local-stats-pixel fb-conv-api

Pazemojoši: Māte saņem detalizētu rēķinu pēc meitas ciemošanās pie vecāsmātes12

195 0

Dažreiz dzīvē gadās grūtas situācijas un mēs īsti nezinam kā rīkoties. It īpaši, ja tas attiecas uz ģimenes locekļiem, draugiem vai citiem svarīgiem cilvēkiem mūsu dzīvē, mēs neesam pārliecināti par mūsu nākamo soli. Tādās situācijās var uzprasīt padomu pilnīgam svešiniekam, jo viņš var sniegt objektīvu novērtējumu, par cik nav iesaistīts attiecību skaidrošanas drāmā.

Tā rīkojās kāda māte no ASV, kas pēc meitas ciemošanas pie savas mātes saņēma detalizētu rēķinu par meitas uzturēšanās izmaksām. Viņa uzrakstīja par to "The Washington Post".

195 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Es vienkārši vairs nesūtītu savu bērnu pie vēcāsmātes ciemos. Un arī nepieņemtu mātes ciemošanos pie sevis. Situācija riebīga,bet bērni jau pazīst savu māti. Un viņas izgājienus.

22 0 atbildēt

Es samaksātu visu līdz pēdējam centam, un NEKAD vairs ar viņu nekontaktētos. Ja viņa māktos virsū ar vēlmi ciemoties, tad to vienkārši ignorētu.

https://media.tenor.com/images/da1bc9892f1a88dc0a7d448d3cca28f4/tenor.gif

14 0 atbildēt

Nu tak samaksāt, uzaicināt māti uz Ziemassvētkiem ciemos, bagātīgi izklaidēt, piestādīt rēķinu par katru sīkumu, ieskaitot nolietoto tualetes papīru, un pēc tam ignorēt uz atlikušo dzīvi. Ja nesamaksās, var iesniegt tiesā - Amerika galu galā. 😄

13 0 atbildēt

Kaut kas izzīsts no pirksta. Neticu, ka var tik ļoti nepazīt savu māti, ka pēkšņi 35 gadu vecumā (lai nu ir, cik ir) nāk neticama atklāsme!😂Viena pagales nedeg!!!🤔🙈

9 0 atbildēt

Nesen lasīju/dzirdēju tādu kā atziņu, ka tev ir pilnas tiesības pateikt "nē" un izvairīties no kontakta ar toksiskiem cilvēkiem, pat ja tas cilvēks ir tavs ģimenes loceklis. Bet domāju, ka tikai pieauguši, tādi virs 25, pa īstam nopietni sapratīs šo.

6 0 atbildēt

Parasti jau omes tā kā uzņemās to šefību par mazbērniem. Šī kaut kāda neriktīga gadījusies.

Bet nu nezin jau kas tur ir par zemūdens akmeņiem 🙈

6 0 atbildēt

Es ignorētu rēķinus, tos visus saglabājot. Ja tā vecene vēl turpinātu mākties virsū, es sāktu sadarbību ar policiju. Nezinu, ko varētu panākt, bet rēķini, manuprāt, būtu lielisks pierādījums.

6 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

mana vecmāmiņa veica pirkumu uzskaiti no 60ajiem, pirms nāves bija izrakstījusi visas izmaksas ,ko bija pirkusi jaunākajai meitai(manai tantei) un viņas vīram ,un bērniem.. lieki piebilst,ka šos pierakstus pēc bērēm iznīcināju ,neko neatdod tālāk...

0 0 atbildēt