local-stats-pixel fb-conv-api

Paldies valdība!42

202 5

Sveiki, Spoki! Es tikai velejos parunat par vienu lietu

Par šo:

202 5 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Paldies Pēterim no Administrācijas par šo rakstu!

47 0 atbildēt

Protams, ka nav godīgi, bet tāda ir mūsu valdība, dzīvo uz tautas rēķina! Nezinu vai apdomāti, vai aiz sava stulbuma, skaidrs ir tas, ka bez revolucijas nekas nemainīsies! Valdības krīt/mainās tikai revoluciju rezultātā, to skaidri pierāda vēsture, ar runāšanu tos augšējos parazītus nevar uz neko pierunāt!

41 2 atbildēt

Tas komentārs... Labāks par visu rakstu

28 0 atbildēt

Par ko cīnījāmies, pret to arī atdūrāmies.... emotion 

7 0 atbildēt

Tas nav tik traki, kā tas izskatās, jo:

1. Latviešu/Latvijas pilsoņu/latvijiešu bērniem bez pabalstiem vēl parasti ir arī miteklis, strādājoši un cik necik pelnoši vecāki utml., kamēr bēgļiem lielākoties vēl NEKĀ no tā nav - viņiem viss šis ir jānoorganizē no nulles.

2. Tiem latviešu/Latvijas pilsoņu/latvijiešu bērniem, kuriem `nav ko ēst un nav kur dzīvot`, vēl pienākas arī visādi maznodrošināto statusi un cita palīdzība no valsts un pašvaldības. Kamēr bēgļiem atkal nekā - jāiztiek ar to, kas ir.

3. Nerunāsim nemaz par to, ka 265 EUR mēnesī ir labi ja iztikas minimums. Tu varētu ar tādu iztikt? Pie nosacījuma, ka par mitekli, pārtiku, drēbēm, transportu un visu visu pārējo, ko lieto, ir jāmaksā pašam? Es nevarētu.

8 2 atbildēt

Ja tu biji balsot, tev nav ko sūdzēties. sūdzēties var tikai tie kas negāja balsot. Loģika skaidra? latvietim divkosība ir gēnos.

7 2 atbildēt
Atkal ceļam tēmu... 😒
6 1 atbildēt

Nu ja , un bēgķi vēl sūdzas ka nav naudas, ai nopirktu cigaretes, čipšus un Pepsi  emotion 

4 0 atbildēt
Es ar saņemu 11€. Par to var tik kukuli maizi un ūdeni nopirkt. Ziniet es ienīstu ienācējus, tos bēgļus, kas nez kāpēc saņem vairāk par mums!!! Tā valdība ir vistulbākā lieta, kas var būt!
3 0 atbildēt

Ja man tādi būs, tad es būšu nodrošinājies tā, ka 11€ būs sīknauda..

2 0 atbildēt
Lai tie paraziiti nospraagst, vai vienkaarshi p...s prom uz savu Allahzemi!!!
2 0 atbildēt
Par tiem bēgłiem un vińu bērniem pa visam vienkārši cik mēs esam un cik vińi šeit ir... manuprāt pat nav 300
3 2 atbildēt

Laukos jā, jo tur dzīvošana ir krietni lētāka - miteklis maksā daudz mazāk, kādu nekādu paiku var izaudzēt pats utml.. Pilsētā nekā tāda nav, un bēgļiem arī nekādu lauku nav, kur viņi varētu dzīvot, vākt mežā malku, mazgāties pie akas un audzēt saknītes iztikšanai.

Dzīvojot pilsētā, Tu visus tos 265 EUR par dzīvokļa īri arī atdosi, tādas tās cenas ir.

2 1 atbildēt

Valsts iedod mitekli un komunālos pēc Muceniekiem? Pirmā dzirdēšana. Valstij, cik zinu, savu dzīvokļu praktiski nav, kā izlems, kuri būs tie laimīgie privātie namu vai dzīvokļu īpašnieki, kuru dzīvokļus priekš bēgļiem īrēs valsts?

1 0 atbildēt

Jā, es nesaku, ka ar latviešu/Latvijas pilsoņu/latvijiešu ģimeņu labklājību viss ir kārtībā. Bet ne jau bēgļi pie tā ir vainīgi.

1 0 atbildēt

Bēgļi  emotion 

0 0 atbildēt

Tas ir valdiibas genociids pret Latvieshu tautu, var redzeet, kas ir vinju prioritaate. Muusu valdiibas prioritaate ir melno suudu atbalstiishana, vinju suudaino pakalju laiziishana, nevis Latvijas tautas naakotnes intereses!!!

0 0 atbildēt

Šim rakstam pietiek ar šiem dažiem teikumiem. Tas izsaka visu par valdības interesēm. Nožēlojami.

0 0 atbildēt

No otras puses, nav nekāds noslēpums, ka daudzi formālie minimālās algas saņēmēji vēl šo to saņem aploksnē. Kas nav forši, bet izskaidro to, kāpēc minimālās algas sāņēmēji vēl nav nomiruši badā.

Tas, protams nemaina to, ka gan pati minimālā alga gan, es atļaušos teikt, arī vidējā alga valstī ir smieklīgi maza, it īpaši ja mēs sevi salīdzinām ar civilizētajām Eiropas valstīm.

0 0 atbildēt
Pamēģini pats padzīvot bez.interneta un tad parunāsim.
0 0 atbildēt