local-stats-pixel fb-conv-api

Pieķēru noziegumā!!!41

Sveiki spoki, spocenes un visi pārējie, kas lasa šo rakstu!

Šoreiz par to, kas pēdējā laikā mani ir diezgan nokaitinājis. Par visatļautību ziņu portālu komentāros un, šajā gadījumā, konkrēti ziņu portāla DELFI vienaldzību!

Lai labi lasās!!!

1304 6 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Laikam esi Bobijs Varenais Šāvējs, jo esi riktīgs okšķeris.

45 0 atbildēt

Kāpēc cilvēki domā, ka es esmu Krievijas spiegs?

32 0 atbildēt

Latvijas ziņu portāliem taču vispār ir nospļauties par kaut kādu ētiku vai nacionālajām interesēm, visi tvnet, apollo, delfi ir dzeltenās preses portāli!

Un pasakiet, ka tā nav- viss ir tendēts uz auditorijas palielināšana, mākslīgi veidotas "sensācijas", "patīkamas" ziņas gan krievvalodīgajiem, gan latviešiem, kas protams diametrāli atšķiras vienas no otras, netrūkst seksuāla rakstura rakstu, kas vispār ir nonsenss priekš jebkāda normāla ziņu portāla. 

Atveru Tvnet uzreiz, pat nevajag nekur rullēt- 

 

Kaili un iereibuši krievu tūristi krīt kaunā Taizemē

 

Delfi-

Foto: Kā 'Coyote Fly' draiskules piparkūkas cepa (36)  http://www.mīlu Kombuļu Inesi/#ixzz3Lv3qSooj

 

Apollo-

Baumo, ka Igija Azīlija piedzimusi kā vīrietis. Ko par to saka dziedātāja? (33) Attēlu galerija

 

Tie ir nopietni ziņu portāli?

 

Un domstarpības komentārus arī ir izdevīgas ziņu portāliem, vairāk komentāru, vairāk skatījumu, vairāk naudas no reklāmām- elementāri, bet zemiski.

29 0 atbildēt

Krievijas (precīzāk, Putina bandas) uzdevums ir

A) Sasviest lielāko daļu Latvijā dzīvojošos uz pilsētām, lai iznīcinātu ražošanu;

B) Radīt iekšējās nesaskaņas ar krieviem un latviešiem;

Ar šo divu punktu īstenošanu Krievija ar Latviju var mierīgi manipulēt. Pašlaik pirmais punkts ir "puslīdz" izpildīts, bet ar otro ir tādas palielas problēmas, tāpēc pašlaik ar to pēdējā laikā nodarbojās pastiprināti.

14 0 atbildēt

Starp citu, šādu pašu rakstu varētu izveidot par atsevišķu personu(spoku) darbībām iekš spoki.lv...

Fun fact - gan jau katrs no mums Latvijas veikalos, it īpaši Beta, ir pamanījuši Krievijā ražotu pārtiku vai alkoholu uz kura ir redzama padomju simbolika. Šie produkti ir krietni lētāki par pārējiem un tie ir AUGSTAS kvalitātes, būtībā šie produkti tiek tirgoti zem pašizmaksas vai arī par pašizmaksu. Kādēļ tā, mērķis ir cilvēkos "potēt" nostaļģiskas jūtas, ka padomju laikos viss bija "labāk", cenas lētākas, produkti kvalitatīvāki u.t.t. un, ka patreizējā iekārta ir slikta.

Fun fact Nr. 2 - Ja pepēta sīkāk, tad var pamanīt interesantas likumsakarības Baltijas valstīs, kad kādām no tām ir nozīmīgi nacionālie svētki, bieži šajos datumos, it kā nejauši, uzstājās lielie krievu mākslinieki, tadējādi cenšoties novērst vienas sabiedrības daļas uzmanību no nacionālajiem svētkiem.

Fun fact Nr. 3 - Vai zinājāt, ka mūsu braļukas(lietuvieši), pamanot šādu pārtikas produktus ar padomju simboliku, tos pārvieto pie suņu barības?

13 0 atbildēt

Krievija no vacieshiem glaaba nevis Latviju un latvieshus, bet gan pashi sevi... vinji ir tik mikstchauliigi ka nespeetu sevi aizstaaveet ja tiktu parkaptas vinu robezhas, taapec izveelas karot ar pretinieku ne savaa zemee un izmantojot citu valstu resursus kaa vairogu. Vieglaak tachu ir okupet kadu valstinju kuraa ir skaitliski mazaak cilveku, vai ne? emotion Redz ka tagad netiek galaa ar Ukrainu, jo kraaninsh par iisu, bet mute gan liela... kaa laidara vaarti!

12 0 atbildēt

Naudai neko nepadarīsi. emotion

11 0 atbildēt
Kremļa dzeguzes ir visur, un viņu uzdevums ir šķelt latviešus un krievus. Visi portāli ir pārbāzti ar viņu komentāriem, un viņi turpina bāzt visur iekšā savu propogandu, lai gan viņu komentāri/raksti parasti saņem vairāk negatīvo kā pozitīvo balsu...
10 0 atbildēt

Krievijas vēstniecības "ārštata žurnālisti" emotion

7 0 atbildēt

Delfos tā kaite ir pat mazāka nekā apollo un tvnet.

Tā kā darbā izmantojam korporatīvos prokšus, tad jau sen esmu sapratis - apollo/tvnet anonīmi ļauj komentēt tikai Latvijas adresēm. Visiem pārējim ir jāautorizējas izmantojot facebook, twitter, draugiem vai kādu citu kontu.

Sekojoši pāris domas:

- kurš vēl atceras leģendāro uldis_uk tvnet biedu, kas par savu dzīves mērķi bija nostādījis katru dienu iekomentēt "Sveiciens visiem nabagmājā". Tipa, dzīvo/strādā Lielbritānijā, bet komentē no anonīma profila emotion

- 90% no čivinātājprofiliem ir feiki, un pusi no tiem pašiem twitteris ir jau sen nobanojis, taču tvnet un apollo tas netraucē.

- kas darās apollo, ir vispār sviests - pusei no rakstiem sākot ar 2/3 komentāru lapu sākās vispār kaut kādi beztēmas/bezjēgas komentāri pavisam citā sakarā, kam tomēr pat uzrodas "atbildētāji" un plusotāji, kas izvērš pilnīgi vai beztēmas diskusiju. Bota rakstītājam rokas no dirsas aug? Par šo tēmu esmu pat tvnetam rakstījis uz redakciju - nulle reakcijas.

- Āttiecībā par delfiem - es principā anonīmos komentārus pat nelasu, savukārt, kirilicā rakstītiem komentāriem latviešu delfos vienkārši skrollēju pāri un pat necenšos lasīt.

4 0 atbildēt

Troļošanā ir liela atbildība ziņu portāliem. Pirmais kas krīt acīs, portālu sadaļas kriebvu valodā pat rakstus liek pretvalstisku. Komentētājus kas kurina nacionālo naidu bloķē reti tas portāliem rada unikālo apmeklējumu skaitu un līdz ar to arī reklāmdevēju interesi un reklāmas baneru cenas ir augstākas. Vēl interesantāk ir autentificēšanas rīki portālos. piem jauns.lv no ārzemēm man rakstot komentus, nekāda pārbaude nenotiek, nav jatzīmē ntie luksafori vai autobusi. Komentējot piemēram no vācijas - nekas tāds nav jādara. Tā kā domājams troļu izskaušauna pašiem porāliem nav izdevīga, tāpat kā ātro kredītu firmas mūziķiem un sportistiem.

3 0 atbildēt

Kam vara, tas visu kontrolē. Pasaki kaut ko sliktu par žīdiem, uzreiz tevi ieliks visos melnajos sarakstos. 

Likumi ir domāti cilvēkiem, kam nav varas. 

2 0 atbildēt

Portālu es nelasu un kur nu vēl komentārus.

2 0 atbildēt

Rakstā minētie komentāri ir pretīgi un melpilni.

2 0 atbildēt
Zin avatarsZin
Ja DP patiesham steadatu, tad taadi cilveeki, kaa Ivars Prusis (sheit kaa ip2500) un Arturs Prieditis butu sen panjemti priekshaa, abi uzskata Latviju par geopolitisku kludu, PSRS par lielako tragjediju vesture, latvieshi ir moraali stulbenji un ja "krietnie un godiigue krievi" buutu nakushi pie varas, tad shii valsts (cik no vinjiem saprotu, gubernja) buutu daudz labaaka... Uzskates materialus var atrast infoagentura.wordpress.com un imhoclub.lv
1 0 atbildēt

Toties kolīdz  šie troļļi pagriezīs mugurpusi pret LV, tā  šīs  valsts ārlietu resors sāks...darboties

0 0 atbildēt

Labs raksts un vērīgs autors! emotion

0 0 atbildēt

Gudri cilvēki tos interneta muskuļus pat neņem vērā. 

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Pieķērāt...emotion

0 0 atbildēt