local-stats-pixel fb-conv-api

Pieķēru noziegumā!!!41

Sveiki spoki, spocenes un visi pārējie, kas lasa šo rakstu!

Šoreiz par to, kas pēdējā laikā mani ir diezgan nokaitinājis. Par visatļautību ziņu portālu komentāros un, šajā gadījumā, konkrēti ziņu portāla DELFI vienaldzību!

Lai labi lasās!!!

1304 6 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Gudri cilvēki tos interneta muskuļus pat neņem vērā. 

0 0 atbildēt
Man ir tāds jautājums , ja jums nepatīk vai domājat ka tur raksta stulbas lietas , melo un propogandē , priekš kam tad jūs lasāt to visu ? Būtu paņēmuši kādu enciklopēdiju un katru reizi kad taisāties lasīt dzelteno presi būtu paņēmuši un vienu lapu no grāmatas izlasījuši . Pa dienu var vismaz 10 lpp. var izlasīt . Vai jūs degradēt gribat nevis gudrāki palikt vai kā ? Es tiešām nesaprotu dažus cilvēkus . Es piemērām nelasu tas muļķības un man dzīvē neiet sliktāk ja es nezinu kas notiek visā tajā karā kurš lēnām nogremdēt mēģina gan cilvēkus gan valsti.
1 1 atbildēt

Darbs ziņu portālos ir mežonīgi apjomīgs, nevar vissam izsekot, nav tik liels personālsastāvs,lai visu izsekotu un ieviestu kārtību. 

Ja laikrasts pieņems papildus cilvēkus, tad tās būs milzīgas izmaksas un parastajiem darbiniekiem tad būs mazākas algas un raksti būs vel trulāki. Šeit cīnās par katru cilvēku, jo vairāk apmeklē, jo populārāks, jo populārāks, tad vairāk ienākumi no reklāmām.

Tas protams ir arī atkarīgs ,kas ir portāla īpašnieks, kādi viņa mērķi un uzskat. Tas daudzko maina.

Tad personāls- ja viņi vienkārši strādā darba pēc, tad neko nesagaidīs, bet ja dara ,jo to mīl un grib tiešām informēt tautu par aktuālo , tad tas uzlabo portāla kvalitāti.

Es domāju ,ka ir diezgan grūti izseko tiem troļiem, un visus jau nevar apturēt, bet ziņojot par viņiem ,varam ierobežot.

0 0 atbildēt

Ja jau šitā tik daudz ko vari atrast, tad atradīsi lūdzu manu kreiso zeķi?

0 1 atbildēt
Un kāpēc pats raksts nevarētu būt "propoganda"? emotion Ieteiktu mazāk lasīt presi un skatīties TV, kurās muļķību ir stāvgrūdām. Uzskatu, ka komentārus nevajadzētu filtrēt, cenzēt un jāļauj ir katram brīvi izteikties pat ja mans viedoklis nesaskan ar kāda cita redzējumu, pretējā gadījumā rakstam zūd objektivitāte.
0 2 atbildēt
Mūsu Tv ziņās to vien redzu, ka pie visa vainīgi krievi, bez nekādiem pret argumentiem un pierādījumiem, kāpēc tieši tā nevis savādāk. Manuprāt ja tas pats pedofils atstāj pēdas interneta vidē, tad tādu varētu būt pēctam pat vieglāk notvert, nekā ja viņš klusē. Un ko dod tā pati policija, ja noziegumi, zādzības un citi pārkāpumi ir nepārejoši...
0 3 atbildēt