local-stats-pixel fb-conv-api

Obligātais militārais dienests - jaunieši raud!260

1354 20

Kādu laiku atpakaļ mūsu kaimiņvalsts Lietuva pieņēma svarīgu lēmumu – atjaunot obligāto militāro dienestu, tam pakļaujot 37 000 jauniešus vecumā no 18 līdz pat 26 gadiem. Par to vai tas bija pareizs lēmums vai nē, plaši tiek diskutēts sabiedrībā.

Lietuvas fotogrāfe Neringa Rekašūte un aktrise Beāta Tiškeviča-Hasanova apvienoja savas idejas un spēkus, lai izveidotu jaunu projektu, kas atspoguļotu jauniešu viedokli par to, ka iesaukto sarakstā ir viņu vārds.

1354 20 260 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 260

0/2000

Mana pozīcija ļoti vienkārša - Make Peace not War! Pret obligāto militāro dienestu! Un kāda dziesma atmosfērai. emotion https://www.youtube.com/watch?v=mn91L9goKfQ

0 0 atbildēt
Nu jau Vējonis laikam (es neesmu 100% droša ka atceros pareizi ) ir prezidents nevis aizsardzības ministrs 😃 #irjāierauj
0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

un kur ir atsauce uz rakstu???

0 0 atbildēt

6. Tas gan ĻOTI bēdīgs izskatās

0 0 atbildēt
Nejau no armijas krūtis izaugs. Domā ko raksti!
0 0 atbildēt
Ja mani iesauktu ārmijā, tad kaut čakarētos vai arī atklāt kaut ko pārdabisku.
0 0 atbildēt

Lielaka dala kautkadi zilie gariem matiem, auskariem un vel pinjkshk. Fui.  emotion 

2 2 atbildēt

this is macho boy wow ..

Black Magic Specialist In Delhi

Vashikaran Specialist In Delhi

0 0 atbildēt
Vai tad sievietes nesauc armijā? Kur tad vienlīdzība? Uzskatu, ka armija ir lieka. Pasaulē būtu jābūt tādai kārtībai kur armija nav nepieciešama.
0 0 atbildēt

Es jau te varu gudri runāt un teikt,ka mīksitie ,kas tie par vīriešiem utt.. pats neesmu dienējis ,tajā laikā ,kad iesauca negribējās,bet asarās izplūst kaut kā netaisījos,taču pilnībā pietika ar manām iedzimtajām kaitēm,lai par to visu varētu tikai sapņot

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Piekrītu 13. viedoklim!

0 0 atbildēt

Vashikaran Specialist In Delhi

Black Magic Specialist In Delhi

0 0 atbildēt

Mīksto bariņš!

3 3 atbildēt

Bildes gan vecas, pāris gadi jau tai kampaņai. Nez kā būtu pie mums, noteikti bimbošana būtu baigā. emotion

0 0 atbildēt

A kur tur ir kaut viens virietis?  Vieni  smurguli. Spriezot pec ta var redzet uz ko sabiedriba iet.  Driz jau  ka smizites pavers macinjus  imigrantinjiem  un ja vajadzes ari kajinjas emotion

mesli!

Pliki vardi par to ka   cinisies ja  uzbruks gimenei.... kad   kads uzbruks gimenei tu sedesi kluss ka miets jo esi izaudzis par meslu! un nav svarigi vai tas ir urlens ar nazi  kas atnems  maku vai  kads ar tanku.

...man dzive citi celji ejami  esmu  datortehnikis...  jopcik  kad karsh saksies  kas tu busi  ar saviem celiem? nespejiga  galja? 

mes esam pieradushi  ka nav draudu un mums stasta ka viss ciki, tie kas ir redzejushi  karu vai pat barikades, saprot ka nav tada varianta - uz mani tas neattiecas. tevi noshaus  un viss!

4 4 atbildēt

emotion Es gribu redzēt kā mūsu antiņi aizstāvēs Dzimteni, ja nav ne jausmas pat no kura gala šautene jātur. Nu protams neviens jau ar netaisīsies aizstāvēt. Vai nu būs krūmos, jeb stāvēs ar paceltām rociņām, gudri muldot par pacifismu. Vēl ir tādi, kas pastāvīgi kliedz, kāpēc te NATO armija stāv. A kurš vēl Latviju aizstāvēs, ja ne NATO? Nebūtu tie, krievs varētu ienākt un savākt Latviju bez neviena šāviena.

2 2 atbildēt

good blog post wow ../ Vashikaran Specialist In Delhi  Black Magic Specialist In Delhi

Get Your Love Back  Black Magic For Kill Vashikaran Specialist

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »