local-stats-pixel fb-conv-api

Par sociālajiem medijiem2

8 0

Sociālie mediji jau ir tāda lieta, bez kurām mūsdienu dzīve būtu vienkārši neiedomājama. Tomēr reizēm manī rosās pārdomas par dažādiem to paveidiem, kas no tiem ceļas labs un kas slikts, kā varētu katru uzlabot un piemērot mūsu vajadzībām.

Piemēram, es droši vien lietotu Facebook daudz biežāk, ja blakus podziņai "Like" būtu vēl arī podziņa "I Don't Give a Fuck". Starp citu, sapratu arī, ka saulesbrilles ļauj tev lūrēt uz cilvēkiem, viņiem to nezinot. Tās ir kā Facebook, tikai reālajā dzīvē.

Savukārt, Twitter un "Draugiem Runā!" maksimālo zīmju skaitu vienā ziņā vajadzētu piesaistīt lietotāju IQ. Gribi, lai tevi lasa? Kļūsti gudrāks!

Reiz, kad Twitter nestrādāja, es biju ļoti nelaimīgs. Tā bija drausmīga sajūta - tviteris bija uzkāries, un es pat nevarēju par to uzrakstīt tviterī.

Vispār, ja tviteris būtu augstskola, man būtu 100% apmeklējums... Bet labi, ka ir tāds tviteris - citādi cik stundas paietu, kamēr es apzvanītu visus savus draugus un pastāstītu, ko ēdu pusdienās. Un Tviteris noteikti vislabāk no visiem zina, kā es pavadīju šo vasaru. Kas nekad nav rakstījis tviterī vai citur internetā, būdams pilnīgā pālī, tas nepazīst dzīvi.

Ievēroju, ka kāda pazīstama meitene Facebook uzlikusi statusa ziņu - "mīnus 18 cm". Tagad prātoju, vai viņa ir notievējusi, nogriezusi matus jeb šķīrusies no vīra...

Tviteris man laika gaitā ir iemācījis mīlestību pret svešiem cilvēkiem, portāls Draugiem - kārtīgu besi pret tiem, kurus pazīstu. Un savu viedokli par šo rakstu Tu vari iebāzt sev tviterī!

8 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Sūds ne raksts. Viss lasām tak twiterī.
0 0 atbildēt