local-stats-pixel fb-conv-api

Nolaupītā bērnība!94

1178 2

11 gadu vecumā Gualam tika izprecināta 40 gadus vecajam Jaiz no kāda ciema Afganistānā.. Viņa ir tikai viena no desmitiem miljonu mazo meiteņu, kuras tiek piespiestas precēties ar vīriešiem, kuri vecuma ziņā varētu būt viņu tēvi vai pat vecvectēvi.

1178 2 94 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 94

0/2000

Kas tie par vecākiem pirmāmkārtām?!?

3 0 atbildēt

Varbūt skanēs nepopulāri… Es pat nedomāju, ka šie vīri pieskaitāmi pie pedofīlu grupas. Jā tas, kas notiek IR pedofīlija nenoliedzami. Taču domāju, ka tad lielākotieties tiešām ir saistīts ar kulturvēsturisko mantojumu - Tā šīs lietas (precības) ir notikušas gadu simtiem, ja ne pat tūkstošiem. jā ir 21 gadsimts - bet jāņem vērā, ka šīs tautas tiešām nedzīvo 21 gadsimtā pēc mūsu izpratnes. Gan dzīves veids, gan domāšana ir pavisam cita pasaule - iesīkstējusi un aprobežota.

Protams, man ir drausmīgi iedomātie šo bērnu izpostās dzīves. Saraujas sirds domājot par viņu likteņiem. Skumji.

3 0 atbildēt

Drausmas vienkārši. vecēi pedofīli. Vienkārši trūkst vārdu. 14 gadīgam bērnam, pašam 2 bērni jāaudzina. Kamēr tie vecie sakārņi savas kules trin. Jau smiltis pa dirsu bisrt ārā, vēl maziem bērniem dzīves sačakare.

Fuj. vienkārši pretīgi iedomāties jau faktu kā tādu,kad tiem bērniem ir jānodarbojas ar seksu ar tādu vecu, savītušu krabi.

3 0 atbildēt

Sausmigi,trukst vaardu...emotion

2 0 atbildēt

Nabaga meitenītesemotion

Pie mums tādus pedofilus liek cietumāemotion

2 0 atbildēt

Islams un pedofilija ir īpaša tēma- ko var gribēt, ja tas sākās jau ar pravieti Muhamedu. Nu un talibi un puikas arī ir pabaisa tēma pedofilijas virzienā.

Tie, kas runā par toleranci pret islamu ir pilnīgi plānprātiņi. . 

2 0 atbildēt

Tas nav godīgi....Nafig dievs radija sievietes ja tām nepārtraukti ir jācieš...Vienmēr vīriešiem ir vadošā roka visur.Ja čalis pazaudē nevainību tad super a ja sieviete - jobanā mauka. Bet tur vienīgā izeja ir nāve...pasaulē pastāv tikai vardarbība....vienā video dzirdēju kur tēvs teica ka savai meitai pats atradīs vīru (meitenei bija kautkur 8 gadi), blakus viņam viņa meitai paprasīja kā viņā vēlētos. Meitene atbildēja ka viņa pati vēlētos atrast savu vīru...Vēl tajās vietās ir izplatīta sieviešu genitālā mutilācija (female genital mutilation)...tas ir vienkārši šausmīgi...

2 0 atbildēt

 

Ir valstis, kurās tradīcija pieprasa, lai meitene tiktu izprecināta līdz tai sākas mēnešreizes, konkrēti Indija, bet tas nenozīmē, ka jaunais pāris uzreiz uzsāk dzimumdzīvi. Lielākoties tas ir tādēļ, lai meitenes vecākiem, nebūtu vairs jāuztur meitene, jo meitene ģimenē skaitās diezgan bezvērtīgs bērns. 

2 0 atbildēt

Ei, feministes, jūsu darba lauciņš!!

1 0 atbildēt

To valstu meitenes nav ko žēlot, jo viņām, jau šūpulī atrodoties, ir iestāstīts, ka viņas apprecēsies ar vecāku vīrieti nekā viņas pašas. Turklāt viņām tiek iedzīts galvā tas, ka viņām ir jādara viss, lai apmierinātu savu vīru, jo bez viņa nav nekas. Vienkārši austrumu puses ļaudis ir pieņēmuši tādu reliģiju un viss.

Man ir žēl tas, ka viņām netiek dota iespēja izglītoties un būt neatkarīgai no apkārtējiem. Piemēram, šeit lielākā daļa meiteņu var pašas pielemt dažādus lēmumus un vērot sekas. Tādejādi mēs savos 15 gados vai cik tur gados būsim gudrākas un inteliģentākas nekā viņas.

 Tāpēc arī nav jābrīnās, kāpēc cauri gadsimtiem baltās ādas krāsas cilvēkiem piederēja lielāka vara un bagātība.

1 0 atbildēt

līdz mūsu līmenim kādi 1000 gadi +/-

1 0 atbildēt

In world are some places, perfect places, for me! emotion

1 0 atbildēt

Afgāņiem pedofīlija ir normāla parādība

1 0 atbildēt

Honey Boo Boo

1 0 atbildēt

Pilnīgi pretīgi skatīties uz tiem vecajiem izvirtuļiem.Un kapēc vecāku parādu dēļ ir jāpardod savs beērns.Vienkārši šausmigi.

1 0 atbildēt

nabadzītes,labi ka dzīvojam latvijaa....emotion

1 0 atbildēt

6. nemaz neizskatās tik bēdīga.. emotion

1 0 atbildēt

nespēju šito lasīt, varētu padomāt, ka ir taču 21.gs bet pasaulē joprojām notiek tāadas lietas... emotion

0 0 atbildēt

Norm lai tik tie čučmeki tur tālāk arī degrade, bet kāda velna pēc te tagad viņus uz Latviju ved? Nē, tas nav mūsu stāst brauc uz savu afganistānu nahuj atpakaļ!

0 0 atbildēt

Ja tā padomā, ko tās 13 gadīgas cacas, kas srien pakaļ pušiem zin par dzīvi. Ja taja pat laika citā pasaules malā kādu 10 gadīgu meiteni izprecina pret pašas gribu kādam 40 gadīgajam tikai tāpēc, ka tā grib viņās vecāki.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »