local-stats-pixel fb-conv-api

Nepareiza telefona tūrēšana var beigties ar deformētu mazo pirkstiņu14

95 2

Noteikti var uzrakstīt pat veselu grāmatu ar faktiem, kas norāda uz to, cik daudz laba telefons mums ir ienesis ikdienā, cik daudz tas atvieglo mūsu ikdienu un cik viegli caur to var sazināties, bet ir viens BET! Vai esi piefiksējis to, kā tu rokā turi savu viedtālruni? Vai tas atstāj pēdas, kad esi to turējis rokā jau kādu stundu un skrollojis cauri Instagramam?

Nepareiza ierīces turēšana var izraisīt pirkstu deformēšanos. Tas ir tas pats, kas staigāt šauros apavos, ar laiku tavi pirksti deformējas un tie ir neglīti. Tu gribi neglītu mazo pirkstiņu? Negribi gan, nu tad sāc turēt telefonu rokā normāli!

 
 

 

Redzi, tu neesi vienīgais. Lūdzu saliec savus abos mazos pirkstiņus kopā un salīdzini, vai tie atšķiras. Dalies ar šo rakstu savā draugu lokā un paglāb viņus no šī lāsta, kas padara tavu mazo pirkstiņu par līko karavīru. 

Protams, ka jebkurš priekšmets, kuru mēs ilglaicīgi turām rokās, atstās pēc sevis nospiedumus, bet uz ko deram, ka, ja tagad salīdzināsi savus mazos pirkstiņus, viens no tiem būs vairāk izliekts? 

95 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Nav tur nekā tāda. Jo lai ko cilvēks sistemātiski darītu tas atstāj pēdas. No pildspalvas,šķērēm,naža,adatām utt
12 0 atbildēt

ar veco podziņu Nokiu nav tādu problēmu  emotion 

9 0 atbildēt
Tas ir dabiski, ja telefons rokās atrodas 23h diennaktī
8 0 atbildēt
Mazāk degunu urķēt vajag.
8 0 atbildēt
Debīlie cilvēki!
6 0 atbildēt
Mums visiem pirkstiem ir nelielas iedobītes bet tās ir no blakus pirksta kauliem. Jo viņi tieši atbilst kaula izmēram. Tā kā es šitam neticu.
4 0 atbildēt
Man vēl joprojām pēc skolas ir deformējies pirksts no rakstīšanas, vidējais pirksts 😀
4 0 atbildēt

kas sitas atkal par kaut kadu fake shit? Reali es telefonu gandriz necik ikdiena nelietoju un man ABI pirksti tadi zzzz patik laikam cilvekus maldinat

2 0 atbildēt

Drīzāk kaitīgāka varētu būt maksimālā spilgtuma lietošana tumšā vidē.  emotion 

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Tas ir normāli
2 4 atbildēt
nav tas no telefona... man otrai rokai ari tads pats pirksts
2 4 atbildēt