local-stats-pixel fb-conv-api

Nekādas skūšanās, nekādu problēmu? Sievietes, kuras neskuj paduses77

361 4

Mode mainās, bet pat neskatoties uz kopējām tendencēm, ir bijušas sievietes, kas jebkurā laikmetā ir atļāvušās iziet sbiedrībā ar ...neskūtām padusēm. Cik briesmīgi, vai ne? Taču pēdējā laika tendences ir tādas, ka sievietes vairs īsti nevēlās skūt paduses. Uz ziemas mēnešiem sievietes izvēlās aizmirst par padusēm, jo tāpat jau neviens to neredzēs, bet, atejot vasarai, viņas vairs negrib noskūt paduses. Tā apgalvo Mintel pētnieki. Pētījumi ir parādījuši, ka 1 no 4 sievietēm vairs neskuj paduses.

Šoks! Briesmas!

Ja 2013. g. paduses skuva 95% sieviešu vecumā no 16-24 gadiem, tad jau 2016 tādu bija palicis vien 77%. Kāju skūšana tāpat vairs nav modes trends, 2013. g. kājas skuva 92%, bet 2016. g, 85%. Tas atspoguļojas arī skūšanās piederumu insdrustijā. Pārdošanas apjomi krītas par 5% gadā.

Kas ir pie vainas? Labklājības kustība. Jo skūšanās putas un matu noņēmējkrēmi nav labi ādai. Tāpat arī tīrā ēšana. Cilvēki uztraucas, ka šie produkti var izraisīt kairnājumu. Tāpat daļēji sievietes vairs nevēlas ievērot ierastos stereotipus. (Nevar būt!)

No otras puses vīrieši ir sākuši izradīt lielāku interesi par ķermeņa kopšanas līdzekļiem. Vīriešu apģērbu tirgus uzrāda augstāku pieaugumu nekā sieviešu drēbju tirgus. Tāpat 70% izmantojot kondicionieri. Salīdzinājumam 2015. g. tādu esot bijis vien 44%.

Slinkajiem der atgādināt, ka matus ir iespējams noņemt ar lāzeru un tie tik ātri neataugs, bet par kopējām tendencēm secinājumus izdariet paši.

Zemāk piemēri ar slavenām sievietēm, kas nav skuvušas paduses

361 4 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

Esmu čalis un skuju kopš sāka augt. Man viņus nevajag + saka, ka smirdot vairāk.  emotion 

0 0 atbildēt

Pofig paduses.Galvenais lai vāvere izskūtaemotion

0 1 atbildēt
Es esmu vecis un paduses skuju. Es saprotu par rokām un kājām ir resnes, kuras sevi dēvē par "feministēm" (nav nekāda sakara) iebilst, bet paduses ir parasta higēna. Ja tev tur ir neskūts viss svīst un smird. Tad pakaļu arī pēc diršanas neslauki. Var mātītes neskūties, ja negrib, bet tad negaidiet normālu vīrieti blakus.
3 4 atbildēt

@Aptauja: Vai tu skuj paduses?

Cits variants: Man IR 10 gadi

0 1 atbildēt
Vispretīgāk ir tas ka meičai sāk bārda augt no lielas alus dzeršanas!emotion
1 2 atbildēt

@Aptauja: Vai tu skuj paduses?

Cits variants: Vienreiz nedēļā vai biežāk, skatoties pēc vajadzības.

0 1 atbildēt

Es nevaru iedomāties savu dzīvi bez padušu skūšanas.

0 1 atbildēt

ja sievietes ir spalvainas ,tad ir pretīgi ..iedomājeiteis --padusēs splavas ,pie pīzdas džungļi--..tsa šodien galīgi neraisa sieviešu pievilcību vīriešu acī --drīzāk otrādi--pretīgumu.jo  spalvaina sbāba snorāda uz to ,ka nekopjas un var smirdēt..

1 2 atbildēt

A man patīk! emotion  emotion 

0 2 atbildēt

tie ,17% Esmu vecis, nekad, gan jau veel tiinni vai suurie laukki... emotion 

0 2 atbildēt

šodien jau liela daļa puišu arī skuj paduses emotion es nupat nezinu, vai par šādu izteikumu uzjautrināties vai sākt kaunēties emotion

0 2 atbildēt
« 1  2  3 »