local-stats-pixel fb-conv-api

NEUZMINĒSI, kas atrodas šajā mājā!39

1798 12

Kāda veca kundzīte pēc 72 nodzīvotiem gadiem šajā mājā to beidzot ir pārdevusi un līdz ar to mums atklājies šokējoši interesantais skats uz to, kāda izskatās iekšpuse. Viņas māja ir kā laika kapsula, perfekti saglabājusies no sešdesmitajiem gadiem. Sieviete saka, ka vienmēr paticis aizrauties ar interjera dizainu un tāpēc katra detaļa izstrādāta tik perfekti. Viņa ir priecīga, ka beidzot var dalīties ar savu māju ar citiem un piemetina: `Man ir 96 gadi un mani zinās visās malās.`

1798 12 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000
Skaisti! (pēc virsraksta spriežot, domāju, ka kundzītes pagrabā būs kāda līķu čupiņa...)
90 0 atbildēt

Un tagad derētu salīdzinājums, kā izskatās "modernie" dzīvokļi no sešdesmitajiem iekš PSRS.

23 0 atbildēt

atsevišķi elementi gan izskatās, ka iekārtoti pēc 60tajiem, jo tad to vēl nebija emotion

man 95gadīgajam onkulim kanādā līdzīga situācija emotion

21 0 atbildēt

Cik tīra māja. Rodas sajūta itkā tur neviens nedzīvotu, bet būtu kā kkāds eksponāts

21 0 atbildēt

nu vispār jau skaisti. šādā mājā var dzīvot tikai tas kuram patīk visu sakopt un satīrīt, kurš ir mierīgs un pozitīvs. domāju ka šāda veida saglabājušās mājas un interjers varētu būt apmēram kādiem 1000 cilvēkiem, tikai daudzi vēl dzīvo tā itkā tas nebūtu nekas īpašs jo ir pieraduši. 

bet ja man tur būtu jādzīvo, tad es gan tur nevarētu.

pirmkārt - vietai kur tu dzīvo ir jāizskatās pēc tevis un tavas būtības.  otrkārt - tā vieta ir daudz, daudz par gaiša, lai gan krāsas varētu vēl pieciest.  treškārt - ja es pavadītu pusi sava mūža kopdams māju, likdams visu kā nākas, tad nez vai es būtu laimīgs, tomēr kārtībai jābūt vismaz tādai lai zinātu kur kas atrodas un tam varētu ērti piekļūt. ceturtkārt - man patīk savienot moderno ar antīko, piemēram man būtu stikla un metāla galds, bet antīks skapis. protams neiztiekot jau bez tehnoloģijām. piektkārt - man patīk nestandarta dizains, un šeit ir daudz maz standarts, vismaz tiem laikiem.  sestkārt - es jau tev esmu apnicis, vai ne? septītkārt - izskatās vairāk ka tur ir domāts pavadīt laiku ar viesiem, ģimeni un draugiem, un man labi ja kāds viens cilvēks atnāk šad tad.  astotkārt - ja man tur būtu jādzīvo par brīvu, es no sākuma visu sabildētu, vestu izrādīt, pārdotu mantas un iekārtotu pa savam. 

p.s. mans tēvs piemēram dzīvo diezgan līdzīgi savā dzīvoklī, viss tīrs, kārtīgs, sienas ar zelta maliņām, tapetes saskaņotas, mēbeles kārtīgas. izskatās apmēram tā ka vakar pabeigts remonts, bet tā jau ir vairāk kā 10 gadus, un zinu ka šad tad viņš kaut ko uzlabo, atjauno utt. 

paldies par uzmanību.emotion

16 0 atbildēt

     Izlasījusi aprakstul, ilgi lūkojos attēlos. Mēs varam gan piekrist, gan nepiekrist kaut kam,  taču kundze radījusi apbrīnas vērtu mājokļa iekšpusi, tā uzceldama pieminekli sev, savam darbam un dzīvei.   

    Lai mums katram būtu ne tikai griba, bet arī pacietība radīt kaut ko skaistu, neaizmirstamu ,lai mūsu rokas un prāts kalpo labiem darbiem un mācīsimies novērtēt cita paveikto.

    Vieda vārdus reiz sacījis L. Vovenargs: "Autoru ir viegli kritizēt, taču grūti viņu novērtēt'".

14 0 atbildēt

mjaa inciga maja, bet redzams ka virietis tur nav dzivojis ilgi emotion

10 0 atbildēt

nu bļ* emotion

Kaut mana māja tā izskatītos...

10 0 atbildēt
Tik skaisti ieksspusē, bet no ārpuses patasta.
7 0 atbildēt

Deam, Tik nenormāli labi izskatās.  Hz,kā citi, bet man patiktu tur dzīvot.  

6 0 atbildēt

Nu šī māja kāreiz piestāvētu Bīberam emotion

6 0 atbildēt

Omg sapņu māja,mana gribu : D

6 0 atbildēt
Interesanti bija apskatīties tādas bildes.
6 0 atbildēt

Protams, ka Tev is šāda mājiņa un viņa vienam ir jāuztur, tad nebrīnos, ko tie pensīši sūdzas par pensijām emotion

7 2 atbildēt

Em, nezinu, kur tu rāvi info, bet tas visnotaļ nav 60o gadu interjers. 

http://www.beachcomberhouse.com.au/wp-content/uploads/60s-interior-on-bus-tour-2012.jpg ;- samērā precīza 60o rietumeiropas vai ziemeļamerikas interjera paraugmodeļa rekonstrukcija. 

Šāds iekārtojums jau 30-40 gados izgāja no modes, vai saglabājās tikai holivudas kinofilmu uzņemšanas laukumos un visnotaļ nebija tik acis dedzinošos toņos.

5 0 atbildēt

Tāds dikti lellīgs dizains izskatās!

5 0 atbildēt
Es jau domāju, ka vecmāmuļa savā pagrabā bija iemūrējusi savus sexa partnerus kas mira ar infarktu orgasma laikā!emotionNekā šokējoša nebija kaķūniņ!emotionMjau!
4 0 atbildēt

Ej tu nost es tadu maju gribetu !!!emotion

3 0 atbildēt

Sterila un bezpersoniska... brrr emotion

7 4 atbildēt

Parādi man tās vietas, kur tev kaut kas griežas acīs, kur ir neloģiski teikumi? Pieļauju, ka dažas gramatikas varētu būt kā normālam cilvekam, bet tā kā esmu mācījusies valodniecību, tad uzskatu, ka tu kļūdies. Iesaku palasīt black heart un chipstera rakstus. Tev acis izsprāgs.

2 0 atbildēt