local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunais prezidents neatsakās no kukuļiem45

Sveiki.

Esmu aktīvs rakstu autors Spokos. Bieži publicēju savus rakstus no cita profila.

Šo profilu esmu veidojis, lai neatklātu savu personību un lai man nedraudētu problēmas.

Nesen satiku man tuvu cilvēku un aizsākās runa par politiku. Kad dzirdēju viņa stāstīto, es biju šokā. Man apnika negodība mūsu valstī. Runājot par politiku, man nolaižas rokas.....

(Rakstā ir minētas konkrētas personas. Informācijas avots ir ļoti uzticams.)

614 7 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Tevi apzog nepārtaukti, tikai tu tam vairs nepievērs uzmanību.

No projektu nosaukumiem, kuros tiek apzagta Latvija, sanāktu rakstu sērija pārsimts sējienosemotion

33 0 atbildēt

no visaa taa kas ir izzagts, un tai skaitaa izzagtaas Eiropas naudas, tagad katrs Latvijas iedzivotaajs buutu varejis buut miljonaars. 

principaa Es neredzu pilniigi neko ko valstviiri daritu lai celtu dziives liimeni pilsoniem, visa nauda kas itka tiek ieguldiita progresaa kkur pazuud, no taa arii izsecinu ka priekshkam izsviest naudu kkaados mistiskos projektos, arii prezidenta Berzinja ex-viesu namaa, kas nekad nav bijis celts kaa viesu nams bet gan kaa vina pasha personigais rancho par eiropas naudu.... labaak butu izdalijushi katram pilsonim pa miljonam un lai dzivo kaa grib ar to miljonu, shai gadijumaa 100% zinu ka progress buutu, daudzi uztaisitu savus uznemumus realizejot savas jau sen sapnos izsapnotaas idejas, citi vismaz tiktu skaisti padzivot lidz karoti noliktu, kaada shkirba, bet vismaz cilveki butu laimigi.

13 1 atbildēt

Tu esi dižs konspirators, ļeņins blakus nestaav emotion

9 1 atbildēt

Malacis, Tu veiksmīgi izglābi savu ādu, rakstot no cita profila. To pašu es nevarētu teikt par mistisko uzņēmuma darbinieci, par kuru tu atklāji pietiekoši daudz detaļu, lai to varētu ''noprofilēt'' un ''paņemt pie dziesmas.''. Saņemsi plusus un gandarījumu, kurš pazudīs nedēļas laikā, meitene, iespējams, pazaudēs darbu un karjeras iespējas.

Interesanti, vai jacky ir ''pērkams" ? Cik izmaksātu pielīdzināt tavu IP šī profila ar citiem profiliem, kas ir autorizējušies šajā lapā un "nožurkot" to tiem, kas ''lūdz''.

4 0 atbildēt

Ja dzīvē viss sākas un beidzas tikai ar naudu, tad varat droši ceļot projām. Cilvēks, kas ir tendēts gūt tikai materiālu labumu no sava padarītā ir egoists, kam neinteresē citu cilvēku jūtas un kur nu vēl citu problēmas, un viss ir tikai ''ES''. Mūsdienu kapitālismā tādu cilvēku ir lielākā daļa. 55 cilvēki uz šīs zemes lodes varētu nodrošināt pilnīgu pārticību visiem, bet viņi pelna SEV.

Kā ar draugiem, ģimeni, radiem, kas paliek šeit? Vai tiešam papildus 800 mārciņas mēnesi spēj aizvietot savu radniecīgo māti, tēvu, vai brāli un māsu? Laiks atmosties un padomāt, kapēc papīra gabalinš ar ciparu virsū ir svarīgāks par visu pārējo!

4 1 atbildēt

Laikam jāierauj!

3 0 atbildēt

nu tikpat labi jau var arī pateikt ka ainars ir no marsa, bet pierādīt??? emotion

3 0 atbildēt

Par rakstu komentēt neko nevaru, tomēr, uzrakstot nikā ''nezināms'', diemžēl anonīmāks nekļūsti. Ja kādu personu šis raksts aizskars, Tevi spēs atrast, lai arī kādā nostūrī tu sēdētu. Bet tas viss ir uz Tavu atbildību.

2 0 atbildēt

hmm. vairāk jau izklausās pēc nomelnošanas, ja jau tev bija zināma šī informācija, kapēc negājāt pie policijas??  Bet tik ilgi gaidiji? 

Neatklāj personību , lai nedraudētu briesmas?? No spokiem?? emotion no valdības?? tavu ip adrsi var izsekot vidēja kvalitātes hakeris. 

2 0 atbildēt

interesanti, kāpēc tāda informācija parādās tikai dienu pirms prezidenta vēlēšanām ? ja tas notika pirms 4 gadiem...

2 0 atbildēt

Es uzskatu ka Latvijas finieries te īsti vainīgs nav. Latvijas ierēdņi vienmēr atradīs veidu kā atrast veidu lai dabūtu cepumiņus no lielajiem uzņēmējiem. Domāju noteikti bija godīgs veids, bet tas viss aizņemtu tik daudz laika un naudas ka lētāk bija samaksāt uzreiz. Latvija EU es domāju ir totāls līderis un "profesionālis" kā taisīt "atkatus" un nokāst "cepumiņus". Šis ir visur, bet Latvānijā to dara nekaunīgi un par to nekas nedraud. 

P.S. protams ja šī "pasaka" būtu "notikusi" īstenībā. 

4 2 atbildēt

heh, interesanti emotion Dīvaini, vienīgi, ka no mūsu pašu uzņēmumiem arī prasa... tho, finieris var atļauties ko samaksāt emotion

2 0 atbildēt

IENIISTU VEJONI NO TAA BRIZA KAD IERAUDZIJU TO CUUUKU ZAGLIIGOemotion          

                              MAN LOTI LIELS KAUNS PAR JAUNO PREZIDENTU VEJONI  UN TAA VEELEETAAJIEM emotion emotion

3 1 atbildēt

 

Nez kas notiktu ja par prezidentu kļutu Kaimiņš? emotion 

1 0 atbildēt
Nesen braucu uz Rēzekni: un skat tur LF rūpnīca,negodīgie lotgaļi ņem kukuļus emotion
1 0 atbildēt
Vēl jau jautājums - kurš ir teicis, ka Vējonis naudu prasījis vai ņēmis? Paši saprata mājienu un starpnieks pateica, ka visu atdeva? He he he heeee!
1 0 atbildēt
Nenemt kukuli nozime, ka tev nav visi majas. Vairak vai mazak korupcija ir visa pasaule.
2 1 atbildēt
Es ari esmu dzirdejis to pashu par Veejoni. Ari no loti ticama avota.
1 0 atbildēt

Neo?! Tas Tu? emotion

     
1 0 atbildēt
Visi zog,cits mazāk,citu pieķer.
1 0 atbildēt