local-stats-pixel fb-conv-api

Par darba tualetēm17

297 3

Nezinu kā citiem, bet man vienmēr šķitusi ļoti būtiska ne tikai personīgā higiēna, bet arī tīrība vidē ap mani. Nu, ok, vienīgi grīdu sūknēšana ne pārāk uzbudina, bet to izdevies atvieglot ar mūsdienīgu tehniku. Lai nu kā – šoreiz aizdomājos par darba tualešu apmeklēšanas kultūru. Man ir bijuši vairāki darbi ar ļoti dažādiem kolēģiem un šī iemesla dēļ arī salīdzinoši bieži gadījies piedzīvot negaidītus pārsteigumus.


Viena lieta, ko nekad neesmu varējis saprast, ir tie čaļi, kas atlejot nepaceļ poda brilli. Šance, ka izdosies trāpīt podā nevienai pašai pilei neaizlidojot sāņus, ir niecīga. Pat, ja kādam snaiperim tas izdodas, brille tāpat būs noklāta ar plānu urīna miglu. Vienīgais izskaidrojums, ko redzu – tie ir cilvēki, kuriem patīk sēdēt savā urīnā, jo saprotams, ka viņiem neizdosies vairākus gadus nostrādāt vienā vietā, ne reizi neaizejot pa lielajam. Vēl mani vienmēr interesējis vai tieši tāpat šie kungi nokārtojas arī mājās un ko par to saka viņu draudzenes/sievas, kurām tā kā nevarētu rasties šaubas par to, kurš mājās nolēmis atstāt uz brilles peļķes.

297 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

āitas jau velk uz moby dick stāstu sērijām.

12 0 atbildēt

Autoram iesaku dzīvē lietām pieiet vienkāršāk un vairāk ar smieklu devu savādāk dzīves nogalē būs viens no tiem neapmierinātajiem pensionāriem par kuriem pats sūdzējās rakstā par sab.transportu.

9 3 atbildēt

Ļoti svarīgs raksts, man ir tieši tādas pašas domas un izjūtas par tualetēm!  emotion 

6 0 atbildēt
+++
5 0 atbildēt

Es protams nevaru izdarīt secinājumus dēļ tā, ka neesmu vīrietis, bet kāpēc netiek pat izskatīta opcija čurāt sēdus? Nekāds poda vāks nav jāceļ, nekādu šļakatu un ērti...?

3 0 atbildēt
Es arī par šo savulaik uzrakstīju: Emocijas sabiedriskajā tualetē
2 0 atbildēt

ka uz mirkli sajūties kā piedirstā tropu mežā. Paldies.😂😂😂😂

2 0 atbildēt

Par velu,nedaudz par velu tas punkts ... emotion 

0 0 atbildēt
Nu un kāda no šī raksta jēga?
4 9 atbildēt