local-stats-pixel fb-conv-api

Par sensāciju kļūst 70 gadus vecs sirmgalvis – pokemonu mednieks4

67 0

Vasarā pirms diviem gadiem par īstu sensāciju kļuva pokemonu tvarstīšanas spēlīte "Pokemon GO", un tās trakums strauji izplatījās visā pasaulē – mazos mošķīšus ķēra gan lieli, gan mazi. Tiesa, pokemonu medību popularitāte pamazām vien noplaka, un tagad virtuālajām radībām pa pēdām seko tikai paši uzticamākie fani. Viņu vidū ir arī 70 gadus vecais Čens Sanjuans no Taivānas.

Sirmgalvim, kurš ķer pokemonus, iespējams, neviens pat nepievērstu uzmanību, ja vien Čens medībās nedotos, bruņojies ar 11 viedtālruņiem, kas piestiprināti viņa velosipēdam.

Dažādi ārzemju plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka Čens savu divriteni ir aprīkojis gan ar viedtālruņiem, gan deviņiem papildus barošanas blokiem. Tehnoloģijas sirmgalvim ļauj pokemonus bez apstājas tvarstīt aptuveni 20 stundas.

Reizēm Čens virtuālos briesmoņus Taivānas ielās meklē visu nakti un mājās atgriežas tikai ap pulksten 4 no rīta.

Medībās viņš dodas piecas līdz sešas reizes nedēļā, un šim hobijam neparastais seniors katru mēnesi atvēl teju 1300 eiro. Nauda tiek tērēta par dažādiem labumiem spēles aplikācijā.

Vīrietis dienā noķer simtiem pokemonu, un pats Čens ir pārliecināts – spēlīte viņam palīdz asināt prātu, saglabāt labu atmiņu, izvairīties no Alcheimera slimības un iepazīties arī ar jauniem cilvēkiem.
Lieki teikt, ka Čens Taivānā ir vietējā mēroga slavenība. Kā vēsta mediji, vietējie viņam pat iedevuši iesauku – viņš tiek saukts par "Pokemonu onkuli".

67 0 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

emotion Labs

9 0 atbildēt
kāda tad būs viņa redze...
7 0 atbildēt

Kad Nolaify apnicis sēdēt spokos  emotion 

5 0 atbildēt

👍😀

0 0 atbildēt