local-stats-pixel fb-conv-api

Nauda par pārdotajiem cepumiem!8

48 0

Sveiki! Neesu liels spokos sēdētājs un tik aktīvs rakstu licējs, bet nu tā sagadījies, sanācis ka ir uzradies liels/mazs jautājums ! emotionemotion Kāds tas būtu, noteikti domājat? Tad varu droši pateikt, ka atbilde ir virsrakstā emotionemotion Tātad, ko var darīt ar spokos nopelnīto dālderi? Kāds ir tā pielietojums? Kāpeč tāds tika izdomāts? rakstu šim, rakstu tam! bet neviens nezin ne mazāko atbildi uz manu mazo jautājumu!

Tāpēc ļoti vēlētos uzzināt ko bez cepumu pirkšānas varu darīt ar šo spokos nopelnīto PESO! emotionemotion

Jo saprotu, ka varu lietot biržā pērkot citu lietotāju cepumus(kā tad, pēc tam pārdodot atkal emotion ) vai arī laikam divītī pērkot kaut kādus tur esošus pakalpojumus(ja tur vēl , kaut kas ir aktīvs emotionsmi:

Tāpēc es ļoti vēlētos uzzināt Ko tad ar mistiskajiem dālderiem varu darīt! Jo neredzu piemērām tādu opciju ka ar noteiktu summu sakrājot varētu uz savu bankas kontu nosūtīt vai kaut vai kaut kādus staff dabūt krutākā spoku veikalā, kā spoku kreklus,piekariņus,aploksnes un sazin ko vēl jūs piedāvājat! Manuprāt ir daudzas versijas, ko šeit derētu apspriest, bet cerēsim uz atbildi šeit.

P.s nojaušu ka ir vēl kādi ,kam radies šis jautājums bet ir pāŗak kautrīgi aizņemti ar sevi , kad neuzdrošinās jautāt!!

Bet nu pirms raksts tika ielikts UZZINĀJU VISU KO VAJAG ZINĀT!

Ja tev spocēn ir vēlme zināt tad-------> Lai pārskaitītu naudu sev uz bankas kontu, vajag izvēlēties kreisajā pusē divītis, pēc tam jaunatvērtajā logā
Ienākumi un tur būs iespēja ievadīt kontu,
uz kuru pārskaitīs naudu. Kad tas izdarīts tad pēc konta ierakstīšanas vajag uzrakstīt
Jacky, ka pieprasīts naudas pārskaitījums uz savu bankas kontu. Iznāk tiek easy
emotionemotion

Bet nedrīkst aizmirst ar šo faktu emotionemotion

Minimālā summa 15 eiro
iedzīvotāju ienākuma nodoklis 3.45 Eur
komisija 0.75 Eur

48 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt

110k par 2 euro pārdevi?  emotion 

0 0 atbildēt

Ja Tu nesaproti, ko darīt ar Spoku cepumiem (Dālderiem), tad Tev šeit nav ko darīt, te nav materialās vērtības, te Tu vari iegūt jaunus draugus, iegūt jaunu informāciju (reizēm kļūdainu), iemācīties atšķirt graudus no pelavām.

Cepumiem nav materiālās vērtības, bet tie ir daudz vērtīgāki Tavām smadzenēm, domāšanai, ko nevar novertēt merkantīli, ja Tu to nesaproti, tad Tev te nav ko darīt, piedod. emotion 

0 0 atbildēt