local-stats-pixel fb-conv-api

Par laimi5

47 0

Laime, laime, laime! Kur tad bez viņas? Kā dzīvot bez viņas? Jāsaka uzreiz, dzīvojot šo dzīvi, tev īstenībā ir pienākums dzīvot laimīgi. Un, ja vēl apdomā faktu, ka dzīve mums ir viena un nosacīti īsa, tad vēl jo vairāk tā ir jāizbauda un jādzīvo laimīgi. Pat neskatoties uz faktiem, kas ieskauj tavu dzīvi, jo tie fakti ir laicīgi, kuri pēc tam neskaitās. Iedomājies, ka tu katru vakaru aizej gulēt, pārdomājot tos laimes brīžus, kurus tu piedzīvoji pa dienu un pamostoties tu esi divreiz laimīgāks un enerģijas pilns jaunai dienai, jauniem piedzīvojumiem un jauniem laimes brīžiem. Bet, kur ir tas laimes noslēpums? Kā var būt laimīgs aizejot gulēt un pamostoties būt vēl laimīgāks?

Tāpat, kā viss pārējais arī laime ir prāta stāvoklis. Laime nāk no iekšienes, ne jau no mantiskā, kas ir tev apkārt. Vairāk kārt pieminētā frāze: “Tu nepiesaisti to, ko gribi. Tu piesaisti to kas esi.” Kad izprot šo patiesību, tad arī saproti, kā pievilkt laimi vairāk un vairāk. Atcerieties vienu lietu, laime ir bagātība, nevis laime ir bagātībā. Laimīgs prāts ir bagāts prāts. Un apzinoties šo faktu, tu spēsi piesaistīt vairāk laimes. Pat bībelē ir rakstīts: “ Tam kam ir, tam tiks dots vairāk. Tam kam nav, pat tas pats, kas viņiem ir, tiks atņemts.” Ļoti viedi vārdi un daudz ko izskaidro, ja pieņemat šo filozofiju, kura māca, ka mēs paši nosakām savu dzīvi. Un te neiet runa par Dievu, kas dod tiem, kam ir kaut kas mantisks un atņem tiem, kas dzīvo trūkumā. Ja kāds netic Dievam, jūs to varat aizvietot ar vārdiem: Visvarenais, Visums, Mūžīgā enerģija vai jeb kādā citā vārdā, kurš ir Jums pieņemams. Citējot Alenu Wattsu “ Tu nevari palikt slapjš no vārda ūdens.”

Kā tad nākas, ka tiem kam ir tiks dots vairāk un tiem, kam nav, pat tas pats, kas viņiem ir tiks atņemts? Kā jau minēju, tas ir mūsu prāta stāvoklis. Bagāts prāts vienmēr atradīs veidu kā radīt vairāk bagātību. Savukārt trūcīgs prāts vienmēr radīs veidus kā pazaudēt pat to, kas ir. Trūcīgs prāts vienmēr koncentrēsies, uz trūkumu, uz bailēm no zaudējumu. Un atceraties, domas, kuras mūsu prātā ir dominējošās, tās piepildās. Un koncentrējoties uz trūkumu, tu piesaisti trūkumu. Bet pietiks par nabadzību un trūkumu.

Kā jau minēju laime ir bagātība. Bagātība, kuru nevar atņemt. Laime ir bagāta prāta iezīme un bagāts prāts vienmēr radīs iespējas, notikumus un piesaistīs tavai dzīvei cilvēkus, kas radīs tevī vēl vairāk laimes. Bagātam prātam, fakti neeksistē. Un tā kā tu nāc no laimes, tad arī Dievs tev dos vairāk laimes. Kā jau minēju, tu nepievelc to ko gribi, tu pievelc to, kas esi . Un tur arī slēpjas visa laimes formula, tur arī slēpjas laimes atslēga. Un, ja Jūs dzīvosiet ar filozofiju, no sākuma es gribu saņemt un tad es būšu, tad varu uzreiz Jūs apbēdināt un pateikt, ka tas tā nenotiek. Bet tikko Jūs dzīvosiet ar filozofiju, es būšu laimīgs un tad es saņemšu vairāk, tad tajā brīdī pie jums sāks plūst vel vairāk laimes. Kad Jūs no sākuma dzīvojat ar filozofiju, ka esiet laimīgi, tad Jums prāts ir noskaņots tā, ka rezultāts Jūs īsti neinteresē. Jūs zināt, ka Jums, tas ko vēlaties jau ir un tāpēc nemeklējat tam pierādījumus. Jūs esat savas alkas nodevuši Visumam un zināt, ka tās piepildīsies. Pat jāsaka, ka Jūs jutīsieties tā, ka Jūsu dedzīgākās alkas ir jau piepildījušās, ka Jūsu alkas ir jau Jūsu realitāte. Un kad tā notiks Jūs izbaudīsiet ceļu.

Kā jau minēju rakstā “Mērķis vai ceļš”, ceļš uz panākumiem ir jāizbauda. Ja Jūs pajautāsiet bagātiem, veiksmīgiem un uz panākumiem vērstiem cilvēkiem kā viņi nokļuva tur, kut tagad ir, tad visi kā viens stāstīs par ceļu uz panākumu. Un tas stāsts būs ļoti emocionāls, prieka pilns un tiks stāstīts ar entuziasmu. Viņi protams pieminēs arī mazās aizķeršanās, kas gadījās un tās mazās aizķeršanās uztvers kā kaut ko labu. No viņu stāstītā Jūs sapratīsiet, ka viņiem viss ir labi, pat tas, kas parasti tiek uzskatīts par sliktu un viss viņiem ir laime, pat tas, ko parasti uzskata par nelaimi.

Viss ir tikai un vienīgi Jūsu prāta stāvoklis. Ja Jūsu prāts ir orientēts uz trūkumu, tad pavisam noteikti Jūs dzīvosiet trūkumā. Bet, ja Jūsu prāts ir vērst uz bagātību un koncentrējas uz bagātību un tic, ka ir bagāts, tad Jūsu dzīvē nāks tikai bagātība. Fakti tādam prāta stāvoklim ir pilnīgi vienaldzīgs, jūsu pašreizējā realitāte neko īsti nenozīmēs, jo Jūs dzīvosiet realitātē, kurā Jums ir bagātība. Gribu uzreiz pieminēt, ka ar bagātību es nedomāju tikai finansiālo stāvokli, es runāju par laimi, par iespējām. Tā bagātība būs tāda, ko Jūs alkstat un tā ir katram individuāla.

Atcerieties, laime nāk no iekšienes. Jo vairāk mēs būsim laimīgi un bagāti, jo laimīgāki un bagātāki mēs kļūsim. Atcerieties, ka laime un bagātība radīs vairāk laimes un bagātības. Atcerieties, ka būt laimīgiem šajā dzīvē ir mūsu pienākums. Esiet tik laimīgi tagad, lai vecumdienās Jūs saviem mazbērniem varētu stāstīt entuziasma pilnus stāstus no savas dzīves, kuru Jūs pilnībā izbaudījāt. Ar entuziasmu stāstīsiet to ceļu, kuru Jūs veicāt ar smaidu uz lūpām.

Wayne Dyer: “You do not attract what you want. You attract what you are”
“Tu nepiesaisti to, ko gribi. Tu piesaisti to, kas tu esi.”

Alan Watts: “You can’t get wet from the word ‘water’”
“Tu nevari palikt slapjš no vārda ūdens”

Matthew 13:12: Whoever has, will be given more, and they will have an abundance. Whoever does not have, even what they have will be taken from them.”
"Ikvienam, kam ir, tam tiks dots vairāk un viņiem būs pārpilnība. Ikvienam, kam nav, pat tas kas viņiem ir, tiks atņemts.”

47 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

beidzot spokos jēdzīgs raksts.  emotion  

3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Es cenšos domāt pozitīvi un daudz smaidīt, un pašlaik viss ir labi.

1 0 atbildēt

Raksts labs, bet kaut kas pietrūks, pat nevaru pateikt kas, bet tomēr +

0 0 atbildēt