local-stats-pixel fb-conv-api

Pretīgas atzīšanās no pārtikas veikalu darbiniekiem25

497 5

Fui!

497 5 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Atkal atvemtais buzzfeeda vēmeklis, reti ko var pielīdzināt mūsu veikaliem 

34 0 atbildēt
Tas ka banānu kastēs ir sastopami zirnekļi tam es ticu. Bet tad kad cilvēks nopērk prodjktu ko veikalā uz vietas netaisa un viņos atrod kādu suvenīru (peles,tārpus) nav pareizi vainot veikalu jo veikala darbinieki neatver iepakojumu un nemet tur to peli. Pēc piredzes rīsu pakā ko izplata firma "Oma" atradām tārpu neskrēju sūdzētirs uz beztabu bet vienkārši ieteicu paziņām tos rīsus nepirkt ja negrib tārpus. Veikals jau nav vainīgs ka tajā paciņā tikuši tārpi jo viņi tur tikuši kad to paku fasēja.
14 0 atbildēt
Kādam varbūt tas ir pretīgi, bet tas ir pilnīgi normāli, jo tur kur ir ēdiens tur ir arī parazīti.
15 2 atbildēt

like vai liek????????????

13 1 atbildēt

Lasu un smejos emotion

10 0 atbildēt
Reiz viena veikalniece man atzinās, ka viņai krāmējot preci patīk noliekties un kustināt dupsi simpātisku vīriešu priekšā!
12 2 atbildēt

amerikā tika fiksēts gadījums(video) ,kad resna jeņk cūka ņēma no plauktiem cīsiņus un bāza'sev pīzdā ,lai pēc tam tos liktu atpakaļ plauktā pie citiem..saucas --""pi*datie cīsiņi"" ))

10 2 atbildēt

Griežamo sieru pārfasē, nogriežot malas. Ja ir kaut kas, kam iet derīguma termiņš uz beigām, to aiznes uz beķereju, lai varētu sacept pēdējā brīdī. Tas pats notiek ar gaļu, to parasti samarinē un taisa karstajos ēdienos, kad piemēram ir pēdējā diena termiņam, liekot garšvielas, lai ar tām nomaskētu to, ka nav īsti svaigs. Termiņus ļoti rūpīgi pārbauda alkoholam un maizei. Ja netiek iztirgots, tad to vajag likvidēt. Izmet daudz. Tāpēc jau arī realizē, lai samazināt zaudējumus.  Ir 100 un viena lieta, ko vajag arī paspēt izdarīt. Lai nodrošinātu sterilu tīrību, būtu jāalgo papildus darbinieki, līdz ar to daudzas lietas maksātu daudz dārgāk. Neviens to negribētu.

5 0 atbildēt

Tu aizmirsti piebilst, ka lielveikalos dzīvo resni, nobarojušies zvirbuļi emotion

5 0 atbildēt
Tagad man nāksies nomirt bada nāvē.
5 0 atbildēt
Visi fakti jau ir zināmi no citiem rakstiem.bet paldies par atgādinājumu
7 2 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Viss kas labs,viss kas slikts, tas mans mūžs. Dzīve pilna pārsteigumu.

3 0 atbildēt
Dažkārt pārdevējām liek izmest veco iepakojumu un jaunā iepakojuma derīguma termiņu jau laikus pielikt pie vecās gaļas... Kā arī liek samalt gaļu kurai beidzies derīguma termiņš(pirms tam to noskalojot) un tirgot kā malto gaļu. emotion
5 2 atbildēt

3. Ahu*ennais atklājums. A es domāju ka tā ir marta raža

2 0 atbildēt
"like"... (liek) "gala" ×3 (gaļa) "atkārtosi" (atkārtoti) ... kas notiek ar gramatiku? grūti pārlasīt, pirms liec rakstu?
8 6 atbildēt

Nu par tiem salātiem jau tā ir, ka katru dienu netaisa emotion ir dzirdēti nostāsti, ka ja termiņs iet uz beigām tieksim rīt beidzas: tad easy peasy nomazgā viņus(nomazgā krējumu vai majonēzi nost) un pievieno svaigu klāt, kaboom jauni svaigi salāti. Bieži esu ēdis rimi rosolu un tur bieži var jau pēc garšas pateikt ka šie nav svaigi...welll nu neko emotion    

ja kopumā skatītos un viss būtu slikti, tad jau kam tos veikalus vajag? ņemam un audzējam, jo, ko audzē mājās, pats vien zini, kā viņs audzis emotion

un atskats par tārpiem: ja tārps ir tavā ēdienā tad nebēdā, bet nedaudz priecājies, jo.......Kas i dabīgs tas tārpiem garšo......jo kur tu esi redzējis ka tārps ēd vai kāda cita būtne maza vai liela mākslīgi radītus produktus? 

1 0 atbildēt
3 ir pilnīgi taisnība. Jo poļi tos ābolus ar tādām ķīmijam taisa kad āboli ir divgadnieki
0 0 atbildēt

Tā jau laikam piederas pie lietas.

1 2 atbildēt

 emotion  emotion 

2 4 atbildēt