local-stats-pixel fb-conv-api

Par lauku meitenēm194

265 150

Cik ļoti atšķiras lauku meitenes no pilsētniecēm? Runas veids, stils, attieksme un vēl daudz citu pazīmju. Ja Tev noteikti nav vajadzīga meitene no laukiem ieskaties.

NB! Šo rakstu man palīdzēja izvaidot vēl 3 cilvēki. emotion

265 150 194 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 194

0/2000
Nu okay,vēl vairāk un vairāk sāku šaubīties par tevu intelektu. Un kas man varētu no tevis skaust? Tava stulbība? Bezkaunība? Nē,paldies. Un par tām tavām "draudzenēm",kas par šo smējās. Ir dažādi cilvēki,un ja mani aizvaino,sadusmo vai kā citādi ieteikmē tavs raksts,tā nav tava daļa,norādīt man kā reaģē citi. Un Dievs pasarg,lūdzu izglītojies! Tavas spējas spriest par cilvēku pēc tā,ka dažus tādus skaļos esi satikusi,ir nožēlojama! Kā jau iepriekš teicu,cilvēki ir dažādi. Ir arī sakarīgi pilsētas iedzīvotāji,kuri pieņem to,ka visi nav vienādi un ir tādi,kā tu,kas neatšķir melnu no balta!
5 0 atbildēt
Galīgi garām. Pa šitādu rakstu lieku -.
7 2 atbildēt

Es jau nedomāju kad jāiet uz mežu malku griezt vai mašīnu remontēt,bet visus darbiņus kas meitenēm jādara..daža laba pilsētniecīte Tev zeķi nemācēs salāpīt vai grīdu izmazgāt,nadziņus vēl aplauzīs.Bērns,rakstīt iemācies pirms vēlreiz man kaut ko raksti.

7 2 atbildēt

Nu tas pats jau vien ir ar mazajām pilsētu šmarām , kurām ļoti gribas paņemt aizvaidzē vai ir citur tas ir 50/50

8 3 atbildēt

Tauta, beidziet barot trolli.

4 0 atbildēt

re problēma,vienreiz saskarās ar negativu,un tad secina, ka visas ir tādas ..nee pēc mana secinājuma ir meitenes gan no pilsētas gan no laukiem ,kam ir atbilstoši kads no šiem tekstiem vai varbut pat visi...bet ari lauku meitenes ir sakoptas un noskūtas, gan māk krāsoties un tt. un ari ir pilsetnieces ,kas nemāk sevi savest kartibā un visu parējo.takā nemetat visas pilsetnieces vai laucenieces viena maisā.

3 0 atbildēt

hmm arī latviešu valodu nemāk... mož paskaties uz manu nick emotion

3 0 atbildēt

MazaKuce is back? Atceros tai trollei ar bija lauku nodiršanas raksts. Kāds prikols nodirst laukus? Tpc, ka cilvēki labestīgāki? Tpc, ka viņi izskatās vienkāršāki un prastāki?

3 0 atbildēt
Es pat izlasīt nevaru....nav pieturzīmes, un, teikumi....kas tā par teikumu uzbūvi? Viss vienās kļūdās. Izskatās pēc analfabēta .
2 0 atbildēt

tev ir autisms?

5 3 atbildēt

Visu mūžu dzīvoju pilsētā, laukos labi ja 3x esmu bijusi visā mūžā. Bet viss, kas šeit ir rakstīts ir briesmīgi. Nav brīnums, ka komentāru sadaļa pilna ar komenāriem, ka pilsētnieces ir tās kuras glupas galvā, jo tieši šādu iespaidu tas rada. 

2 0 atbildēt
Nākamais Lielais Kucens -_-
4 2 atbildēt

Esmu no laukiem, nekrāsojos, slinkums. Gan jau arī nemāku. Pārējais gan garām emotion

1 0 atbildēt
Autoram jāiet ārstēt galva, aprobežots debīliķis!
1 0 atbildēt

6.  - trīs princesītes priekš Kartupeļa nāk.

1 0 atbildēt

psc komenti šim rakstam emotion

1 0 atbildēt

Ko var cepties, cilvēkam ir viedoklis un trūkst uzmanība XD

0 0 atbildēt
Nu paldies!😂
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »