local-stats-pixel fb-conv-api

Pārtikas izvēles ceļvedis, kuru mēs sen jau bijām pelnījuši7

253 0

Trīspadsmit dažādi produkti un padomi, kā pareizi tos izvēlēties.

253 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Es gan vienmēr ņemu tos vientuļos banānus, tracina, kad cilvēki ņem ķekaru un nolauž vienu banānu. Un tad tas tur stāv un neviens neņem..

Es tos visus salasu, un kad paliek pārāk gatavi vai nu izmantoju smūtijos vai banānu pankūkās (banāns, linsēklas un auzas, ļoti veselīgi un garšīgi, nevajag cukuru vai jebko citu), vai sagriežu un sasaldēju, lai vēlāk taisītu banānu saldējumu vai banānmaizi.

Daudzi ieteikumi šeit ir noderīgi, bet daži iedrošina nepirkt lietas, kas nav tās svaigākās, kas var nozīmēt, ka liela daļa produktu tiks izmesti. Tos netik svaigos produktus (kamēr vēl lietojami), jāpērk tūlītējai lietošanai.

Paldies par rakstu, interesanta informācija.

7 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Tā kā esmu pavārs, tad atļaušos ko teikt. Kopumā labi, ja vien ir runa par pirkumiem lielveikalos. Tirgū ir nedaudz citas nianses, jo tur ir citādāki produkti. Arī nestandarta, ne tāda izskata, kā pierasts, tādi, kas nav pieejami lielveikalos utt.

Ārā audzētu vistu izskats krasi atšķiras no fermās audzētām. Āda nereti būs dzeltenīga, tas gan atkarīgs no treknuma, ne svaiguma..

Par zivīm- jāapskata ir žaunas-ja koši sarkanas, tad ir labi. Ja bāli rozā-neder!

Par maizi un tās spaidīšanu. Tagad ir lērums kviešu miltu maizes šķirņu, kuru garoza ir kā pazole, piemēram Floras ceptuvē ceptie baltmaizes kukuļi. Garšīgāku baltmaizi neesmu ēdis. Nopērkama tikai Rīgas vēderā,t.i. RCT.

Kopumā paldies.

3 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Paldies! Šo to tomēr nezināju!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt