local-stats-pixel fb-conv-api

Policisti - slepkavas!24

765 2

Holivudas filmu cienīgi stāsti, kas liek aizdomāties par policistiem, kā likuma sargiem un labajiem tēliem. Par 5 asiņainiem policistu paveiktajiem noziegumiem – šajā rakstā!

*** *** ***

Policistu uzdevums ir aizsargāt mūs sarežģītās dzīves situācijās, palīdzēt tikt mums galā ar problēmām, attīrīt sabiedrību no noziedzības. Taču ne vienmēr policisti spēj būt tādi, par kādiem viņiem vajadzētu būt. Un tas ir briesmīgi, kad cilvēks, uz kuru mēs skatamies kā mūsu aizstāvi, izdara tik briesmīgus vardarbības aktus. Un diemžēl tas notiek tik bieži, ka nebija grūti atrast 5 piemērus šim rakstam.

765 2 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

sūdi sūdu

44 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Ļoti patika raksts un tā kvalitāte!emotion

37 0 atbildēt
labs raksts. kvalitatiivs un ljoti interesants. gaidiishu naakamos! :) +++
15 1 atbildēt

emotion 

12 4 atbildēt

emotion Reizēm ar tiesu varu vien nepietiekemotion

5 0 atbildēt
Arī Latvijā par smagiem noziegumiem vai pastāvīgu kaitēšanu sabiedrībā nāvessodu vajadzētu atjaunot, bet ES un Eiropas Cilvēktiesību komiteja to visu noraidīs, jo truli pamatosies, ka arī tie ir cilvēki...
6 2 atbildēt
Labs raksts :)
2 0 atbildēt

Es vairs policistiem neuzticos. emotion

5 4 atbildēt

Pēdējais stāsts ir rādīts pa Investigation Discovery un tur izdzīvoja 2 cilvēki. Tā policiste neko tur neapsargāja, to darīja tas policists, kuru viņa nošāva. Tur trūksts vēl pāris detaļas no tā visa stāsta, nu kaut kā tā  ;D

1 0 atbildēt

****u manās acis musars nekad nau bijis cilvēks.

1 0 atbildēt

Iestājoties policijā strādāt cilvēki ir normāli, bet pieredzot visas apšaudes un redzot entos mirušos, samaitājas viņu psihe un tad ja kāds nodara pāri viņiem, tie vairs nevar valdīties un dara lietas, ko pie pilna saprāta neizdarītu.

1 1 atbildēt

acij un prātam baudāms raksts!! emotion

0 0 atbildēt

Man gan liekas,ka tos piemērus tomēr atrast ir diezgan grūti,jo vienmēr kā ir raksts par mentu cietsirdību,ta šitos trīs redzu un tās pašas divas ****s!

0 0 atbildēt

dumie rukši

1 2 atbildēt

FUCK THE POLICE

2 4 atbildēt

vislabaakais ir amiishu domaashana, piesprieda divus muuzha ieslodzijumus ;d hehe cik ta garsh viens ir?? 

4 7 atbildēt