local-stats-pixel fb-conv-api

Par REĀLO KARANTĪNU Latvijā | Mēs NEKAD nedzīvosim labāk17

113 16

Par REĀLO KARANTĪNU Latvijā | Mēs NEKAD nedzīvosim labāk

113 16 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Darba kolegis ar vazashanos pa darbu ar smagu klepu un temperaturu dabuja pa purnu, kad pus dienu visi kolegi teica vinam, lai dodas majas, bet tas tik ar saviem vardiem, es 3 gadus neesmu bijis uz zilas lapas un tagad ar nenemsu. Un cilveki, kas rupnieciba strada nav tik mierigi, ka ofisa cilveki.

19 1 atbildēt

Piekrītu. Latvietis ir tāds zvērs, kuram ir ''Ai, vienalga..'', kamēr notiek kaut kas slikts, un tad sākās lielā raudāšana. Tas piedodiet, atvainojiet, "pohu*isms", par visu. Pašam ir gadījies ar tām rindām. Tikko, kad ārkārtas situācija bija sākusies, stāvēju rindā Mini-Rimi, un kaut kāds opis vienkārši bāžas virsū, pārdevējai arī nospļauties, pašai pat vienreizlietojamo cimdu nav rokās. Tā attieksme brīžiem ir kaitinoša. Ja COVID būtu nāvējošāks, varētu teikt, ka notiek dabīgā atlase. Tas pats - ''a vai tad nav nekādu citu problēmu, izņemot Koronu?" Protams, ka ir, bet šobrīd tomēr būtu gudrāk sargāt savu un tuvinieku veselību. Cilvēkiem arī kaut kur pēkšņi ir jāskrien. Sēdiet mājās. Labs video, lieku plusu!

https://media.tenor.com/images/8f54b67bc58608a357ab95e0693d7553/tenor.gif

10 0 atbildēt

Mazliet paklausījos un neko no tādas ātrās burbulēšanas nesapratu. Tas kāds ātrrunāšanas konkurss?

9 0 atbildēt

Runāji Tu ļoti daudz,bet secinājumi?Šitā ir tīri vai deputāta muldēšana.

9 0 atbildēt

Vai bez Corona valstī nekas cits nenotiek?

9 2 atbildēt

Ātrā runa.. Nu ir bik par ātru, visādi citādi man riebj tie miegainie nesteidzīgi kuri 3min konkrētā tekstu izstiep 5min lēnā burbulēšanā kad Tev jau viss ir apnicis un Tu jau esi aizmirsis par ko visp ir tēma. Bet te autors drusku pārspīlē ar ātrrunu. Un visp, noskatīju tikai līdz 2.23. Līdz pirmie ru lamu vārdiem.

7 1 atbildēt

Starp mums te ir daudz krievu , un tie NAV Latvieši, tapēc nevajag rakstīt, vai runāt mēs te visi Latvieši, vai tam līdzīgi. Kā zināms krievi lielākā dzērāju tauta uz pasaules, to smadzenes kas vēl sākumā bija, tagad ir cietušas vēl daudz vairāk savas dzīves laikā. Un tie ir tieši viņi ,kas te vazājas pa Rīgas ielām. Un tie rindā, kas piespiedušies arī krievi pensonāri, kuri sava dzīvīte nomocījuši sovietā, nevar pierast, ka pārtika pietiks arī viņiem. Tā ka nejauc te tekstā mēs Latvieši, bet jūs krievi, letiņi tik glupi nav!!!

Aizbrauc uz pilsētām, kuras ir latviskas, tur tādas ainas neredzēsi.

5 0 atbildēt