matu īpašniece un man liekas ka šīs problēmas mani skar vairāk tagad nekā kad bija man gari mati. Bet kad bija garie mati, nenēsāju ķēdītes, ļoti pinās mati iekšā.
2 0 atbildēt

Man visu laiku bija gari mati kopš 2012 gada. sākumā varēja manīt kā auga, un gali bija izbalināti. pēc tam tie bija apmēram viena garuma, bet es tos nedaudz aplīdzināju pāris reizes gadā, taču tie vienmēr bija 50-60 cm gari. šogad es labāk ieskatijos un sapratu ka gali šausmīgi dalijās un ķemmējot krita nost pa 0,5 - 2 cm vidēji. mēģināju lietot matu masku u.c. līdzekļus, tas protams kaut cik palīdzēja, bet tāpat gali dalijās un krita. tā kā laiks, un līdzekļi bija diezgan ierobežoti sanāca mazgāt reizi nedēļā, un žāvēt vairākas stundas ar dvieli. 

tiem kuri grib garus matus varu teikt to ka ja mati tiešām ir veselīgi tad tas ir to vērts. esmu dzirdējis arī ka dažiem ir tāds ''noteiktais'' matu garums, kad vai nu sasniedzot kādu garumu tie izkrīt un vietā aug par jaunu, vai kā man aplūzt. vēl iespējams tas var būt no berzes, jo tie visur rīvējās un ķērās. vēl viena lieta ir kad jāiet mazgāties, bet ne mazgāt matus, tad baigi jāsasien un tas prasa laiku katru reizi, dažreiz neturās un jāpārsien. vēl arī nav īsti daudz frizūru ko nēsāt, lai neizskatītos sievišķīgi. parasti sasieti, bet ja izlaisti tad aiz ausīm, vai retāk ķemmēti uz vienu pusi. 

tagad jau pirms dažām dienām par daudziem gadiem ir apgriezti uz pusi. sasienot nekarās uz priekšu, nekur baigi neķerās, jāsien daudz retāk, u.c. daudzas priekšrocības. nešķeļās, viegli ķemmēt, izskatās veselīgāki. Taču ja ir mērķis audzēt cik garus iespējams, tad dari tā, un redzēsi kurā brīdī tev liksies kad pietiek. 

emotion 

0 0 atbildēt

Tu aizmirsi, ka vējainās dienās ar nesasietiem matiem iet kaut kur ir elle emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt