local-stats-pixel fb-conv-api

Nosapņo sapni un laimē 16 milionus.1

24 9

Te būs stāsts par kādu kanādiešu kundzīti kurai ir 86. Viņas vārds ir Mērija Vollena un viņa varēs tagad padalīties ar šo stāstu ar mazbēniem. daudzus, daudzus gadus simtus.

Kopš 1982. gada gandrīz katru nedēļu Mērijai ir rituāls nopirkt pa loterijas biļetei, kurā jāatzīmē 6 skaitļi. Nekādu lielo naudu viņa izcēlusi nebija, bet laiku pa laikam pie laimestiem līdz pāris simtiem dolāru tika.

Te kādu nakti viņa sapnī redzēja sešus skaitļus. No rīta pamostoties un pierakstot, kundze atklāja - tie ir tādi paši, kā uz jau iegādātās biļetes. Daudz nedomājot, viņa nopirka vēl vienu tādu pašu biļeti, un gaidīja vakara izlozi. Ja nu tomēr paveicas.

"Kad nopirku pirmo biļeti savā mūžā, skaitļus izvēlējos pēc tā, cik tomātu bija dažādos ķekaros manā dārzā, un laimēju 100 dolāru. Arī šoreiz sapratu, ka jāuzticās instinktiem un sapnim," saka Vollena.

Parasti iegādāties vēl vienu tādu pašu biļeti nav nekādas jēgas, jo loterijas laimestu tā nepalielina, taču šis gadījums izrādījās izņēmums. Izrādījās, ka nosapņotā kombinācija tiešām bija laimīgā, taču bija kāds "bet" - līdz ar Mēriju triumfēja arī kāds kungs, kā rezultātā 24 miljonu džekpots bija jāsadala uz pusēm. Tā kā kanādiete
bija nejau viena, bet gan divas laimīgās lozes, viņas daļa palielinājās no 12 uz 16 miljoniem dolāru. sooo...

Sapnis nopelnīja veselus 4 miljonus. ;zviega:emotion emotion

Viņ saka: "Laikam biežāk jāpiefiksē tas, par ko sapņoju," "Kad laimēju, biju patiešām šokēta, bet tagad, kad esmu to aptvērusi, varu apsolīt, ka turpmāk katru rītu sākšu ar savu sapņu pierakstīšanu." Turpina stāstīt!

24 9 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

un viņa varēs tagad padalīties ar šo stāstu ar mazbēniem. daudzus, daudzus gadus simtus.

Domā tik ilgi nodzīvos? emotion

0 0 atbildēt