local-stats-pixel fb-conv-api

Pieci baisi sastapšanās gadījumi ar "Killer Clowns" Apvienotajā Karalistē3

32 0

Raksts ir orģināltulkojums, nevis manis sacerēts teksts.

Tā kā " killer clown " aizraušanās izplatās visā Lielbritānijā, daudzi liecinieki ir dokumentējuši un dalījušies ar savām tikšanās reizēm ar klauniem sociālajos tīklos.

Neskaidrība, kas sākās Amerikas Savienotajās Valstīs pirms izplatīšanās uz citām valstīm, ir radījusi klaunu izraisītu zvanu plūsmu policijai Apvienotajā Karalistē.

Atbildot uz to, policija ir brīdinājusi, ka pranksteri vai noziedznieki, kas izmanto kostīmus, lai biedētu nevainīgus sabiedrības locekļus, varētu saskarties ar arestu.

1. Šaneina Praisa ( Shaneine Price ), 22 gadus veca, no Valsalas ( Walsall ), ievietoja ierakstu Tviterī par klaunu ar sarkaniem matiem, kurš kā viņa apgalvoja, mēģināja iekļūt viņas automašīnā, pirms sekoja viņai uz bāru.

2. Vēl vienā incidentā, Džordžs Birkbeks ( George Birkbeck ) teica, ka viņš pamanīja klauna figūru ar āmuru Tesko ( Tesco ) autostāvvietā Plajmoutā ( Plymouth ).

3. Cita persona klauna maskā tika pamanīta, ar mobilo skūteri braucot cauri Šefīldas ( Sheffield ) ielām.

4. Mācītājs Simons Činisters ( Simon Chinery ), no Blekburnas ( Blackburn ), 28 gadus vecs, apgalvo, ka viņu " Sadūra baiss klauns ar 10 collu asmeni ".

5. Mančesteras ( Manchester ) autobraucējs publicēja bildi ar klauniem, apgalvojot: " Šie puiši tikko ieradās pie mana auto, Vienam pat bija mačete bet viņi neteica ne vārda. "

Viņš vēlāk publicēja ka viņa bildē nebija nekā nepatiesa, pēc tam kad tika apsūdzēts par notikuma izdomāšanu.

32 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Un medaļu es protams nedabūju.  emotion 

0 0 atbildēt

Tas brīdis kad saproti ka esi pirmais kurš ielika "killer clown" rakstu, kurš nav prenku video.  emotion 

0 0 atbildēt

Kļūda

Plīmuta,ne Plajmuta.

0 0 atbildēt