local-stats-pixel fb-conv-api

Politiķi, kuru dzīves izpostīja skandāli17

452 1
452 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Aizmirsi par Hilariju pierakstīt, ka viņa ir slima galvā (literally)

21 0 atbildēt
Nikola MINETI! Labais uzvārds XD
15 0 atbildēt
Ļoti labs raksts! Kaut kas jauns beidzot... Bet uzvārdi "Mineta" un "Vīners" visu izsaka jau paši par sevi.. :d
11 0 atbildēt

10. Japāna ir sakarīgākā valsts pasaulē.

10 0 atbildēt

Kilārijai Pirdtonei ar galvu nav riktīgi. Viņa nespēj noglabāt svarīgus klasificētus valdības dokumentus un nezināja, ka ar C burtu apzīmē 'CLASSIFIED'. Un viņas ķirurgs atzinās, ka viņai bija smadzeņu traumu un, ka viņa spēj nostrādāt normāli savā amatā tikai dažas stundas  emotion. Un kilārijai bieži interviju un publisko uzstāšanos laikā ir novērotas dažādas pazīmes, kas liecina par smadzeņu traucējumiem (lēkmes, pārsakās ar vārdiem, apstulbst, nesaprot apkārt notiekošo).

Piedodiet, bet vai jūs (Killārijas atbalstītāji) gribētu lai šāda sieviete nonāktu pie vienas no pasaules lielākās lielvalsts pārvaldes varas?

Interesanti cik ilgi vēl mēslainie masu mēdiji klusēs? Cik ilgi vēl Kilāriju turēs pie kaut cik, ciešama veselā saprāta? Agrāk vai vēlāk viņas putni un dēmoni centīsies izlausties ārā un viņa aizies pa-ku kō..... Varbūt sajauks atomieroču palaišanas pogu ar citu pogu  emotion 

6 0 atbildēt
Tagad man sāk likties, ka es būtu laba politiķe. emotion
4 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
America is doomed
2 0 atbildēt

Klintone ir autiste!

Padomājiet, cik stulbam cilvēkam ir jābūt lai svarīgus dokumentus atstāt Krievijā. Nevis Francijā, Latvija vai Kanādā bet gan Krievijā!

Klintones e-pasti parāda viņas plānus un parāda to ka Klintone melo. Klintone nosoda Putinu un par viņu runā tikai sliktu, bet e-pasta rakstīja ka Putins ir izskatīgs vīrietis un interesants sarunu biedrs.

Klintone ir aizgājusi jau tā ku-kū ka sāk vainot Krieviju pilnīgi visā. Viņai muša uzlidoja uz deguna, tas ir Krievijas spiegu mini-drons. Drīz Klintone paklups ejot pa ileu un viņa vainos Krievijas spiegus ka tie uzcēluši trotuāru augstāku.

Tramps bija un ir labākais prezidenta kandidāts. Viņš ir atklāts un maz melo. Viņš nekautrējās runāt par politiku un parādīt sevi. Viņš bija parats puika, mācījas par armijnieku kā jau īsts ASV patriots un tagad viņš ir bagātnieks. Viņš visu ir sasniedzis pats. Ja tā padomā valsts ir viens liels bizness. Un ja Trampam ir nenormālas biznesa iemaņas. Viņš ir īstais!

TRUMP For President!

2 0 atbildēt
Kur Pablo Eskobars? emotion
0 0 atbildēt
Labs raxts, -.
2 11 atbildēt