local-stats-pixel fb-conv-api

Plikām pakaļām Spokos - NĒ! (paņem 1000 c + aptauja)210

613 51

(raksts ir papildināts ar nobeiguma daļu)

Neesmu nekāds puritānis, bet šis bardaks nu reiz ir jābeidz!

Gandrīz puse jauno rakstu ietver smukas meiču pakaļas! Tas nav cool! Daudzus tas tracina, citus atbaida, citus - aizvaino. Pieļauju, ka daļai no Spoku meitenēm šī iemesla dēļ, ir liels diskomforts.

Ir jāpriecājas, ka šo lietu nav ievērojuši naskie bērnu tiesību sargi un konkurentu žurnālisti, jo tad - šī portāla saturu krietni papurinātu!

Es nenoliegšu, ka dažreiz šādi skati mani uzrunā, bet tam ir sava vieta un laiks. Un šī vieta nav Spoku portāla pirmās lapas!

Ja Spoku administrācijas mērķis ir samazināt portāla apmeklējumus, un piesaistīt tikai sexuāli norūpējušās personas - lūdzu, tā turpināt!

Iespējams, varētu attīstīt šo tradīciju, un izveidot jaunu sadaļu - neierobežots porno? Tas varētu nostrādāt, un piesaistīt vēl vairāk apmeklētājus! Tad es iesaku likt konteksta reklāmu uzreiz no autentiskiem seksa tematikas resursiem. (sarkasms)

Tādu es ieraudzīju Spoku lapu!

(Tā ir tikai daļa, jo visu neietver screenshots) emotion

613 51 210 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 210

0/2000
Es arī uzskatu, ka pakaļas nevajag likt. Labāk likt krūtis! Pupiem, JĀ!
1 5 atbildēt

berniem nemaki atbildēt emotion erotiskie saturi ir 18+ lai liek , spoki ir portals kur var visu, vienigi autori ir pastulbi bisk, viņiem jaiekeksee tas bildes, sadaļā tikai,, un nebus sakumlapaa, plusaa, berni ari pludmale nav bijuši, tur ar pilns ar stringiem un pat bezpupturu meitenem...  

Noteikumu te vajag tikai vienu - Ja ir pludmales bildes tad jāliek ķeksis - rādīt tikai sadaļā.. un problema jusu atrisināta, i bildes nāks i tev bērni netiks traumēti, lai gan tāpat viņi tev jebkur ejot internetā uzleks uz reklāmām emotion

0 5 atbildēt
Laikam gejs
9 15 atbildēt
Gejs
3 13 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »