local-stats-pixel fb-conv-api

Neticams stāsts par klaiņojošo suni, kuram bija briesmīga nieze7

90 0

Dzīvnieku glābšanas organizācija "Animal Aid" (Indijā) saņēma ziņojumu no kāda cilvēka, kurš uz ielas redzēja vientuļu suni. Šī dzīvnieka āda bija vienkārši briesmīgā stāvoklī, jo sunim visu laiku bija nieze, un pats nabaga suns bija nomocīts un galīgi novārdzis.

Lūk, stāsts video rullītī: https://www.youtube.com/watch?v=-5cNwv2nI34



90 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Šai sievietei? Pilnīgi varu apzveret,ka bildē redzu vīrieti. emotion
9 0 atbildēt
Prieks, ka pasaulē ir arī labi cilvēki. Grūti skatīties uz dzīvniekiem kuri cieš, kur nu vēl ja vainīgs cilvēks, kurš noved suni līdz tādam stāvoklim.
3 0 atbildēt
Cik miiliigs suns emotion
1 0 atbildēt

Baigi smagas aizdomas, ka visa šī organizācija ir krāpnieki, kuri filmējot video ar ITKĀ izglābtiem dzīvniekiem, no visas pasaules izkrāpj milzīgas naudas summas. Par aizdomām liecina: 1) ''izglābto'' dzīvnieku brīnumainās izveseļošanās līdz ĻOTI labam stāvoklim (pat kosmētiski)

2) Konkrēti šajā video - neviens dzīvnieks pa 6 nedēļām nav spējīgs atkopties no tāda stāvokļa līdz tādam, kā redzams video ''pēc 6 nedēļām''. Tādu stāvokli iespējams sasniegt, nu, apmēram 6 mēnešu laikā... Lielas aizdomas, ka video ir filmēts apgrieztā hronoloģiskā secībā, speciāli dzīvniekus mocot, traumējot, spīdzinot un vienkārši lēnām nogalinot.

3) Pretrunas rada daudzie ''izārstētie'' suņi pēc ''notriekšanas ar auto'' - visi suņi kā viens tiek atrasti ar paralizētām pakaļkājām, kas JAU izraisa aizdomas. Pēc dzīvnieku notriekšanas VIENMĒR, galvenās traumas ir kaulu lūzumi, atrauti muskuļi, izšķaidīti orgāni vai locekļi  - kājas, gūžas, pēdas. Daudzajos šī grupējuma video, ''notriektie'' suņi, vis kā viens, redzami bez jebkādiem ārējiem miesas bojājumiem, lūzumiem. Visiem kā vienam - pakaļkājas velkas pa zemi un suns ir panikā un ar bailēm no cilvēkiem. Pie notriekšanas NEKAD suns nevilks visu pakaļējo tiltu pa zemi. Tur ir skaidri redzams, ka suņiem ir veikta spinālā anestēzija (ar šprici mugurkaulā starp skriemeļiem, tāpat kā operācijās), pēc tam uzfilmējot suņa ''atiešanu'' pēc viņu ''terapijas'' - kājiņu pakustināšanas. Ja sunim pēc notriekšanas ir traumētas muguras smadzenes (Praktiski neiespējami dabūt tikai šādu traumu bez citām, daudz nāvējošākām), atveseļošanās arī tad ir praktiski neiespējama. Bet kā redzams viņu video, šādas ''standarta'' notiriekšanas traumas viņi izārstē pa dienām vai nedēļām. Teikšu, baigākie spečuki. Pasaules labākie ārsti tikai retos gadījumos izārstē maksātspējīgus VIP pacientus gada laikā ar šādām ''traumām''. Un Indijā tai pat laikā viņi to spēj izdarīt pa dažām dienām ar masāžas palīdzību... Tā ka domājiet, analizējiet un dalieties tālāk....

1 0 atbildēt

Skatos, asaras acīs un beigās smaids. emotion

0 0 atbildēt