local-stats-pixel fb-conv-api

«Padarīsim pasauli atkal diženu - kopā» Putina/Trampa propogandas reklāma6

59 5

Šāda propogandas reklāma ir tikusi uzstādīta Balkānu sirdī - Melnkalnē! Tā liecina par ciešu draudzību starp Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu un jaunievēlēto ASV prezidentu Donaldu Trampu. Kas aiz tā visa slēpjas?

Jau ASV prezidentu vēlēšanas laikā izskanēja fakts, ka Tramps ir labos draugos ar Putinu, lai gan debatēs viņš to noliedza.

59 5 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Nav jābūt ērglim lai redzētu, ka tas ir fotoveikals - svaiga reklāma un izskatās kā 2 gadus jau stāvējusi, kreiviem melīgas propogandas veidošana ir tas pats. kas čigāniem zagšana - nacionālas vērtības

6 0 atbildēt

Tramps, Putins, Krievi nāk, Latviju okupēs, baidāties, blablablabla Tramps sadarbosies ar Krieviem bawabawbwbēēēēēē... Tā pati vecā dziesma... N**uj es vispār šajā rakstā ienācu... Ā jā lai uzrakstītu šo komentāru 

6 1 atbildēt

Blakus vajadzēja pielikt to bildi kur putins raud, ķip laimes asaras, beidzot savējais arī otrā gala tika pie pults emotion 

2 0 atbildēt

Zaje*al jau šī propaganda, mani visu laiku grib iebiedēt, Putins, Tramps, Krievija, Latviju atkal okupēs, sāksies WWIII. Bet paši, paši ko esam izdarījuši. Mēs tikai gudri diršam un viss! Paši citas valstis nodiršam lai gan esam nabagi.

Tieši ar Trampa ievēlēšanu ir novērsts WWIII. Klintone bija gatava sākt karot ar Krieviju, kas nozīmē ka visai pasaulei būtu beigas un sāktos kodolziema. Tramps grib siltas attiecības ar Krieviju un tas ir izcili. Nebūs naida, nebūs kara.

Tramps mūs aizsargātu uzbrukuma gadījumā, ja mēs tērētu 2% no mūsu IKP aizsardzībai. Tas ir jāizdara visām NATO dalībvalstīm, mēs esam jau 12 gadus NATo un mēs to neesam izdarījuši. Ko tas liecina par mums?

Ikviens kurš uzskata ka Killarija būtu laba prezidente ja viņa būtu ievēlēta, tad ej ārstēties.

P.S. Let's Make World Great Again!

2 0 atbildēt

Tas plakāts nav propaganda, bet šis raksts gan ir!

0 0 atbildēt

Zini kas ir propaganda, šis raksts!

0 0 atbildēt