local-stats-pixel fb-conv-api

Par Ko Balsot ?32

274 11

Tuvojas vēlēšanu laiks un solījumi atkal uzzied kā sēnes pēc lietus. Kamēr vieni sola bezmaksas sabiedrisko, citi- lielākas algas tieši skolotājiem, pensionāriem un citus labumus, ko katrs tik var iedomāties.

274 11 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000
Par saskaņu nekādā gadijumā nebalsot, tie krievi mums visu sapisīs tā, ka būsim Krievijas sastāvā.
21 1 atbildēt

Diemžēl krievu partija tāpat dabūs lērumu balsu jo viņi atšķirībā no latviešu partijām ir vienoti nevis saskaldīti. Kamēr letiņam plēšas pa septiņām partijām, krievs apvienojas vienā un savāc balsis. 

18 2 atbildēt

Galvenais nebalsot par krieviem. Tos atsijāt, un tikai tad skatīties, par ko balsot.

11 2 atbildēt

Es balsošu par Vienotību. Man patīk rietumnieciska orientācija un man viss iet tikai uz augšu. Paveroties apkārt, neredzu arī, ka citiem ietu slikti. Protams, vienu daļu saraksta augšgala būs jāstrīpo.

8 1 atbildēt
Slinkums lasīt ko jūs te rakstat, bet, ja saskaņa tiks pie varas tad Latviju varam saukt par Krieviju. Joks: Kā krievi sauc Ukrainu? Krievija.
6 1 atbildēt
Vienoti latvijai un saskaņa ir vienkārši dirsā
4 0 atbildēt

UN TAGAD PAKLAUSIES  emotion JA TU NEIESI NOBALSOT, TAD ARI PATS ESI ATBILDĪGS PIE TĀ KAS NOTIKS TE LATVIJĀ. TAVA BALS VAR IZŠĶIRT VISU. UN JA TEV TIK GRŪTI AIZIET UZ IECIRKNI, VELTĪT 10 MINŪTES, TAD TU ESI KĀRTĒJAIS PIPĻUKS, TAS KURŠ VISVAIRĀK BĻAUSTAS - MUMS NAV ŠITAS MUMS NAV TAS. 

2 0 atbildēt

 

Tā ir lielākā muļķība, tad balss aiziet vairākumam. 

0 0 atbildēt

mums tālu līdz Lietuvas līmenim (autoceļos)

0 0 atbildēt

Katru reizi kad kāds pasaka "vajag paaugstināt algas" man gribas uz vietas apvemties. Uzburt lielus ciparus un viss maģiski būs kārtībā, tikai pedējie pajoliņi kaut ko tādu var pateikt. Es saprastu ja valsts darbā saņemtu tik absurdi maz[proporcionāli kā tu teici 320 - ~40%uz rokas pret 500 uz rokas] kā 50%[vai izdomā pats cik %] no viszemāk atalgotajiem privātajā sektorā tad jā, tam būtu kaut kāds pamats.

Es iesaku vienkārši nobalsot par partiju kuru es pirmo reizi redzēšu, lūk tas būtu kaut kāds progress ja visi iedzīvotāji tā izdarītu. Tikai sūdi ir jāreklamē.

0 0 atbildēt

Par Saskaņu balsojot nav jāuztraucas par to, ka Latviju piemeklēs Ukrainas liktenis, bet gan par to, ka viņi ļoti neprofesionāli izrīkojas ar naudām. Rīgas dome ir kā paraugs - ļoti līdzīgs princips kā Kalvīša "gāzi grīdā". Tagad subsidējam visu, bet kad beigsies nauda, aizlasies prom, lai visi domā, ka viņi bija baigi labie, kaut patiesībā tiem, kas pēc tam atnāks būs viņu mēsli jāsasmeļ.

0 0 atbildēt

 

Arī man tas bessī ārā, un visas šīs trulās reklāmas feisbukā, ar žoriku lentēm un vēstījumiem-ja tu nebalsosi, tad viņš nobalsos par savējiem. Intersanti, ko tad šis žora negrib normāli dzīvot ??? Nu un kas šī nav nacionālā naida kurināšana. Mēs jau pa saviem bāleliņiem esam 20 gadus baksojuši. un kur esam nonākuši saražojuši miljardierus, nomērdējuši penšus, un pateicoties pēdējam veiksmes stāstam zaudējuši 1/3 latvijas iedzīvotāju. ES NEBALSOŠU NE PAR VIENU, 

0 5 atbildēt
Es iesaku balsot par Kaimiņu. Kāpēc? Tāpēc, ka viņam ir mērķis atmaskot deputatus kuri nemaksā nodokļus, kuri zog valsts naudu. Varbūt Kaimiņs ir pārak nedisciplinēts un daudz lamājas, varbūt viņu atri no saeimas izbanos ,bet toties pie kautkā mūs Kaimiņs aizvedīs. Es par Artussu.
0 7 atbildēt

iesaku jums neiet un nebalsot PAR

0 8 atbildēt
Es par Sudrabu. Ja paskatās, kā viņa tiek nomelnota un pret to tiek celta visa Vienotības un Saskaņas armija, tad Sudraba vēl parādīs, cik spoži spīdēt māk. Cerams, ka Vienotajai Saskaņai acis izsvilinās.
1 15 atbildēt