local-stats-pixel fb-conv-api

Nedaudz par rīta glābiņu - KAFIJU18

329 0

Mācību naktis, darba naktis vai vienkārši patika pret garšu un smaržu, ja vien neesi noburts uz zaļu dzīvi tējas maisiņos, tad vārds kafija nav svešs. Man tas ir rīta glābiņš, kas tik tiešām pamodina ķermeni.

329 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.agiboo.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Civetkaķis viņu nesagremo, bet norij veselu, izvada arī veselu - pupiņas pēc tam mazgā/notīra. Tā kā teikt, ka taisa no sūdiem, ir galīgi nepareizi. Doma ir tāda, ka kaķis izvēlās pašas labākās pupiņas, kuras pēc tam viņa kuņģī (mijiedarbībā ar kuņģa sulu) arī iegūst tās "unikālās" garšas īpašības, par kurām bagāti cilvēki grib maksāt. Kādreiz varēja nopirkt veikalā "Upe" - krūzīte maksāja 8,8 Lati (apm 12,5e), kas, salīdzinot ar cenu citur pasaulē, bija pa lēto.

9 0 atbildēt
3. Stāstu esmu dzirdējis tādu pašu tik govju vietā bija kazas...
6 0 atbildēt
Zaļā tēja emotion
7 1 atbildēt

Kafija nav nekāds rīta glābiņš. Drīzāk izčakarētājs, cilvēks ir tajā fāzē kad nevar uzsākt rītu bez kafijas tikai atkarības dēļ.

6 0 atbildēt
Nu, nu, 1000 dolāri cilvēkam gadā uz kafiju diez vai. Es dzeru 3-4 dienā ar kafijas automātu ne to lētāko un vairāk par 300 gadā nesanāk. Un jā, kaut kā negribētos dzert kaķa izdirstu kafiju...
5 0 atbildēt

"Pati kafijas pupiņa ir oga, līdz ar to kafija ir auglis"

What

Avenes varbūt arī ir augļi?  emotion 

Bet vispār par rakstu +

3 0 atbildēt

Runājot par pēdējo... Šo noteikumu sievietes varēja ļoti viegli apiet, gatavojot negaršīgu kafiju un cerot, ka viņam tiešām negaršos.

2 0 atbildēt
Labs!
0 0 atbildēt

Man kafija vienmēr uzdzen miegu un dzeru pietiekami daudz ūdens, tā kā man nav dehidrācija.... emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

3 6 atbildēt

 emotion 

1 6 atbildēt