local-stats-pixel fb-conv-api

Par krīzēm un nākotni13

49 0

Katrā krīzē var teikt, ka "par to es domāšu rīt". Tas ir slavenākais citāts no romāna "Vējiem līdzi" un mūsdienās ir kļuvis par piemēru prokastinācijai, kad tā vietā, lai nodarbotos ar problēmu risināšanu, tas tiek vienkārši pārcelts uz vēlāku.

Tomēr man šķiet, ka šajā teicienā ir kaut kas noderīgs. Ja vien krīze neprasa tūlītēju rīcību, tad pie risinājumu izstrādāšanas tiešām var ķerties "rīt", nevis strebt karstu jeb rīkoties pārsteidzīgi.

49 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Cik maksā nodokļu maksātājiem ārkārtējā stāvokļa 1 (viena) diena?

Par kādiem ieguvumiem var runāt, ja nav zināms šis svarīgais skaitlis?

Katastrofa ekonomikā ir tikai laika jautājums. Ja nav zināmas pieaugušās izmaksas, nevar paskaitīt, cik dienas var izturēt ekonomika šādā izolācijā..

Bads un bezdarbs ir daudz acīmredzamāks par iespēju nomirt no vīrusa.

11 2 atbildēt

Ne visi var palikt mājās, tie ir ārsti, policisti, ugunsdzēsēji un arī Pasta darbinieki, pie kuriem jau kādus mēnešus esmu pieskaitāms! Bet raksts patiešām labs, rosina domāt un izvērtēt situāciju! Paldies +

2 0 atbildēt

Man ļoti patīk teiciens "Par to es domāšu rīt". Nepieciešamības gadījumā to lietoju jau gadiem. Laba filosofija, lai nesajuktu prātā. By the way, daļa problēmu "rīt" jau ir atrisinājušās pašas un par tām vairs nav jādomā.

2 0 atbildēt