local-stats-pixel fb-conv-api

Nāvessods mūsdienās.31

409 2 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Mūslaikos vairs nav iespējams paskatīties skaistu nāvessodu, kad piesien uz moku rata un dragā kaulus ar veseri.

Tie cilvēktiesību aizstāvji visu ir samaitājuši.

25 2 atbildēt

Gan jau ar laiku tā pat tas debīlisms izbeigsies,ja nē-tad cilvēce vienkārši iznīks,tas ir matemātisks iznākums,tā vai citādi...++

5 0 atbildēt

   Ievēroju, ka rakstā neminēji ASV ,kurā arī ir diezgan populāra nāvessodu izpilde, tiesa viņi pamatā izmanto nāvējošās injekcijas. Tas arī iemesls kāpēc vairākas valstis ir aizliegušas uz ASV eksportēt zāles, kuras varētu izmantot nāvējošo injekciju izstrādē. Patiesībā šis ir viens no iemesliem kāpēc ASV pēdējā laikā ir problēmas ar nāves sodu izpildi un dažreiz injekciju saņēmēji mokās pat 40 min līdz injekcija iedarbojās. 

5 0 atbildēt

Vecīt par Saūdu Arābiju ir pilnīgs bullshits. Esmu pats tur bijis vairākas reizes un homoseksuālisms vņiem ir ļoti ierasta lieta. Saūdu Arābijā uz ielas var redzēt simtiem vīriešu sadevušies rokās utt. Sākumā pats brīnijos kā tad tā, bet tad vietējie man izskaidroja kas ir par lietu. Saūdu Arābija sievas ir jāpērk, tu nevari vienkārši izvēlēties un apprecēt, tev viņa ir jānopērk no sievas vecākiem un sievas maksā ļoti dārgi, tapēc sievu sev var atļauties tikai bagātais slānis, bet nabadzīgākais slānis kļust par homoseksuāļiem vai arī vispār visu dzīvi nodzīvo vieni paši. Un uz ielām tici man tu vairāk redzēsi homoseksuāļus nekā tradicionālos pārus. Takā večuk tu esi iebraucis auzās ar Saūdu Arābiju un visticamāk pats esi izdomajis. 

P.S un es runāju par homoseksuāļiem nevis par transvestītiem, tās ir dažadas lietas, varbūt transvestītus patiešām soda kaut kādā veidā, bet homoseksuāļus 100% nē, jo viņiem tas ir normāli un ja tu esi homoseksuālis tur, tas neskaitās slikti, vinīgi cilvēki redz ka tu neēsi no bagāto slāņu, bet Saūdu Arābijā lielakā daļa nav bagātais slānis, takā tas viss ir normāli. 

5 1 atbildēt

Visloģiskākā un labāk izplānotā likās Ķīna.

3 0 atbildēt

Cik valstis, tik dažādas pieejas sodiem - gan pamatoti, gan nepamatoti soda veidi. Briesmīgākais, manuprāt, ir tas, ka visbargākie sodi jāizcieš nevainīgiem cilvēkiem.

3 0 atbildēt
Njaa..
1 0 atbildēt

Raksts nav izdevies ja tur nebūs Kims emotion

1 0 atbildēt

Tas netiek neuzskatīts par nāvessodu, ja nogalina sievas, māsas, meitas, jo nogalināšana skaitās kā sods sievietei. 

Netiek neuzskatīts = tiek uzskatīts?

1 0 atbildēt
Kāda 13 gadus veca meitene tika atzīta laulības pārkāpšanā   13 gadi un jau pārkāpj laulību ? emotion  Esmu šokā... Kā arī par šo "viņu apraka līdz pleciem un 1000 vērotāju klātbūtnē, viņu nomētāja ar akmeņiem."
1 0 atbildēt
Murgs.
0 0 atbildēt

Komunisms un radikālās islāma valstis. Nav ko brīnīties, tur  tikai pats svarīgākais ir nevis izvēles brīvība, vienlīdzība un pats cilvēks, bet gan ģimene, valsts. Atšķirība starp Rietumiem.

0 0 atbildēt

Nezinu pa dažiem pārkāpumiem nevajdzētu sodīt ar nāvi...piemēram par laulības pārkāpšanu..nu tas ir muļķīgi.

0 0 atbildēt

   Ziemeļkorejā nāvessodu var dabūt pat par to, ka iesnaudies,nenoturēšos nepateikt,pārbarotās karikatūras garlaicīgajā vļerkstēšanā.

  Vajag Saudu Arābijā vai Sudānā uzrīkot vienu tādu kārtīgu praidu. emotion ++

0 0 atbildēt
+par pediņu pakāršanu
3 8 atbildēt

Homoseksuļi man nav žēl, tādus jāizolē vai jāiznīcina, lai baidās un nereklamē sevi. Nav ko lielīties ar šādu novirzi un nevajag rādīt citiem, ka tas ir normāli. Tā ir ģenētiska kļūda un to var arī labot.

1 8 atbildēt