local-stats-pixel fb-conv-api

Ome vēro KK35

357 0

Otrās nedēļas noslēgumā biju noņēmusi maģisko ķeksi profilā, kas izslēdz vismaz uz nedēļu no aktīvās karošanas. Kara darbību pavēroju no malas. Palikušas manas piezīmes par šo nedēļu, parādīšu tās publiski. Man patīk krāsainas bildītes - tādas rādīšu rakstā.

357 0 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Bet kāpēc

11 0 atbildēt

emotion

11 0 atbildēt

First.  emotion 

9 0 atbildēt

Paldies par labiem vārdiem. Laika ziņā šāds raksts paņem vairāk laika kā 3 recepšu sorgu uzrakstīšana. Ne jau viss mērams ar izdevību.

8 0 atbildēt

Ir liela māka daudz runāt, bet vēl lielāka - paklusēt.  

7 0 atbildēt
2. attēlā esmu es. 😏😹
6 0 atbildēt

27 datumā aimirsi man sarkanu riņķīti pielikt emotion 

Bet man patīk kā redzu savu gājienu pēc medaļas emotion

Šonedēļ ar Jums nebūs medaļas emotion 

6 0 atbildēt

Par to godīgumu jau piefantazēji, neatceros, ka tā būtu teikusi. 

6 0 atbildēt

   Vai Tev nav apnicis? Pēc divām nedēļam es sāku saprast, ka tā nav godīga spele, kaut gan katrs cīnas, kā māk, nenosodu. Katrs izmanto visus atļautos paņēmienus.KK spēles ideja ir ļoti laba, tikai nolikumu vajadzetu mainīt. Es vienā no saviem rakstiem mēģinaju pasviest ideju, lai raisītu diskusiju, bet, ka izrādījas, man neizdevas. Pie šada formata, es noteikti nepiedalīsos KK.

5 0 atbildēt

Prāta ieguldījums KK konkrētā kareivja izpildījumā tomēr ir ļoti epizodisks - reizi mēnesī vai ik pēc 100 dienām. Jo par dienas mīklas atminēšanu dod 5punktus, kas ir 0,25 KK, ko skaita katru dienu un tātad redzama rezultātā nav. Vēl jau ir japāņu mīklas, jāatmin veselas 4 priekš 1KK ...

5 0 atbildēt

kas tie pa klaniem, vēl tā i neesmu sapratis...

5 0 atbildēt

Bišku škrobe par spēlīšu s-orgiem. 5 minūšu darbs un aaaaiziet. Es godīgi saprotu bildes- tur, kamēr sameklē, ko bildēt, atroni pareizo rakursu, ir darbiņš jāieliek. Neviens orgs, kur vairākas stundas esi ņēmies, meklēdams materiālus un bildes, nesavāc tādus punktus.

4 0 atbildēt