local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaulē nīstākā TĪNE152

Šoreiz raksts par, kādu tīni, kura pēdējās nedēļās ir saņēmusi milzu nicinājumu no sociālo tīklu lietotājiem.

964 14 152 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 152

0/2000

Hmm, bagāts papucis laikam. Ziloņa medības ļooooti dārgi maksā (100 štukas baksu).

3 0 atbildēt

Medību  žurnālos un mednieku portālos ir kaudzēm bilžu ar laimīgiem medniekiem pie medījuma, kāpēc tieši šo meiteni tik ļoti nemīl?

Drīzāk tāpēc, ka viņa ir jauna un skaista, un daudziem vienkārši skauž. Ir diezgan daudz kretīnu, kuri skaistai meitenei centīsies ieriebt tāpēc, ka viņiem nekas nespīd.

2 0 atbildēt

kaut viņu pašu kāds nomedītu ar bultām, lēni un mokoši :)

2 0 atbildēt

Lol, jo ir atšķirība nobildēties ar nomedītu mežacūku vai lauvu, ja? :D

2 0 atbildēt

Jeesus , cik stubli cilvēki emotion emotion 

4 2 atbildēt

Nu tad jau visi mednieki arī ir jāienīst, bet publicēt nav īpaši forši.

3 1 atbildēt

Stulbs iemesls. Jā, es saprotu, ka te daļa uzskata, ka dzīvnieki ir tikai pārvietoties spējīgi, bīstami priekšmeti, bet es dzīvniekus tomēr uzskatu par dzīvām būtnēm un man kaut kā neliekas, ka kādam no malas ir tiesības ielauzties viņu dabiskajā vidē un  izlemt, kam dzīvot un kam ne. Pieaudzis, veselīgs lauva pats neskrien pie cilvēka - hey, man viss ir labi, bet labāk nošauj mani, jo, tavuprāt, es nomiršu bada nāvē. Ja mirs, tad mirs, dabā tā iekārtos. Tad jau varam šaut arī cilvēkus, kas, pēc mūsu domām, jebkādā veidā neiederas sabiedrībā. Atšķirības nekādas. Tikai nevajag tagad salīdzināt ar fermās audzētām vistām. Cilvēki ir gaļēdāji, tāpat kā lauvas nogalina zebras, lai dzīvotu, tāpat cilvēki vistas un cūkas, bet līst savvaļā un šaut dzīvniekus, lai nofočētos un to galvas piebāztu mājā pie sienas, ir stulbi.

3 1 atbildēt

Varēji vairāk un kvalitatīvākas bildes atrast. Te ir labākas- http://jacksgap.com/melissa-bachman-hunter-backlash/

1 0 atbildēt

wot kuce es viņu pašu medītu un spīdzinātu!adodiet man viņu! to ko jūs redzējāt filmā zāģis ir štrunts kas man ir padomā ar to kuci!emotion

1 0 atbildēt

Ja tā lauva butu dzīva, tad meitene gan tā nesmaidītu!!!emotion

1 0 atbildēt

Drīzāk pakīši un indieši ienīst viņu , jo sieviete medī. Protams, ka indieši mīl čillot pa sejas grāmatu, tāpat kā visi citi babaji un čurkas. Un viņi ieraugot šo, drīzāk saka, oh my allah , she is hunting. It is bad thing, etc. etc, . Tā ir vienkārša daiļā dzimuma nospiešana un iedomas, ka viņai vajadzētu būt virtuvē ar bariņu bērneļu šajos 19 gados. 

 

Es uzskatu, ka viņi ir normālas āriešu sievietes asinis un normāls hobijs . Es pati priecātos, ja man būtu iespēja doties uz safari vai vienkāršām medībām tepat Latvijā.

 

Un jā- es esmu fotografējusies ar zivi. Varu repostot bildi savā jaunajā sejas grāmatas kontā . Tas pats vien būtu . 

 

1 0 atbildēt

njap! slikti, slikti :D

1 0 atbildēt

Palasot komentārus gribēju vēl piebilst.

Medīšana pati par sevi nav nekas nosodāms. Viss atkarīg no vajadzības.

Ja tu nogalini lai paēstu un pabarotu ģimeni un izdzīvotu- krāmē kaut lamatas pagalmā.

Bet ,ja tas tev ir savdabīgs prieciņš, tad... ņem šķēpu un nesies virsū tai lauvai un zebrai. Kāds tur lepnums par ''nogāztu'' lopu sēžot drošā vietā ar uber krutu ieroci, kas aprīkots ar tāādu optiku , visādiem stabilizētājiem utml. ?

Un šis viss, izslaktēšana, nevis medīšana noved pie tā, ka tiek apspiesti tie, kas medīja izdzīvošanas dēļ, nevis prieka pēc. 

Kā arī ,šeit kur dzīvoju, novērotie  ''mednieki'' izsauc smīnu.. medības ar sprostos/nožogojumos audzētiem putniem un zvēriem..   Tas no sērijas- veikalā: Pametiet man to zivi. Kāpēc? Lai es mājās varu teikt, ka pats noķēru.

1 0 atbildēt

Ja tas ir legāli un tiešām ir tā kā viņa saka tad nekā amorāla neredzu ne tajā ka medī, ne tajā ka publicē, jo kā jau viens te minēja ja būtu bildes ar alni vai mežacūku tad viss butu ok, tas pats ar zivīm, tas nevienam neliekas amorāli. Un ja viņa medī ar loku tad viņai ir daudz lielākas iekšas kā lielākajai daļai spoku publikas.

2 1 atbildēt

Man patīk tā čika :)

1 0 atbildēt

Kas gan tur slikts? Bildes labākas kā tie mūžīgie selfiji vai uzpūstās lūpas. 90% no facebook bildēm ir pilnīgi liekas, bet šīs nu nav vienas no tām. Liels respect šai meitenei - var nošaut dzīvnieku ar loku, pietam lauvu. Lielākā daļa no nīdējiem pat nevarētu to loku atvilkt. Arī Latvijā dzīvnieku populācija tiek regulēta: mežacūkas, stirnas, brieži, vilki utt. Tikai neviens nepukst, jo redz šie dzīvnieki ir tie ļaunie. Gribētu redzēt cik mīļa būtu lauva, ja tie to satiktu dzīvē.

0 0 atbildēt

Nopietni? Cilvēki ir pārāk daudz nevis dzīvnieki. Viņi šeit bija pirmie, bet, protams, cilvēkam ir jānostāda sevi dabā par svarīgāko, lai gan mēs dabu iznīcinam ar smaidu uz sejas. Tie, kuri mums traucē - tie ir jāpastumj ārā. Ir pagājuši vairāk kā 2000 gadi kopš cilvēces eksistences, bet cilvēki vēl nav iemācījušies sadzīvot un pieņemt vienam ar otru, kur nu vēl dabu.

0 0 atbildēt

Nogalināt sava prieka pēc - tas viss šiem medniekiem nāks atpakaļ ar milzīgu uzviju, tas ir droši ! Un šeit neiet runa tikai par šo meiteni, bet par jums visiem kopumā, kas nogalina prieka pēc, dzīvība ir dzīvība, ar ko viņas vērtīgāka par tās lauvas?

2 2 atbildēt
Pajole.
1 1 atbildēt
Kendall jones
0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »