local-stats-pixel fb-conv-api

Pārvarēt bailes un noticēt sev: Elza Jarāna rada ilustrācijas, kas rada prieku5

45 0

«Instagram» lietotāja Elzuk_o, īstajā vārdā Elza Jarāna, rada nelielas vārdu ilustrācijas, kas domātas, lai citiem uzlabotu garstāvokli.

«Pirms aptuveni gada ļāvu savam iekšējam «ES» izpausties, sākot zīmēt zīmējumus, kas vienkārši sagādā prieku. Sākumā bija kauns un bailes, bet darot to, kas patīk, esmu augusi un vairāk pieņemu sevi, un mīlu to, ko daru. Mazas ilustrācijas ir izaugušas arī līdz savam uzņēmumam, kur piedāvāju iegādāties ilustrācijas uz krekliem ar maināmām kabatām. Lai interesents varētu nopirkt tikai vienu kreklu, bet piepirkt klāt kaut 10 ilustrācijas, un mainīt tās, cik bieži vēlas. Šāda veida koncepts, samazina arī materiālu daudzumu, kas būtu jāpatērē, lai sataisītu daudz kreklu, un mazina atkritumu daudzumu veidošanu,» par sevi un savu nodarbi stāsta Elza.

Starp citu, iespējams, viņas doodle tipa ilustrācijas esi jau kādreiz redzējis, ja laiku pa laikam patīk palutināt sevi ar LuLu picu - viņa uzvarēja dizaina konkursā, un viņas ilustrācijas tagad rotā picu kastes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
45 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.elzuko.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

👍

2 0 atbildēt

👍 mīļi

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Pavasaris 🙊

0 0 atbildēt