local-stats-pixel fb-conv-api

Nekad nevajag novērtēt meiteni par zemu!14

564 17

Stāts par meiteni, kura sevi aizstāvēja kā īsta čempione!

Viens no maniem istabas biedriem ir pēdējais kretīns, nu īsts maitas gabals! Neviens jau īsti nezināja kāds viņš ir līdz mēs visi ievācāmies kopā un tagad no tā mēsla netiekam vaļā, jo māja kurā dzivojam pieder kretīna onkulim! Viņam jau ir bijuši vairāki aresti par vardarbību, viņš bija sitis savas draudzenes,protams, kretīns kaut kādā veidā bija ticis klāt manai draudzenei un palaidis nagus pret viņu! Es ar abiem pārējiem kaimiņiem jau kādu laiku meklējam jaunu māju, kuru vēlamies izīrēt kopā, lai tiktu vaļā no šī idiota, lai vairs nebūtu nervi jāčakarē. Bet nesen viņš mums pateica, ka viņam esot jauna draudzene un, ka viņš šeit vairs tik bieži neuzturēsies, tāpēc atlikām pūliņus sameklēt jaunu mitekli uz vēlāku laiku!

Viņi abi jau tikās kādus trīs mēnešus,tad viņa zvana, lai braucam savākt kretīnu no viņas mājas. Kad piebraucām pie viņas mājas ieraudzījām savu istabas biedru ar roku dzelžiem pieslēgtu pie staba, protams, ar zilu aci.

Es: Kas pie velna ar tevi notika vecīt!?

Kretīns: HAHA ļoti smieklīgi. Pasauc to kuci no mājas, lai atsprādzē mani vaļā!

Istabas biedrs nr1.: Jā, labi, bet ja pa nopietno, kas notika ar tavu seju?

Kretīns: Ai, nekas, tikai pasauc viņu, lai nāk atsprādzēt mani!!!

Tad mēs ievērojām aploksni pielīmētu pie parādes durvīm, kurā iekšā bija atslēgas, kā arī uz tās bija uzraksts: Kad atslēgsiet nejēgu iemetiet roku dzelžus pastkastītē. Tā arī izdarījām, tad sakāpām visi mašīnā un devāmies uz mājām!

Istabas biedrs nr2: Jā, bet ja pa nopietno, kas notika ar tavu seju?

Kretīns: Tas pats, kas notiks ar tavu seju pēc dažām minūtēm ja neaizvērsi savu pāksti!

Es: Labi, labi nedraudi viņam.. Bet, kas īsti notika?

Kretīns: Labi, jūs jau zinat, ka man patīk viss perfekts un man patīk, ja viss izdotas kā bija ieplānots! Tad tā slota man piezvana un pasaka, ka šodien jāpaliek ilgāk darbā un, ka mums mūsu paredzētais randiņš jāatstāj uz kādu citu reizi. Paliku dusmīgs uz viņu. Prasīju cikos viņa būs mājās, lai parādītu, kurš ir boss un kā lietām ir jākārto! Tad, kad atbraucu pie viņas gribēju viņu iepļaukāt, bet viņa manu sitienu bloķēja un tad es gārtīgi dabūju pa seju, tad viņa mani izvilka no savas mājas ārā un pieslēdza pie tā sasodītā stieņa.

Istabas bieds nr.1( cenšoties noslēpt smieklus) : Ak, vecīt man jau viņa patīk labāk, ar ko tad viņa īsti nodarbojas?

Kretīns: Viņa ir cietuma apsardze!

ES: tu mēģināji piekaut cietuma sargu?

Kretīns: Viņa taču ir tikai meitene!

Tad kretīns izdomāja pie savas nu jau bijušās meitenes atgriezties nākamajā rīta, lai parādītu, kurš ir vecis, bet viņa atkal viņam kārtīgi sadeva pa pakaļu, tikai šoreiz viņu arestēja! Tagad mēs trijatā dzīvojam citā māja un vēl joprojām esam draugos ar to meiteni un viņa tagadējo draugu!

Stāsta morāle: neesiet kretīni pret meitenēm un nenovērtējiet mūs par zemu!

564 17 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Īstā stāsta morāle: Nekad nemēģiniet piekaut cietuma sarguemotion

30 0 atbildēt

Kas tas par sviestu? emotion Kapēc lai kāds sistu meiteni par to, ka jāpārliek randiņš ?? emotion Tu to visu  nosapņoji zem LSD iedarbības!? emotion

19 2 atbildēt

Pat, ja stāsts ir izdomāts... To puišeli vajadzēja notest tā, ka nedēļas divas murgi rādās. Stāsts par lupatu...

10 1 atbildēt

 emotion  meitene ir boss emotion 

6 1 atbildēt

nu ja tu esi pilnīgs mīkstais, kurš sitīs meitenes...emotion ja gribi izrādīt ka esi pilnīgs idiņš, kurš grib tikai valdīt.....nu tad neceri uz meiteņu labvēlību.

5 1 atbildēt
Tieshi tu paradiji,ka esi mikstais,jo pret sievieti rokas pacel tikai lupatas!
4 1 atbildēt

Go girl, go!

3 1 atbildēt

Viens ir tas, ka meitene (it sevišķi, ja smalkas miesas būves un īsiņa) paņem uz izbrīnu, bet otrs - katram normālam džekam tomēr ir kaut kādas dabīgas "bremzes" attiecībā uz vardarbības pielietošanu pret pretējo dzimumu. Visu kopā ņemot, šādi var sanākt diezgan bieži. Ja džeks ietu virsū par 100% bez jebkādas aiztures, tad meitenei ir izredzes tikai esot pavisam citā svara/auguma kategorijā vai arī ar skilu, kas ievērojami pārsniedz uzbrūkošā džeka skilu.

1 0 atbildēt

Skaties ,maziņais,ka tevi tava mamma zilu nepataisa ,par šādu runāšanu, zini kā audzinošāsi momentsemotion

1 0 atbildēt

Akla kurmja pasakas emotion kaut gan pēc pēdējās rindas meitene autore emotion

1 1 atbildēt

Njā, ko es vispār te lasu. :/

0 0 atbildēt

ahahahahahahahahahahahahahah iazklausas pec manisemotion

1 4 atbildēt