local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules gals ir tepat ?115

Lielākā daļa cilvēku pat nenojauš, ka pasaules gals tuvojas. Visas pazīmes liecina, ka tas būs cilvēku izraisīts. Cilvēks ir pats lielākais drauds savai eksistencei - cilvēka dēļ pasaules gals ir neizbēgams.

470 7 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 115

0/2000

Krīzes ir vajadzīgas, lai magnāti varētu nopelnīt. Risinājumi šīm problēmām jau ir atrasti, tikai tie tiks pielietoti augstākajā eskalācijas punktā, lai maksimāli pavairotu peļņu. Ir jāskatās patiesībai acīs. emotion

Bet raksts ir labs. Informatīvs, viegli uztverams un kodolīgs.

16 0 atbildēt

Kad mākslīgais intelekts nostāsies pret ISIS, globālās sasilšanas fonā... tas būs grandiozs, uzbudinošs karš. Pat bites izmirs un antibiotikas nelīdzēs.

...bet kamenēm viss būs pie kājas.

10 2 atbildēt
WhatDoesTheFoxSay, tev ir jãstrãdã Ilustrêtajã zinãtnê. Nopietni emotion
4 0 atbildēt

Vienigais dzivnieks kas iznicina vidi kura dzivo ir cilveks. Neviens cits dzivnieks to nedara.

4 0 atbildēt

Interesants apkopojums, bet man tomēr šķiet, ka visi šie draudi ir tikai cilvēka eksistencei- ne pašas planētas bojāejai.

Ja uzskatām, ka pasaule nozīmē cilvēki un ne pati planēta Zeme, tad jā: tas ir drauds pasaulei, bat atkal jau noteikti būs kāds, kas pielāgosies jaunajiem apstākļiem, jo vienmēr kāds pamanās izdzīvot, apvienot cilvēkus grupās un vairāk vai mazāk veiksmīgi vadīt šo grupu. Zinu, ka Otrā Pasaules Kara laikā Baltkrievijas mežos dzīvoja vairākas cilvēku grupas kuras nekaroja, bet tikai slēpās no visiem svešiniekiem. Viņi izglābās, lai arī viņu ciemati un mājas tika nopostīti.

Cilvēki mutē (no mutācija) nepārtraukti, un pielāgojas jaunajiem apstākļiem, kurus paši rada. Diemžēl ne visi cilvēki spēj ātri pielāgoties straujajam, bet nepārdomātajam "progresam".

4 0 atbildēt

Bites aputeksnē 75 % , paliek vel 25% , kur piedalās vējš un citi kukaiņi.  Ar gēnu inženierijas palīdzību ir iespējams padarīt stiprākas bites , kuras ir izturīgākas pret radiāciju, pesticīdiem.

Pat ja bites izmirs, bišu vietā stāsies kāds cits kukainis, vai augi pielāgosies savādāk, protams tas prasīs laiku un šajā laikā izmirs dažas sugas, un miljoni cilvēku, bet rietumu pasaule izdzīvos, jo spēj ražot konservus un sintētisko pārtiku un no cilmes šūnām radija gaļu.

2)Ik pa laikam notiek globālā sasilšana un globālās atdzišana(ziema), protams cilvēki to ir pastiprinājuši, tapēc dažas dzīvnieku sugas izmirs , citas apgūs jaunas teritorijas.

Cilvēki ir pietiekoši saprātīgi un katastrfas gadijumā spēs pielāgoties.

3)Mākslīgajam intelektam vel garš ceļš ejams līdz cīlvēka prāta spējām, bet jā, šis varētu būt pamatīgas problēmas cilvēkiem.

4)ISIS jau ir sasniedzis savu augstāko punktu,pamazām jau sāk viņus atspiest, ar vel lielāku sabiedroto palīdzību viņus var pilnībā sakaut, bet pēc gadiem 10-20 ISIS vietā nāks cita organizācija, jo situācija tuvajos austrumos nemainās, kas pēc būtības arī rada labvēlīgu auksni terorismam un ekstrēmajiem karotājiem.

Par Tuvajiem austrumiem mēs vel daudz ko dzirdēsim, jo visu 20/21. gadsimtu tas ir viens no karstajiem punktiem.

5) Jau gadus desmitu ir atklāts ,ka baktērijas spēj pielāgoties atibiotikām. Tapēc rada ar vien stiprākas, bet pamazām baktērijas arī pie tām pierod, tapēc jārod jauni veidi kā ārstēt, izmantojot baktērijas, dabas resursu.

6 2 atbildēt

Saules magnetiskais lauks pedejo 100 gadu laika ir palielinajies par 200%. Un menesim jau sak paradities atmosfera.

4 0 atbildēt

ISIS -islama valsts vel pagaidam nav saskarusies ar normalas,musdienigas armijas spekiem.Paliek iespaids ,ka viniem lauj spelet karinju,lai uzturetu spriedzi un ta visa aizsega istenot savus planus.Savulaik Irakas armija tika isa laika izkliedeta un trenkata pa visu tuksnesi ,kaut ari ta bija brunota ar psrs ierociem (ari raketem).Pirms tam karojot ar Iranu viniem veicas daudz labak,tomer pret nopietnu pretinieku nebija nekadu izredzu      Nelidzes ISIS ari kodolieroci,ja pat vini tos sadabus.Tosnotrieks turpat virs vinu galvam, ka savulaik Izraela gaza zeme Irakiesu raketes tulit pec palaisanas.Cik atceros ,tikai dazas raketes trapija Izraelas teritoriju,tacu tagad tehnologijas ir gajusas talak un precizitate bus daudz lielaka.    Jabaidas drizak no islamistu,, piektas kolonas,, Eiropas valstis un Amerikaa.

1 0 atbildēt
1. Jāsāk pirkt medus.
0 0 atbildēt
ak dievs!!! man ir bail!!!!emotion
0 0 atbildēt
Jā, mēs esam kā sērga, kas iznīcina pati sevi. Bet ne jau pasaules gals tas būs, tas būs cilvēces gals.
0 0 atbildēt
Risinājums elementārs - cilvēku izzušana uz planētas Zeme. Tad beidzot planēta radīs mieru un varēs atjaunoties. Teorētiski Zeme jau pati ir sākusi tīrīšanas sezonu - nenormālās temperatūras maiņas, plūdi, vētras, zemestrīces, kuras pieaug ar katru mēnesi un gadu. Daba jau saka - PIETIEK!
0 0 atbildēt

Visi čīkst par šīm problēmām, bet nedara neko lai risinātu tāsemotion

0 0 atbildēt

Var daudz ko, bet kaut ko tādu pasaules lielvaras pat netaisās darīt.

0 0 atbildēt

cilvēks ir vienīgā būtne, kas iznīcina sevi!!

0 0 atbildēt

No pain no gain

0 0 atbildēt

Nu, ir iespēja, jo ISIS militāristu skaits nepārtraukti aug, un, ja šo rīcībā nonāk kodolieroči - tad var sanākt kodolkarš. Es gan domāju, ka ISIS apturēs, pirms tie piekļūs kodolieročiem.

0 0 atbildēt

Tu esi pārāk skeptisks un pateikšu kapēc.

1.Vienas sugas izušana nevar iznīcināt visu ekosistēmu bez bitēm varēs arī iztikt pat ja viņas visas izudīs.

2.Pirms 65 milioniem gadu dinazauru laikmeta beigās temperatūra bija salīdzinoši ar mūsdienām daudz karstāka un metāns bija lielos daudzumos atmosfērā taču dzīvība bija pielāgojusies augstajām temperatūrām un neizmira tas bija protams līdz nokrita meteorīts kas iznīcināja dinazaurus pirms 65 milioniem gadu un radija ātomisko ziemu bet nu tas jau ir cits stāsts.

3.Mākslīgais intelekts mūsdienās nav pat tik saprātīgs kā mikrobs vai vīruss šie vismaz māk meklēt barību un vairoties bet robots bez cilvēka kontroles ir tikai metāla gabals.

4.Ja būs kautkādas ziņas ka tie ir ieguvuši ātomieročus tad tā nebūs pietiekoši daudz lai visu iznīcinātu vai pat radītu nopietnus draudus un NATO nepieļaus to lai tas tāds kļutu.

5.Antibiotikas var uzlabot un daudzām valstīm ir jau iepriekš izveidots plāns ja gadijumam kāda epidēmija sāk masveidos iznīcināt tās iedzīvotājus.Slimiba un veidi kā ar to cīnīties tiek momentāli pētīti.

3 3 atbildēt

Pashi to visu radaam. Censhoties atvieglot savu dziivi, mees leenaam nogalinam cilveeci.

2 5 atbildēt

Paldies ka sabaidiji mazu bernu.

0 3 atbildēt