local-stats-pixel fb-conv-api

Pietiks slēpties Latvijā: 22 gadus vecs latvietis atklāj, kā ir būt gejam39

46 18

«Kādu vakaru, būdams pavisam mazs puika, es lūkojos pa logu un ieraudzīju pūci. Pagriezos pret savu tēti un jautāju: «Tēti, kas tas tāds?» «Tā ir pūce,» viņš man atbildēja,» savu video iesāk Jurģis, kurš ir aktīvs LGBT+ kopienas dalībnieks.

 
46 18 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Domāju ka šis raksts vai nu ir jāizdzēš, vai arī tiks saņemti tikai negatīvi balsojumi.

Geji, lesbietes, vienā katlā metami, ar galviņām nav viss kārtībā.

Nafig publiski šo pretīgo info izplatīt?

17 3 atbildēt
Un kāpēc vispār ir jāpublisko tas, ar ko tu guli un kāpēc? Yas ir tagad tāds trends "Es esmu gejs", " Es esmu lesbiete", "Esmu heteroseksuālis, kurš pārgulējis ar 100 meiteinēm" utt... Vai, tiešām, tev nav ko labāku bdarīt, kā publiskot savu intīmo gultas dzīvi publiskai apskatei? Uzmanību vajag vai kādu atzinību? Un tad brīnās, kāpēc nevienam nepatīk LGB community...
13 1 atbildēt

Slimi ar galvu tie geji ir!

13 1 atbildēt
Nav taka baigi patiktu vai nepatiktu , bet ir viena lieta kamer vinji dzivo savu dzivi un mes savejo , neuzmacas ka katrs dzivo , tikmer viss ir čotka , lidzko sak skalot smadzenes ,kad vinji vai mes esam ,kas ipašaki, tad gan sākas cits stāsts.
13 1 atbildēt
Čalim respekts! Malacis, ka spēj atklāti runāt par tēmu!
15 3 atbildēt

Drīz normālie būs minoritāte.

Bet es tapat domāju, ka šis viss, ir dēļ pārapdzīvotības jo šitā nevar savairoties.

Varbūt jauztaisa normālo praids, un jāstaigā pa ielām bļaustoties mēs i normāl lieciet mieru geji

7 0 atbildēt

Laikam pēc kāda laika arī uz ielas ies ar plakātiem "Es esmu slims ar Hiv un lepojos ar to"  emotion 

7 0 atbildēt
Būsim atklāti, homoseksuāļi paši uz sevi izsauc negatīvu reakciju no apkārtējiem, jo paši apzināti pievērš sev sabiedrības uzmanību. Ja nevicinātos ar karogiem un neklaigātu ielās un soctīklos: "Skat esmu homo un ar to lepojos!", tad viss būtu kārtībā. Neviens viņus neaiztiktu, ja viņi uzvestos tik pat piezemēti kā heteroseksuāli orientēti cilvēki.
5 0 atbildēt
Nu un, ka viņš ir gejs? Man ir pilnīgi vienalga, kas viņš ir un ko viņš dara savā guļamistabā. Vienkārši kaut kāds muļķis, kas ir sagribējis būt par lielo slavenību.
5 0 atbildēt

 Ja, godīgi, man pilnīgi vienalga ko savā starpā gultā vai uz galda, mašīnā .... dara PILNGADĪGI cilvēki, Ja viņiem tā patīk un tas notiek labprātīgi, tad tā ir viņu pašu darīšana.

Vairāk būtu jāuztraucas par narkomāniem, pedofīliem, dzīvnieku mocītājiem, par valsts līdzekļu izšķērdēšanu un izzagšanu ,,,, .

5 2 atbildēt
Zilie snikera stumdītāji
4 2 atbildēt
Nesaprotu tos nīdējus, jums traucē? Jūs aiztiek? Ja es pateikšu kad tava mīlestība ir gavno tu apvainosies, kāpēc tu citiem saki, kad viņu jūtas ir riebīgas? Mīlestība ir mīlestība un viss, tur nekko nevar padarīt tāda viņa ir. Protams ir normas (es par perverso tipu kam patīk izvarošana vai pedofilija, tos gan apšaut.), jo or tomēr robežas. Bet ja divi pieauguši mentāli līdzsvaroti cilvēki vēlas būt kopā kāda hu*a pēc tev tur ir kāda darīšana un teikšana. Viņu dzīve ne tavējā, nepatīk kad staigā pa ielām kopā nebelnz virsū! Nepatīk kad skūpstās nu lūk lielai daļai nepatīk to redzēt jebkāda pāra savienībā! Kāpēc viņa par to bļaustās visur tāpēc, lai visipie tā pierod un nerodas tādi heiteri kam savas dzīves nav kā uz citiem blenzt. Deam. Cik var.
6 4 atbildēt
Haaa. Gaaaaaaayyyy
2 0 atbildēt
Es dzīvojot Vācijā kā lezbiete nesaskaros ar šo tik daudz, bet paldies, ka ir cilvēki kas skaļi par šo runā un tieši latvieši. Man liekas tieši latvieši šajā tēmā ir atpalikuši. Visā pasaulē šī tematika ir jau daudz attīstītāka. Un lai atbildētu uz negatīvajiem komentāriem. Mums ar galvām viss ir kārtībā, mēs esam tikai cilvēki, kas vēlas dzīvot normālu dzīvi ar tādām pašām tiesībām kā jebkurš cits.
4 2 atbildēt
Ja es būtu tā geja Jurģa tēvs tad es viņu tā ar siksnu nolupītu, ka krānu vairs negribēs!!
4 2 atbildēt

Redz kas ir, tāpat kā jamiem ir tiesības tur ņemties savā starpā, citiem ir tiesības, ka tādi viņiem neuzmācās.  Bet šo jamie neievēro un rupji pārkāpj. Kā arī Bērniem ir tiesības uzaugt tradicionālā ģimenē. Bet šitie cīnās par to, lai varētu šīs tiesības ignorēt. Var ļurināt daudz ko, bet ir pētījums, kurš pierāda ka homo bērnus adoptēt kategoriski nedrīkst, jo cilvēku dzīves tiek izpostītas, to ir atzinuši paši, kuri ir uzauguši tādās ģimenēs. Vispār būtībā tas lgbt cīnās, lai attiecīgie indivīdi varētu īstenot savas egoistiskās tieksmes, kaitējot citiem, un izpostot pat citu cilvēku dzīves. Un kā var tādus cienīt, un labi izturēties?

3 1 atbildēt

Daudzi te runā par kaut kādiem rāmjiem, skapjiem, ārā līšanu. Lokiet kā gribat, bet vai šitie homo var bez palīdzības no malas radīt pēcnācējus? nevar. Dabā pāri veidojas lai radītu pēcnācējus. Tātad loki kā gribi, šis nav dabiski. Varbūt tas ir mehānisms lai ierobežotu populāciju, bet tās tik un tā nav tas ar ko vajag lielīties, un vēl pieprasīt kaut kādas augstākas tiesības par pārējiem. Kāpēc tās skaitās augstākas? tāpēc ka tiek pārkāptas, ignorētas citu tiesības. Tas ka citās valstīs citu tiesības tiek pakārtotas šito tiesībām, tās ignorējot, pilnīgi nenozīmē, ka tas ir pareizais, un tā tam jābūt. Tā tam nav jābūt.

3 1 atbildēt

Nezinu nevienu cilvēku, kurš atklāti nīstu homoseksuāļus. Izņemot interneta varoņus, kur viņš pats publicē šos video un viņus speciāli piesaista. Un kapēc tikai geji, kapēc nav lesbietes? 

4 3 atbildēt

Žēl cilvēku kuriem galvenais ir kādu noniecināt.... iedomājieties sev kādu tuvinieku, vai pat labāko draugu, kurš izrādītos ka ir gejs. Un ko jūs darītu tad? Dēls? Brālis? Bērnības draugs? Skatoties pēc komentāriem un neattīstītās mentalitātes jūs viņu uzreiz nošautu....

Cilvēkiem kas komentē par ''propogandu'' vai ''smadzeņu skalošanu'' jāiedomājas to tā, LGBT - Latvija un cilvēki kas tik ļoti to noraida - PSRS. Tas pēkšņi kļuva vēl drūmāk? Nolieciet sevi vietā kur tevi katru dienu zondē, ka tu esi nepareizs, tevi skolā sit, ģimenes dzīve vienkārši nav. Interesantākais ir tas ka, ļoti liels skaits LGBT ir 50+ gadu veci, un ģimeni ir radījuši tikai dēļ tā ka baidijās no publikas spiediena. Taka pirms dirs, vai kādam pasaki kaut kādus sūdus, atceries ka tas var būt tavs opis, tavs brālis, vai labākais draugs un tu vari sagraut viņam visu pasauli tikai ar vienu vārdu. Nevajag daudz lai cilvēks zaudētu ticību sev un izlemtu būt šajā pasaulē vai nē.

1 0 atbildēt
Homoseksualitate ir gariga slimiba un punkts. Ja Dievs butu gribejis lai uz pasaules ir zilisi, tad butu radijis nevis Ievu un Ādamu, bet vel vienu Ādamu lai tas pirmais vālētu pakaļā to otro.
1 0 atbildēt