local-stats-pixel fb-conv-api

Nespēja izturēt apsmiešanu!!88

733 9

15gadus vecā Džošua dzīve aprāvās pēctam, kad tas nespēja tikt galā ar vienaudžiem kuri to apsmēja dēļ sekmēm un veselības problēmām... emotion

733 9 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000

Jo cilvēki ir j*banas cūkas. To es katru dienu novēroju savā darbā.

151 2 atbildēt

Nopetni, es arī draudzējos ar meiteni, kurai ir par 2 gadiem mazāk... emotion

84 1 atbildēt

ne pirmais un ne pēdējais bet

"skolas biedri saukuši par ''pediņu'', jo viņš draudzējies ar meiteni, kas bija 2gadus jaunāka par viņu" - WHAT THE FUCK!!!! nopietni? idiots! idiots everywhere!

70 2 atbildēt

sīkie mūsdienās ir tik nežēlīgi un augstprātīgi

35 1 atbildēt

Tādiem nožēlojamiem cilvēkiem nāks atpakaļ kādu dienu. Vispār es arī esmu dzirdējis, par tādu likumu Latvijā, ka citus pazemo ar tādiem vārdiem, un tas pazemotais izdara piemēram pašnāvību, cilvēku var sodīt cietumā, naudas sodu vai arī piespiedu darbu valstij. 

 

No manas puses: Šie cilvēki kuri ižņirgājas par šo 15 gadīgo zēnu Dšošua. Novēlu viņiem, lai pašus izņirgā kā to cilvēku. Cilvēks veselais krutais vienmēr apsaukās vājākus, resnos, nūģus, rižījus, tievos, emo utt. Katrs cilvēks atradīs to vainu otram un izņirgāsies par viņu. Varbūt arī padomājiet par saviem vārdiem, kā cits jūtas pazemots. Varat iedomāties kā viņam vis sāp tas?

Cilvēki ir nožēlojami,  Nožēlojama pakāpe. Tādiem cilvēkiem vajag pa seju iedod, lai zin, ka citus cilvēkus nevajag pazemot. Kas tiem ir par dau*iem? 

24 1 atbildēt

Brīžiem ščiet, ja bērnus varētu likt cietumā, tad visi cietumi būtu jau pilni. Cerams sirdsapziņa noēdīs visu atlikušo dzīvi.

21 0 atbildēt

Pasaule nav traka, tikai cilvēki.

20 1 atbildēt

Un menti pidari brinas ka pec kaa shaada ir atriebibas sekas, (atriebjas tiem kas darija pari) .

14 0 atbildēt

Katoļu skola, tas man laikam šinī stāstā liekas aizdomīgākais!

17 4 atbildēt

labi, es saprotu vecaakus un vinju reakciju  - bet ja puisis izveeleejaas pakaarties, iet vieglaako celju, vieniigais, kas atliek vinja vecaakiem ir nodroshinaat pienaaciigas beeres. shajaa pasaulee izdziivo stipraakais.. kaadreiz maate daba atlasiija vaajos, tagad to vienkaarshi izdara sabiedriiba. arii par mani daudz ir smeejushies, bet tagad pat neskataas virsuu, kurnu veel atver savu muti. vienkaarshi, ir jaabuut ljoti stipram lai paliktu tas kas tu esi muusu sabiedriibaa, un nekljuutu par vieno no vinjiem - dirseejiem. es kaadreiz biju taads pats, jo taa iztureejaas pret mani, bet tagad es to nozzeeloju, pietam, esmu dazziem cilveekiem pat atvainojies par to ka esmu bijis tads pakalja un vinjus pazemojis citu prieksha, un luudzis piedoshanu. tas reaali ir mana goda jautaajums, un es no shiem cilveekiem sanjeemu cienju, vinji man piedeva, jo es vairs neesmu tas pats kas es biju.

anyway, vieglas smiltis, pasaulee katru dienu pashnaaviibu izdara tuukstoshiem cilveeku, es nesaskatu ka tas ir kaut kas traggisks..

vecaaki tachu veel ir produktiivi - varbuut laiks pasaulee laist jaunu dziiviibu, un paarveerteet savu pagaatni, kaapeec beerns maz piedzima ar uzmaniibas truukumu..

starp citu viens no maniem senaakajiem draugiem arii ir probleemais ar uzmaniibu, es zinu cik gruuti buut taadam, bet tieshi taapeec es vienmeer esmu tur, ja vinjam vajag paliidziibu.

RiP

11 1 atbildēt
Parak biezhi spokos paradas raksti par pasnavibam! Varbut pietiek? :(
10 3 atbildēt

MAn liekas katram klase ir kads cilveks kuru biezi aizstika vai apsaukaja ta vienmer ir un ta bus :(

7 0 atbildēt

ak dievs, bērni vispār ir pretīgi radījumi.

6 0 atbildēt

Neviens nekad nav bez vainas un pastaav arii sevis aizstaaveshana....piemers ko es dariit iebiedeetu ar speeku tos zadrotus emotion

7 1 atbildēt
Tas pats notiek ar mani. Tikai censhos sedet un nedzirdet un runat ar citiem draugiem
6 0 atbildēt
njamm. nu tiesam ;(
5 0 atbildēt

Un ta vēl brīnās kur tādi kā Kolumbainas vidusskolā iet un atriebj par visām apsmiešanām emotion Žēl ka tā cik vien puisim tur palika ko mācīties un paciest tos kretīnus un protams ja tur seņči būtu iejaukti tad vēl saukātu pa memesdēliņu emotion Tiem sīkajiem audzināšanā nav bijusi siksna izlutinātie perdeļi emotion Un tie kas  iztur tās apsmiešanas līdz galam nākotnē ir daudz norūditāki un vairāk sasniedz par tiem apsmējējiem.

5 0 atbildēt
Zel vecaki, bet pasnavibu taisa tie kas ir garigi vaji. Zinu no pieredzes.
8 4 atbildēt

Skumji, tagad tikai jācer ka paši vecāki nesaiet sviestā, jo cik lasot var saprast ka prātā viņiem tikai revenge.

3 0 atbildēt

Cilvēki ir  nežēlības iemiesojums,jūs jautāsiet kapēc viņi apsmēja viņu dēļ tā ka viņam bija draudzene 2 gadus jaunāka?

Da bļ* ko te domāt tie kas viņu apsmēja vienkārši ir nolaiferi,kuriem pat tādas kā meitenes nav!

Tev kāds dirš virsu? Paņem tā kārtīgi viņam degunu salauz! /Mana gudrība:D/

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »